nasospp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Επειδή είμαι άσχετος με ότι αφορά την δορυφορική κεραία θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα ζήτημα. Έχω βάλει στο σπίτι μου ΟΤΕΤV και θα ήθελα να ξέρω εάν μπορώ μέσω αποκωδικοποιητή να πιάνω DIGEA σε μια άλλη τηλεόραση μέσω του ίδιου πιάτου. Εάν γίνεται κάτι τέτοιο οι δύο τηλεοράσεις θα μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή θα πρέπει να αλλάζω από ΟΤΕ σε DIGEA ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Η DIGEA είναι επίγεια τηλεόραση, η otetv είναι δορυφορική, αρα αποκλείετε να πιάσεις οτι εκπέμπει η DIGEA, τώρα η otetv εμπεριέχει κάποια απο τα κανάλια που εκπέμπουν απο DIGEA οποτε σαφώς και θα τα πιάσεις απο otetv. http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/Channels/Channels?gclid=CK6utfjYgcECFW3JtAod5gsAkw Τωρα οσο αφορά τον διαμοιρασμό, ναι γίνετε και αυτο, αλλά οτι κανάλι παίζει η μια tv θα παίζει και η άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα