Προς το περιεχόμενο

Smartphone εως 300€ max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω διαβασει τα περισσοτερα νηματα με σχετικο τιτλο κ εχω μπλεχτει παραπανω θα ελεγα, αυτη τη στιγμη εχω ενα moto g πρωτης γενιας, ειμαι σχετικα ικανοιημενος με την αποδοση του αν κ στην αρχη ηταν ακομη καλυτερο. Θελω ενα smartphone για τα εξης:

Χρηση ιντερνετ

Χαρτες ( δε με ενδιαφερει ο πλοηγος)

Viber, whats ap, messenger

Τα κανω ολα αυτα κ οπως ειμαι τωρα απλα εχει αρχισει κ κολλαει το κινητο σε βασικες λειτουργειες μετα απο τα τελευταια upadate κ χωρις λογο. Βαριεμαι να ασχολουμαι ,ε ρομ, ροοτ κτλ γενικα κ θελω να δουλευουν ολα οσο πιο out of the box γινετε.

Δεν εχω προβλημα με το λειτουργικο, τα εχω δουλεψει κ τα 3 κ στο καθενα βρισκω κατι καλο...

Τελος εχω ενα θεμα με τις θηκες κ τις αποφευγω οποτε θελω κατι σχετικα "σκληρο".

Απο τι ειδα g2, nexus 5, s4, one+one, lumia 1020 ειναι οι βασικες επιλογες... Πειτε μου τη γνωμα σας σας παρακαλω, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

One+one από μένα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους χάρτες

Μια άλλη επιλογή ειναι νότε 3 αφού θες μαιλ αλλά μεταχειρισμένο

• Like 1
Δημοσ.

One+one από μένα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους χάρτες

Μια άλλη επιλογή ειναι νότε 3 αφού θες μαιλ αλλά μεταχειρισμένο

Ερωτηση για το plus, η εγγυηση ισχυει κανονικα για εδω; Το νοτε πολυ μεγαλο για τα γουστα μου πιστευω, ευχαρηστω παντος
Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα καθαρά για nexus 5 λόγω συχνών αναβαθμίσεων της google και ότι θα έχει πολλά χρόνια υποστήριξη ακόμη.

Δημοσ.

+1 Nexus 5 η G2. Οτι σου αρεσει εμφανισιακα παιρνεις..Ειναι και τα δυο κορυφες! (προσωπικα και γω στην τιμη που θες κοιταγα και κατεληξα στο nexus 5 χωρις να το μετανιωσω καθολου :) )

• Like 1
Δημοσ.

Z1 compact θα πρότεινα που έχει όλα τα παραπάνω που ζητάει εκτός από την τιμή που πρέπει να δώσει παραπάνω 15 ευρώ απο τα χρήματ που διαθέτει 

Δημοσ.

To z1 compact το προτεινα σε ενα φιλο, το πηρε, το ειδα, κ δε μπορω να πω οτι μου εκανε το κλικ, ολοκληρομενη συσκευη αλλα κατι με χαλασε... :Ρ

Το moto x??? το εχει δουλεψει κανεις;

Δημοσ.

Oneplus One δεν θα το έλεγα λόγω κακής υποστήριξης και ελαττωματικού hardware στον digitizer. Οι επιλογές σου είναι μεταξύ G2 και Nexus 5, και σε δίκαρτο πας στο Huawei Ascend G750 με κάτω από τα 300 

Δημοσ.

oneplus one με χίλια αν έχεις τρόπο να το πάρεις απο το site εγώ έδωσα το g2 Μου για αυτό και δεν το μετανιώνω λεπτό.....

κακή υποστήριξη δεν νομίζω οτι υπάρχει οσο αφορά το software ίσα ίσα νομίζω έχει απο την καλύτερη.. και αν πάρεις απο το site δεν θα έχεις και θέμα με την εγγύηση ( εγώ δεν θα έμπλεκα με κινέζικο μαγαζί και 1 χρόνο εγγύηση )

όσο αφορά το θέμα στο digitizer όντος πολλοί παρατηρούν μια κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης  η οποια δεν φαίνεται αν ενεργοποιήσεις τα Onscreen buttons εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα και σε λευκό φόντο και με capacity buttons οπότε δεν είναι ο κανόνας...  στην τιμή αυτή δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι καλύτερο...

nexus δεν θα έπαιρνα μόνο και μόνο γιατί έχει μικρή μπαταρία ( το oneplus μου βγάζει 20% παραπάνω απο το g2)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...