Προς το περιεχόμενο

Samsung UE46F6320 vs LG TV 47'' 47LB650V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στη παρέα....

Εχω λιγο μπερδευτεί στην επιλογή, οπότε η εμπειρία σας και οι γνώμες σας ειναι πολύτιμες μιας και δε το κατέχω το αντικείμενο.

Και οι δύο στα 650 ευρώ αυτή τη στιγμή. Τι επιλογή θα κάνατε ώστε να περνάτε το μέγιστο σε αυτά τα χρήματα.

Εχω υπερβεί ηδη το μπάτζετ , και επειδή η αγορα θα γίνει με δόσεις θελω τη βοήθεια σας για σωστή επιλογή.

Χρήση

Ταινίες

YouTube(παιδικά για τα πιτσιρίκια)

OTE TV. Προσεχως....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας :)

Επεξ/σία από mike_kk
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα....

Εχω λιγο μπερδευτεί στην επιλογή, οπότε η εμπειρία σας και οι γνώμες σας ειναι πολύτιμες μιας και δε το κατέχω το αντικείμενο.

Και οι δύο στα 650 ευρώ αυτή τη στιγμή. Τι επιλογή θα κάνατε ώστε να περνάτε το μέγιστο σε αυτά τα χρήματα.

Εχω υπερβεί ηδη το μπάτζετ , και επειδή η αγορα θα γίνει με δόσεις θελω τη βοήθεια σας για σωστή επιλογή.

Χρήση

Ταινίες

YouTube(παιδικά για τα πιτσιρίκια)

OTE TV. Προσέχω...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας :)

3d ??

ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ

τα μικρα εαν  δουν να δουν max 10-15 λεπτα στις 15-20 ημέρες και πάντα παθητικο

Δημοσ.

Αυτό με τα πιτσιρίκια δε το γνώριζα όσο αφορά το 3D. Σας ευχαριστώ πολύ για να έχω το νου μου. Μη βγάλουν και τα ματάκια τους.... Δε θα τους βάζω καθόλου!

Είναι πολύ μικρά ακόμα (3και5 ετών)...

Όσο αφορά το 3D, για εμάς τους μεγάλους, δεν έχω καθόλου εμπειρία. Δε είμαι σίγουρος δηλαδή αν ποτέ θα το χρησιμοποιήσω. Διάβασα αρκετά από τα θέματα σας, και μέσες άκρες έχω καταλαβει ότι είναι κουραστικό το 3D. Και από όσο είδα λίγο 3D σε κάποια μαγαζιά που έκανα επίσκεψη(σε διάφορα μοντέλα) δεν εντυπωσιαστικα. Ίσα ίσα εντυπωσιακή ήταν η εικόνα από την "ευκρίνεια" διάφορων μοντέλων σε απλή προβολή και όχι 3D.

Οπότε το 3D σε συνάρτηση και με αυτό που μου είπες για τα παιδιά νομίζω πάει σε δεύτερη μοίρα...

Με ενδιαφέρει όμως να είναι smart, κυρίως για το YouTube και κάποιες προβολές από το κινητό φωτογραφιών και βίντεο.

Οπότε αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση να δω φυσικά είναι ευπρόσδεκτη.... Αν κατεβάζει και το κόστος, μια μη 3D τηλεόραση ακόμα καλύτερα, γιατί στα 650 που θα πάω είναι ήδη τραβηγμένο....

Ελπίζω να είμαι κατανοητος και να μη σας κουραζω με τις ερωτήσεις μου... :)

Απλά θέλω τη βοήθεια σας ώστε με τα χρήματα που θα διαθεσω να πάρω όσο το δυνατόν vfm συσκευή.

Σας ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Η Samsung πάντως, έχει καλή smart πλατφόρμα.

Να σου πω την αλήθεια τις είδα και τις δύο αλλά σε διαφορετικά μαγαζιά. Δε μπορώ να έχω ολοκληρωμένη εικόνα (για τα δικά μου ματιά). Μου άφησε όμως ένα μικρό κλικ παραπάνω η Samsung. Όχι όμως ότι και η LG δεν ήταν εντυπωσιακή...

Από την άλλη ακούω καλά λόγια και για το service της LG περί αντικατάσταση κτλ....

:)

Δημοσ.

Η Samsung πάντως, έχει καλή smart πλατφόΠΑΝΤΑ

υποκειμενικό :)

για μένα η ΄νεα πλατφόρμα της lg  ειναι πολύ καλύτερη

επίσης εχει κάποιες συνεργασίες πολύ καλές

πχ με nova (δεν ξερω εαν το εχει η samsung) kai σου δείχνει τα γκολ 1-2 λεπτά μετά

Δημοσ.

Η γνώμη σας για το 3D ποια είναι?

Είναι όπως να περιγράφω παραπάνω?

Αν πάμε σε ΜΗ 3D τηλεόραση σε τι μοντέλο να κοιτάξω ίντσες κτλ εντός μπατζετ....?

Γενικά τηλεόραση δε πολύ βλέπουμε, αλλά ένα Σάββατο βράδυ αν το επιτρέπει ο χρόνος μας να παίρνουμε μια ταινία και να το απολαμβανουμε :)

Δημοσ.

Εάν δεν θέλεις 3D ρίξε μια ματιά και στην Samsung UE48H5500.

Το panel της είναι 50Hz και όχι 100Hz. Ας απαντήσουν οι κάτοχοι για πιθανές διαφορές στις λειτουργίες smart.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον πρόταση και 100ευρω κάτω!!!!

Αν μείνουμε στα 650 αυτή http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/Sony-48-KDL-48W605BBAEP.htmτι λέει σε σχέση με lg και Samsung που έχουμε αναφέρει?

50HZ panel χωρις image interpolation. Βγαζει 200ΗΖ απο το backlight scanning. Κοινώς η κίνηση της είναι χάλι μαύρο. Απο την αλλη και σε smart είναι πίσω. Σε εικόνα, κοντράστ, χρώμα ειναι οκ. Για tv καθημερινότητας την προτείνω, Για ταινιοβιους ουτε καν.

Δημοσ.

Εδώ υποστηρίζεις ότι τα panel 50Hz έχουν κίνηση μαύρο χάλι, και δεν προτείνονται για ταινιόβιους. Σε άλλα θέματα, υποστηρίζεις ότι πρέπει να απενεργοποιηθούν όλα τα mpeg τεχνουργήματα. Από την άλλη, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι οι ταινίες πρέπει να προβάλλονται στα 24Hz ώστε να έχουν την αυθεντική αίσθηση. Τελικά, τι ισχύει από όλα αυτά; Μήπως ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα;

Υ.Γ. Και η Sony W605B δεν έχει panel 50Hz; Το αναφέρω προς ενημέρωση του topic starter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα....

Μπορώ να κάνω εγγραφή από το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV χωρίς να πάρω τον έξτρα αποκωδικοποιητη?

Αν ναι πρέπει να προσέξω και κάτι σε χαρακτηριστικά τηλεόρασης που θα επιλέξω?

υγ. με δεδομένο ότι το 3D δεν είναι προτεραιότητα τι λέει και αυτή παιδιά ?  http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/Samsung-TV-48-UE48H5500-AWXXH.htm

Επεξ/σία από mike_kk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...