Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θελω να παρω μια μητρικη κ επεξεργσστη σε σχετικα καλες τιμες για gaming, movies 3d , αποσυμπιεση μεγαλων τενειων. Ειχα μεχρι πριν 2 μερες ενα phenom2 x6 μια asus m5a99fx pro rev rev2.0.

Σκεφτωμαι να παω σε z97 asrock extreme6 η σε asus που να εχει sata xpress, mini pcie, με να core i5 4460 καλα δεν ειναι και αν κανει και λιγο κλοκαρισμα μια χαρα σε σχεση με 4670k. Η να παω σε συστημα με fx επεξεργαστες?

Δημοσ.

1.  ηδη ειχες μια καλη βαση, με την οποια, μπορουσες ΜΟΝΟ με μια αλλαγη επεξεργαστη σε 8320-8350, να ειχες αρκετο κερδος ειδικα σε MULTI εφαρμογες...!  και με μικρο κοστος..!!

2.  τωρα αν θες να αλλαξεις πλατφορμα, το λιγοτερο που θα πας, ειναι Ζ97 + 4790Κ.........!!! 

ΑΛΛΑ..... δεν ειπες το βασικοτερο.....!     ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ..!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πουλησα ολα και παω σε νεα πραγματα. Εχω μια msi 560ti και ειμαι οκ , ssd 2 samsung evo 120αρηδες. Γιαυτο παω σε z97 νομιζω ειναι πιο σβελτο συστημα αλλα δεν θελω ακριβω cpu corei5 καποιος που να ψιλο ανεβενει οχι τρελο o/c εχω  4χ2gb  ram  corsair  1600  xms3 συνολο  8gb ram

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS
Δημοσ.

Αν  παρω  καποιον  αλλον  corei5  ενα  φτηνό  σε  ποιον  να  παω  αρκει  να  μην  εχω  θεματα  στα  παιχνιδια  στις  τενειες  και  σε  ταχητητες  σε  αποκριση  ,  αξιζει  ενας  φτηνος?  το  συστημα  το  θελω  για  3χρονια+ πχ  ο  4440  δεν  λεει? και ας μην  κανει  τοσο  κλοκαρησμα

Δημοσ.

εχω  ενα  corei5  750  socket1156  και  απο  2,66  τον  ειχα  σταθερο  στα  4,00.  προβληματα  χαρα  ,,και  δεν  ειναι  ξεκλειδωτος  νομιζω.  κατι  αντιστοιχο  δεν  υπαρχει?  και  κατι  ακομη,  καλυτερα  δεν  θαναι  σε  Intel  παρα  amd  ετσι  πιστευω πιο σταθερος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...