Backpacker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καινούργια σειρά που έχει βγάλει 2 επεισόδια ως τώρα...προσωπικά μου αρέσει αρκετά ως τώρα και έχει κερδίσει την προσοχή μου. ΥΠΟΘΕΣΗ Ο Δρ Χένρι Μόργκαν είναι ιατροδικαστής με ένα μεγάλο μυστικό. Είναι 200ων χρονών! Στην ηλικία των 35 πέθανε για πρώτη φορά, και από τότε, κάθε φορά που πεθαίνει, αναγεννιέται στα 35 του. Λόγω ηλικίας έχει καταφέρει πολλά στη ζωή του, όπως να μάθει πολλές γλώσσες, να ανεβεί το Έβερεστ και να αγαπήσει πολλές γυναίκες. Αλλά όμως έχει και πολλά αρνητικά μιας και έχει χάσει πολλούς κοντινούς του ανθρώπους. Πλέον μελετάει το θάνατο για να μάθει το μυστικό της αθανασίας του. Η σειρά ξεκινάει όταν γνωρίσει την Ντετέκτιβ Μαρτίνεζ και θα αρχίσουν να συνεργάζονται μαζί σε υποθέσεις.
revolver1990 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις τελείωσα τον πιλότο.Είμαι ικανοποιημένος.Ουσιαστικά θυμίζει highladder και έχει κάποια observation στοιχεία σερλοκ χολμς(τα οποία δεν τα πολυγουστάρω γιατί τα έχω χιλιοδεί). Θα δούμε πως θα πάει...με κράτησε και θα δω και το επόμενο σίγουρα.
Backpacker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Θα είναι στο μοτίβο αυτοτελή επεισόδια με υποθέσεις και λίγα στοιχεία κάθε 1-2 επεισόδια για το δικό του θέμα την αθανασία και τον τυπά που τον παίρνει τηλέφωνο... Γενικά μου τράβηξε αρκετά το ενδιαφέρον...πολύ περισσότερο από το Gotham πχ που έσκασε από το πολύ hype και αποδείχτηκε για μένα μια μετριότητα στην καλύτερη. Εδώ μαρέσει ο πρωταγωνιστής αρκετά και οι 2οι χαρακτήρες επίσης. 1
Sed22 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 η υποθεση μαρεσε..θα περιμενω καλυτερα να τελεωισει.. 6 επεισοδια θα εχει η πρωτη season ?
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι κακη αλλα sherlockιζει χωρις λογο νομιζω
kosko42 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μου άρεσε ο πιλότος σημερα θα δω κ το δεύτερο! Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δεν είναι κι άσχημος ο Mr Fantastic...
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Για την ακρίβεια βρίσκει το 1/100 των στοιχείων που βρίσκει ο sherlock οπότε είναι στη δόση που μου αρέσει. Αυτή η υπερβολή του sherlock που στο μισό επεισόδιο βλέπουμε το μυαλό του να συνδυάζει στοιχεία είναι πολύ κουραστική. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ψιλομετριο αλλα θα το δω για τον adam
Atallos1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Για την ακρίβεια βρίσκει το 1/100 των στοιχείων που βρίσκει ο sherlock οπότε είναι στη δόση που μου αρέσει. Αυτή η υπερβολή του sherlock που στο μισό επεισόδιο βλέπουμε το μυαλό του να συνδυάζει στοιχεία είναι πολύ κουραστική. Ισως να εχεις δικιο αλλα imo δεν το χρειαζοταν αυτο η σειρα , δεν ειναι καν αστυνομικος η ντετεκτιβ ο τυπος . Δηλαδη μου φαινεται οτι δεν κολλαει στο ολο concept κ οτι απλα το εβαλαν γιατι τους φανηκε uber στο Sherlock 2
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ισα ισα θα έλεγα ότι δικαιολογείται πιο πολύ εδώ λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του τύπου. Και μιλάμε για 1/100 από αυτά που και καλά σκέφτεται ο sherlock. Εμένα αυτή η δοσολογία δε με κουράζει καθόλου.
speedman_26 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ειδα τον πιλοτο καλο ειναι ενδιαφερον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέτρια πράγματα για την ώρα. Τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί -ίσως και καλύτερα- αλλού, σε βαθμό που σχεδόν γνωρίζεις πως θα εξελιχθούν σκηνές όπου υποτίθεται υπάρχει ένταση/μυστήριο κλπ.
benign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μονο που σκοτωσαν ετσι γρηγορα την Ρωσιδα την θεα το σταματησα εκει και δεν το ξαναβλεπω.
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχε εξελιξη το τριτο στο main story Meh γενικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα