userpartali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω ένα προβλημα σχετικά με την xfx 280x BE . Πήγα να τις κανω overcloking με msi afterburner με ανοιχτό το gpu-z βλεπω θερμοκρασίες και ρευμα , αλλά επειδή δεν μου ανέβαζε το ρεύμα εγκατεστεισα κ το sapphire trixx tweak καθώς και το asus tweak προσπαθώντας να δω ποιο θα ξεκλειδώσει την τάση . Να μην τα πολυλογώ το προβλημα ειναι οτι σε idle λειτουργία το vddc ειναι τέρμα και η συχνότητα ειναι κατεβασμενη το αντίθετο σε 3d γραφικά ανεβαινει η συχνότητα και τα volt κατεβαίνουν. Έκανα επανεγκατάσταση τον πάντων προγράμματα - drivers tpt . Τα volt τα βλεπω απο gpu .Πιθανόν κάτι εγινει γίνει με τα κολωπρογραμα που και uninstall δεν τα σβήνει τελείως κρατάει στην reg τον win και δεν τον βρίσκω . edit. έκανα φορμάτ τελικώς το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και γίνετε το εξής ακριβός όταν δεν είναι περασμένος ο driver η κάρτα λειτουργεί κανονικά στα ρευματα τας σε idlie λειτουργία 0,932 vddc με το που πάω που παιρνάω τον driver δουλέυει 1,54 σταθερά και όταν πάω να τρέχω κάτι 3D πχ παιχνίδι ή κάποιο bech ρίχνει την τάση 1,18 και παίζει λίγο πάνω κάτω. όλα αυτά μου τα καταγράφει το GPU-Z. Εχω σκάσει εντελώς 2 μέρες με έχει τρελάνει τι να κανω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από userpartali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα