berica Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω για κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία σαν και πιο vfm. Προτείνετε κάτι άλλο; Λεφτά δίνω μέχρι 160 max. Η χρήση που κάνω είναι βαριά καθώς παίρνω 300 Mail per day οπότε θέλω κάτι γρήγορο και εύχρηστο. Επίσης ψάχνω και καλή κάμερα. Θα με βοηθούσε πολύ η άποψης σας. Ευχαριστώ! Sent from my iPad using Insomnia
annorax Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τα δύο πρώτα είναι σχεδόν ίδια. Τώρα, ανάμεσα στο G2 mini και το Optimus L9 II, το μεν πρώτο έχει λίγο καλύτερη κάμερα, διαχείριση χωρητικότητας και προστασία οθόνης (Gorilla glass II), ενώ το δεύτερο έχει οθόνη καλύτερης ανάλυσης (High Definition), οπότε θα βλέπεις τα e-mail με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Από ταχύτητα είναι σχεδόν ίδια, αλλά διαβάζω κριτικές χρηστών που έκαναν αναβάθμιση του L9 II σε KitKat και διαπίστωσαν ότι έγινε το κινητό πιο αργό. Το G2 έρχεται από τη μαμά του με KitKat. Είναι και πιο στυλάτο, εδώ που τα λέμε. Η ανάλυσή του δεν είναι και άσχημη, απλά του L9 II είναι καλύτερη. Στην τελική, εγώ θα έπαιρνα το G2 mini (είναι και πιο καινούριο). Δες εδώ και ένα συγκριτικό των τεχνικών τους χαρακτηριστικών: http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G2-mini,LG-Optimus-L9-II/phones/8390,7878
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα