Προς το περιεχόμενο

Samsung UE46F6320 vs LG TV 47'' 47LB650V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα κοιταξεις να δεις τι καλυπτει η εγγυηση πρωτα...

Σιγουρα αντικατασταση σε ιδιο μοντελο..αν δεν εχει πας σε διαφορετικη μαρκα αν γινεται φυσικα...

Η φραση (κυριε αυτο δεν ειναι τιποτα ετσι δειχνει κανονικα) δεν την υπολογιζεις και επιμενεις σε αλλαγη της.... :mad:

ευχομαι καλη εξυπηρετηση να εχεις και πες μας τι εγινε... B)

Ποιο μοντελο εχεις που δειχνει αυτη την ατελεια...???

φυσικά και θα σας ενημερώσω....!!!!!!! :)

αααα και κάτι άλλο που πρόσεξα και δε ξέρω αν τόσο σημαντικό.

όταν άρχισα να ανοίγω το smart και τις εφαρμογές, παρατήρησα ότι έγραφε τελευταία ενημέρωση 17/09/2014 (δηλαδή 5 μέρες πρίν την αγορά της) .... είναι λογικό αυτό η αγόρασα κάποια που κάποιος την είχε πάει πίσω????

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θελω να πιστευω οτι ηταν second hand....φυσικα και ο πωλητης του καταστηματος δεν καθεται να συνδεσει ΟΛΕΣ τις τηλεορασεις πριν την πωληση του στο ιντερνετ για να εχουν ενημερωμενο filware...οποτε ισως ηταν σε βιτρινα και Online οποτε ενημερωθηκε,η απο το εργοστασιο ηρθε ετσι :eek: ..??λιγο χλωμο....Δ

δεν ξερω και δεν απαντω σε αυτο..υποθεσεις κανω... :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τόσο ενοχλητικό. αλλά αν κλείσεις τα φώτα σε μαύρο φόντο είναι........

τόσα ευρώ δώσαμε.... θα πάω σήμερα στο Κωτσόβολο ....

την αλλάζουν με κάποια άλλη ίδια ή μπορούμε να πάρουμε και άλλη μάρκα ? 

Μπορεις να πας η στο ιδιο η σε οποια αλλη μαρκα θες μεσα σε 10 μερες απο την αγορα της.

• Like 1
Δημοσ.

mike τελικά ποιό μοντέλο ήταν;

Τη 47 "lg πήρα....

Παιδιά εχθές που έκατσα και είδα μπάλα ήταν πολύ ωραία. Τη χάρηκα δηλαδή και νομίζω ότι αυτό έχει σημασία.

Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπω στη διαδικασία επιστροφής κτλ....

Δημοσ.

Παιδιά έχω νέα.....

Εχθές παρατήρησα μια σκιά στο κέντρο και προς τα πάνω της οθόνης (σαν δαχτυλια η οποία ούτε με καθάρισμα έφευγε) . Σε ταινία κτλ δε φαίνονταν, αλλά σε ποδόσφαιρο που είναι όλα πράσινα ήταν αισθητο. Εεεε λέω τέλος τη πάω πίσω. Τη πακεταρω που λέτε, και την πάω.

Τη συνδέουν και αρχίζουμε να κοιτάμε.

Στη αρχή 3 άτομα από το μαγαζί δε βλεπανε τίποτα.

Λέω βάλτε να παίζει ποδόσφαιρο, και εγώ θα φωναξω μερικούς πελάτες, να δούμε τελικά ποιος έχει δίκιο.

Με αυτή τη κουβέντα, και χωρίς άλλα πολλά πολλά μου φέρανε μια άλλη καινούργια.

Πριν λίγο τη συνδεσα και προς το παρόν όλα καλά...

Σας ευχαριστώ και πάλι, και όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας ενημερωνα αν κάτι άλλαζε.... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...