Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Playstation2  που έχω έχει χαλάσει. Όταν το ανοίγω ,ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι από πίσω και μου έχουν πει ότι είναι γνωστό πρόβλημα. Και πριν γίνει αυτό δεν έκανε καλή επαφή η memory card. Πόσο κοστίζει για να το πάω service?  :mellow:

Δημοσ.

Ψαξε στο ιντερνετ για καποιο καταστημα κοντα στην περιοχη σου με video games που κανουν και επισκευες,παρε τηλεφωνο και ρωτα.Αν τελικα βρεις καποιο και πας εκει το PS2 μην δεχτεις να σε χρεωσει για να δει το προβλημα,αλλα θα ξεκαθαρισεις απο την αρχη οτι θα δουν το προβλημα,θα σου πουν ποσο θα στοιχισει και μετα αν σε συμφερει το φτιαχνεις.

Δεν νομιζω παντως να συμφερει αν η ζημια ειναι πανω απο 50€ γιατι σε αυτα τα χρηματα βρισκεις μεταχειρισμενο.Εγω πουλησα το δικο μου τσιπαρισμενο με πολλα games 50€.

Καλυτερα ακομα θα ηταν αν μπορουσες να αγορασεις 1 PS3 slim,ειναι πολυ καλυτερο απο το PS2.

• Like 1
Δημοσ.

Για να πούλησες το δικό σου, τσιπαρισμένο και με πολλά παιχνίδια 50€ τότε και η επισκευή μέχρι εκεί θα είναι. Αν είναι παραπάνω δεν το φτιάχνω.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!  :-D

Δημοσ.

Απ'οσο θυμαμαι δεν το πουλησα τυχαια τοσο,ειδα πρωτα τις αγγελιες ποσο τα πουλανε.Μπες πχ στην Χρυση Ευκαιρια να δεις.

Δεν ξερω αν εχεις παιξει σε καποιο PS3,αλλα δεν εχει σχεση με το PS2,ειναι πολυ ανωτερο στα παντα και εχει πολλα games φθηνα γιατι εχει βγει πριν αρκετα χρονια.Επισης αν εχεις Plus καθε μηνα δινει(τουλαχιστον εως τωρα) αρκετα games free απο τα οποια καποια ειναι αρκετα καλα.Και για να παιξεις το οποιοδηποτε game στο PS3 online ειναι free,δεν χρειαζεται να εχεις βαλει Plus οπως στο PS4.

Δημοσ.

'Εχω το ps3 αλλά το πήρα με το που βγήκε, από τα πρώτα και δεν παίζει τα παιχνίδια του ps2. Αλλιώς δεν θα ήθελα να το φτιάξω.  :(

Δημοσ.

Α,οκ.δεν ηξερα οτι εχεις και το PS3.Οποτε εχεις το PS3 Fat με 80Gb δισκο σωστα?Η αυτο με τα 40Gb?Υπαρχει καποια εκδοση του PS3 που παιζει τα games αλλα δεν ξερω ποια ειναι και αν εχει κυκλοφορησει Ελλαδα.

Το δικο μου PS3 80 Gb δεν παιζει τα games του PS2.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς. Ήξερα οτι μπορεί να παίζει και του 2 και ήμουν χαρούμενη ότι με το 3 θα παίζω και του 2. όταν έβαλα παιχνίδι του 2 έλεγε ότι δεν μπορεί να παίξει τα παιχνίδια του 2,ενώ αναγνώριζε ότι είναι του 2.  :(

Δημοσ.

δεν αξίζει το service του Ps2, παίρνεις άλλο μεταχειρισμένο πιο φτηνά,τσέκαρε καμιά αγγελία, αλλιώς υπάρχει και το pcsx2 αν υπάρχει νοσταλγία για παιχνίδια του ps2 αν έχεις μέτριο προς καλό Pc

νομίζω κάνα 50ε θα σου ζητήσουν αλλα θα έμενα μακριά απο κομπογιανίτες προσωπικά...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To ps2 είναι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως (πάνω απο 155 εκ), δηλαδή και πέτρα να σηκώσεις ps2 βρίσκεις από κάτω που λέει ο λόγος..

Οπότε το βλέπω δύσκολο να γίνεται κάποια στιγμή "συλλεκτικό" και "δυσεύρετο" κομμάτι για να μπορείς να το χρυσοπουλήσεις..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...