Προς το περιεχόμενο

huawei p7 boot failed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... θα ήθελα τη βοήθειά σας πριν πετάξω το κινητό μου απ τον Πέμπτο...

Χθες το κινητό μου (huawei ascent p7)  μου έβγαλε να κάνω μια ενημέρωση λογισμικού (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά) τα κλασικά  updates  του  android...

Ενώ πραγματοποιούνταν η ενημέρωση κι, ενώ το κινητό μου έλεγε να μην το κλείσω πριν ολοκληρωθεί εγώ το έκλεισα (απ τις βλακείες που αξίζει να κερδίσουν το όσκαρ του αιώνα).

Μετά όταν πήγα να το ανοίξω μου έγραφε:

(Unfortunately boot failed,   get more  informations "κάτι κινέζικα που δε μπορώ να τ αντιγράψω" long press

6 second sut down, or longpress volume down to rescui mode).

Προσπάθησα να κάνω  whipe data/ factory reset   απ τη recovery mode  αλλα δεν επιδιορθώνεται το πρόβλημα...

Επίσης στη recovery mode   υπάρχει η επιλογή  apply update from sd card. Εκεί δοκίμασα να κατεβάσω  την  επίσημη    rom  απ τη σελίδα της  huawei,n να την περάσω στην  sd  και να την εγκαταστήσω, αλλα, ενώ ξεκίνησε η εγκατάσταση ύστερα απο λίγο μου έγραψε  update failed...

Τί μπορώ να κάνω, ωστε να εγκαταστήσω ξανά την  official rom;;;

Υ.γ.: το κινητό είναι αρουτάριστο, όπως το πήρα δεν το πείραξα καθόλου, εξάλλου απ ό,τι μπλορείτε να καταλάβετε  οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...