Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως έγραψα και στο τίτλο ψάχνω κινητό μέχρι 250€.. δεν έχω θέμα με το λειτουργικό.. θέλω να έχει καλή πίσω και μπροστά κάμερα και να έχει μια ωραία οθόνη HD περίπου 5"

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Aν είσαι διατεθημένος να πάρεις από Κίνα κοίτα τα flagships  της Lenovo, Xiaomi, Huawei, ZTE αλλά και το One+. Κορυφαία όλα τους με ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω, οπότε παίρνεις αυτό που σου αρέσει. ;)

Δημοσ.

Εφόσον θέλεις από Κίνα, ορίστε μερικά κινητά που αξίζει να δεις από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα:

1) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen - 221€ τελική. Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία, με πρόσφατη είσοδο στα κινητά και στην χώρα μας, αλλά με μακροχρόνια στην Κίνα.

2) XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen - 211€ τελική. Το καλύτερο κινητό που μπορείς να αγοράσεις για τα λεφτά που δίνεις. Χαρακτηρίζεται ως vfm κινητό, από μία εταιρεία που είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα και με τεράστια υποστήριξη και ελληνική φυσικά σε θέμα λογισμικού. Υπάρχει και η 64Gb έκδοση για 280€, που την έχω αγοράσει και δεν το έχω μετανοιώσει, εάν σε ενδιαφέρει.

3) MEIZU MX3 16G EXYNOS 5410 Octa Core 5.1 Inch FHD Gorilla Glass Screen - 205€ τελική. Ακούγονται πολύ καλά λόγια

4) Lenovo K900 2.0GHz Dual Core Android4.2 5.5 Inch FHD IPS - 227€ τελική. Επίσης πολύ καλό της Lenovo. Το έχω αγοράσει στη γυναίκα μου και έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη.

5) ZTE NUBIA Z5S QUALCOMM SNAPDRAGON 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch 1920*1080 Screen - 251€ τελική. Επίσης άλλο ένα καλό κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...