Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να βάλω την υπηρεσία Ote tv αλλά να τη συνδέσω με τον υπολογιστή μου, όχι την τηλεόραση. Ενδιαφέρομαι για την ευρυζωνική σύνδεση Ote tv συγκεκριμένα.

Η οθόνη μου είναι η Samsung BX2235 22" η οποία δεν έχει HDMI αλλά έξοδο DVI-I. Με καλώδιο DVI-I -> DVI-I συνδέω την οθόνη μου με τη κάρτα γραφικών, η οποία κάρτα γραφικών έχει πάνω εκτός από DVI-I και HDMI.

Με τεχνικό του ΟΤΕ που μίλησα μου είπε ότι θα μπορώ να βάλω την υπηρεσία ΟΤΕ tv στον υπολογιστή μου αλλά θα χρειαστώ ένα switch dvi σε dvi για να γυρνάω μέσω διακόπτη τη λειτουργία υπολογιστή ή να έχω τη λειτουργία τηλεόρασης, αν κατάλαβα καλά.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα switch δηλαδή, διακόπτης για να γυρνάω πότε σε λειτουργία tv και πότε σε pc;

Μπορείτε να μου δείξετε μερικά από αυτά πως είναι; Μου είπε ότι πάνω κάτω κάνουν 30 ευρώ.

Επίσης τον ήχο πως θα τον ακούω; Εχω βέβαια μια κάρτα ήχου στον υπολογιστή μου, την Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional. Πως θα συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με την κάρτα ήχου για να ακούω ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή μου;

Αυτά, για όποιες διευκρινίσεις είμαι στη διάθεσή σας.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να βάλω την υπηρεσία Ote tv αλλά να τη συνδέσω με τον υπολογιστή μου, όχι την τηλεόραση. Ενδιαφέρομαι για την ευρυζωνική σύνδεση Ote tv συγκεκριμένα.

Η οθόνη μου είναι η Samsung BX2235 22" η οποία δεν έχει HDMI αλλά έξοδο DVI-I. Με καλώδιο DVI-I -> DVI-I συνδέω την οθόνη μου με τη κάρτα γραφικών, η οποία κάρτα γραφικών έχει πάνω εκτός από DVI-I και HDMI.

Με τεχνικό του ΟΤΕ που μίλησα μου είπε ότι θα μπορώ να βάλω την υπηρεσία ΟΤΕ tv στον υπολογιστή μου αλλά θα χρειαστώ ένα switch dvi σε dvi για να γυρνάω μέσω διακόπτη τη λειτουργία υπολογιστή ή να έχω τη λειτουργία τηλεόρασης, αν κατάλαβα καλά.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα switch δηλαδή, διακόπτης για να γυρνάω πότε σε λειτουργία tv και πότε σε pc;

Μπορείτε να μου δείξετε μερικά από αυτά πως είναι; Μου είπε ότι πάνω κάτω κάνουν 30 ευρώ.

Επίσης τον ήχο πως θα τον ακούω; Εχω βέβαια μια κάρτα ήχου στον υπολογιστή μου, την Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional. Πως θα συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με την κάρτα ήχου για να ακούω ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή μου;

Αυτά, για όποιες διευκρινίσεις είμαι στη διάθεσή σας.

Αυτό που γράφεις εκεί καμία σχέση δεν εχει με τον υπολογιστή σου, άπλα συνδέει την οθόνη του υπολογιστής στο αποκωδικοποιητή  otetv και ο υπολογιστής μένει χωρίς οθονη

...αλλά δεν έχω καταλάβει και τι ακριβώς θέλεις

Δημοσ.

Τον τρόπο σύνδεσης θέλω να μάθω. Δηλαδή η οθόνη του υπολογιστή να είναι και για τον υπολογιστή και για την τηλεόραση.

Δημοσ.

Ο τρόπος σύνδεσης είναι: παίρνει απο την μια μεριά 2-3 hdmi και απο την αλλη βγάζει ενα για την οθονη, πατας ενα κουμπάκι και μια εχεις υπολογιστή και μια εχεις otetv

πχ

http://www.ebay.com/itm/New-1080p-Full-HD-3-Port-HDMI-Switch-Switcher-Hub-with-Remote-Control-Salable-/191335539897?pt=AU_Television_Accessories&hash=item2c8c7ca4b9

Δημοσ.

η οθόνη έχει hdmi αν ναι αυτο που σου έδειξαν ειναι πενα το εχω και δουλεύει καλα και υο έχω με 5 εισοδους.

η οθόνη έχει ηχεία? αν οχι θα χρειαστείς και κατι για τον ηχο. ηχεία με rca η ενα μικρό stereo με rca είσοδο

Δημοσ.

Δεν έχει HDMI μόνο DVI. Αυτό που μου είπε ο τεχνικός ήταν ότι θα χρειαστώ κάτι σαν switch για να το γυρίζω πότε σε λειτουργία υπολογιστή και πότε τηλεόρασης.

Στη δεύτερη περίπτωση θα μπορούσα να βάλω κάποιον μετατροπέα από HDMI σε DVI αλλά εδώ θα έβαζα έβγαζα το καλώδιο της οθόνης συνέχεια, και θα το κολούσα πότε στην κάρτα γραφικών και πότε στον αποκωδικοποιητή, ανάλογα με το τι θέλω να κάνω, οπότε αυτή η λύση δεν με βολεύει. Το ίδιο ισχύει και για τον ήχο.

Για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος να το κάνω αυτό χωρίς όλο αυτό το βάλε βγάλε.

Τα ηχεία μου είναι δύο απλά ηχεία χωρίς sub woofer, 2,0 δηλαδή με ένα καλώδιο που το έχω κουμπωμένο στην κάρτα ήχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...