Petre_Gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν έχω ένα τέτοιο τα τελευταία 7 χρόνια http://support.netgear.com/product/WN111v2και τώρα τελευταία έχω πολύ υψηλά ping στα games, οπότε μάλλον πάμε για αντικατάσταση.Η απορία είναι τι να πάρω και για περεταίρω βελτίωση στην λήψη του σήματος μέχρι τώρα 2-3 γραμμές στις 5 είχα και είχα κάνει πατέντα με τρίποδο και μία σαλατιέρα όμως το τρίποδο έσπασε και πέραν αυτού δεν θέλω να ξαναβάλω τρίποδο και σαλατιερα στο δωμάτιο μου για να έχω σταθερά 3 γραμμες.Απόσταση από το router καμιά 10αρια μέτρα όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια και μεταξύ άλλων ένα κουβούκλιο από ανσασέρ.Η χρήση είναι για gaming, οπότε τι κοιτάω pci κάρτα, usb stick ?Και ποια/ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PEPES2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλυτερα usb stick που ειναι πιο πρακτικο γιατι το μετακινεις οπου θες.Θα σου προτεινα αυτο http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn8200nd-300mbps-high-power-wireless-usb-adapter-p-PER.612514 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να σου πω δεν με πολυπειθει το συγκεκριμενο μικρη διαφορα απο αυτο που εχω τωρα εχει στα χαρακτηριστηκα..Σίγουρα θα με καλυψει? Εγω σκεφτομουν μια pci καρτα με μια ή δυο κεραιες και με προεκταση να ειναι πανω στο γραφειο, θα το ψαξω λίγο ακομα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PEPES2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απο αυτο που εχεις παιζει να ειναι πεντε φορες καλυτερο οχι μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μια αλλη ερωτηση, αν στειλω το ρουτερ στον κατω οροφο και βαλω ενα ac θα εχω κανονικες ταχυτητες και θα μπορω να παιζω games στον πανω οροφο? ή η λυση του ac ειναι για σερφαρισμα μονο?Και αν γινεται με ac ποιο περνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Atheros AR9001U (AR9170) 802.11n Wireless LAN USB Adapter Windows Drivers for Netgear WN111 USB link for the driver-- > here Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από partblah1990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα