kostasxx1982 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα φιλοι μου εχω μια asus p5q pro μητρικη και επεξεργαστη τον e8500 στα 3.16g εγκατεστημενη ram 8gb και καρτα γραφικων την saphire dual-x r9 270x, πολλες φορες στην διαρκεια της ημερας βλεπω των επεξεργαστη να ειναι στο 22% και οταν ανοιγω πχ nba 2k14 η μπαρα του επεξεργαστη να κοκκινιζει γυρω στο 75-90% και δεν πεφτει...οπως και πολλες φορεσ οταν ανοιγω mozila και game το εκαστοτε game αρχιζει να ψιλοκολαει...η λογικη μου λεει πως εχει φαει τα ψωμια του ο επεξεργαστης, αν οντος ειναι κατι τετοιο η μοναδικη λυση πλεον ειναι γενικη αναβαθμιση απο μητρικη επεξεργαστη κλπ η την βγαζω μονο με αλλαγη επεξεργαστη και αν ναι ποιον προτεινετε?? ευχαριστω πολυ
dimitrisOP Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι ο επεξεργαστής ειναι αδύναμος οχι οτι εχει κάποιο πρόβλημα και εχεις 100% μπουκάλι αμα βρεις κανέναν q6600 με κανα 40ευρω καλα θα ηταν
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οδηγός overclocking για core 2 Duo & Quad cpus Κάνε πρώτα μια προσπάθεια να δεις πόσο overclock μπορείς να του κάνεις,ίσως να φτάσει έστω και για κάποιο διάστημα για να γλιτώσεις την αναβάθμιση.
kostasxx1982 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε dimitrisOP εδω Ελλαδα δεν βρισκω αυτο που μου ειπες στο ebay το βρισκω κατα ποσο βεβαια ειναι καλο δεν μπορω να το γνωριζω.. TheELFθα κανω μια προσπαθεια μηπως και κανει καμια διαφορα σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο οσο αναφορα τι εχετε να προτεινετε απο motherbord και μητρικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα