Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλη την Ευρώπη με το περασμα στην ψηφιακή εποχή της τηλεορασης προστέθηκαν κανάλια δωρεάν θεματικά (ντοκυμαντέρ , αθλητικά ,ιστορία,ταινίες,αθλητικά,καρτούν κτλ κτλ ) Υπάρχει και η σαβουρα αλλά υπάρχει κ η επιλογή για ποιότητα .Στην Ελλαδα.......υπάρχει η επιλογή για σαβουρα μονο...

• Like 2
Δημοσ.

Δειξε μου το προγραμμα της τηλεορασης σου,να σου πω τι λαος εισαι!

Μα δε φταιει ο λαος ρε συ. Εδω δεν επαναστατουμε για αλλα πραγματα, την Tv θα αλλαξουμε;

Επισης δεν πιστευω πως τα καναλια του εξωτερικου ειναι καλυτερα. Απο εκει περνουμε ιδεες για τα δικα μας.

Κοιταξτε την ξεφτυλα των reality του ΜTV με ενα σωρο πορνες και πορνους για παραδειγμα. Εμεις δεν φτασαμε ακομα σε αυτο το σημειο.

Επισης καποιοι απο σας βλεπετε ΝΟVA οπως λετε. Υπαρχει μια βασικη διαφορα.

Την νοβα την πληρωνετε για νατην δειτε.

Το θεμα πιστευω ειναι να αλλαξει η.. δωρεαν τηλεοραση!

Δημοσ.

Θα Γερασω Και Ακομη Θα Παιζει Στα Πρωιναδικα Παπαδακη - Μενεγακη :P

A σε παρακαλώ  η Ελενίτσα είναι διαχρονικά ό,τι πρέπει για ν' ανοίγει το μάτι το πρωί ---> :shock:   (αν και νομίζω πως έχει πάει πλέον στη μεσημεριανή ζώνη  :P )

Δημοσ.

Σπάνια βλέπω τηλεόραση πλην ειδήσεων - αθλητικών. Από ζάπινγκ που κάνω βλέπω ότι το πρόγραμμα απαρτίζεται από κάτι κουίζ και καλά όπου απατεώνες τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη, τουρκικές σειρές, κουτσομπλιστικες εκπομπές που τις παρουσιάζουν ανεγκεφαλες σαχλογκομενες μαζί με κραγμενες αδερφές με σκοπό να προωθήσουν καλλιτέχνες και συμφέροντα , πολιτικές εκπομπές όπου γίνεται μπάχαλο και δήθεν κουλτουριαρικες εκπομπές τύπου Λαζόπουλου όπου σε κοινό με ακροατές νέους γριες και παιδάκια ακούγονται του κόσμου οι αισχρολογιες και βρισιές πχ προχτές έκανε τον παππού που είχε ανοίξει τα πόδια της εγγονης του και έβγαζε από το αυτό της πράγματα κλπ. Υπάρχει κράτος να προστατεύσει τουλάχιστον τα παιδιά?

Αν εξαιρέσεις τα απατεωνο-κουίζ , τι ακριβώς περιμένεις από το κράτος ?

τουρκικές σειρές : να κάνει τι ? να τις απαγορέψει ? να φτιάξει ελληνικές για να έχουν τα κανάλια φθηνό πρόγραμμα ? να πει στη κυρά κατίνα τι να της αρέσει ?

- κουτσομπολίστικες : να απαγορέι το κουτσομπολιό ? να αναθέσει σε Δημ. Υπαλλήλους αλά Β. Κορέα να κρίνουν πόσο χαζογκόμενα ή πόσο κραγμένη είναι η Χ ή ο Ψ ?

- Μπάχαλο : Να μάθει τρόπους σε ανθρώπους ή να βάλει ντεσιμπελόμετρο στις εκπομπές ?

- Λαζοπουλοειδής : Να κάθεται να λογοκρίνει τον κάθε Λαζόπουλο και τις μαλακίες που λέει/κάνει και αν θα τον χειροκροτά και πότε η κυράτσα από κάτω ?

Εκτός βέβαια του να κλείσεις την τηλεόραση θα πω ότι το κράτος είναι εδώ, και το ΕΣΡ εδώ είναι, και οι εισαγγελείς εδώ είναι και οι πρόνειες κλπ κλπ ... αλλά που να τρέχεις και να μπλέκεις ρε αδελφέ ... ποιός θα βγάλει το φίδι από την τρύπα ... άλλωστε και τίποτα να μην κάνω σαν υπεύθυνος θα μου πει κανείς τίποτα ? και αν μου πει δηλώνω αναρμόδιος, τραβάω και μια απεργία, κράζω το κράτος για πολιτικές διώξεις, ανεβαίνω σε κανα φράχτη, πετάω κανα καφέ στη τρόικα ... στη τελική μιας και τελευταία αποκτήσαμε και το "δικαίωμα" του να εφαρμούζουμε τον νόμο ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ... δε γάμει ... το κράτος φταίει όχι ΕΓΩ που απλά δε κάνω τη δουλειά μου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα δε φταιει ο λαος ρε συ.

ΠΟΤΕ δεν φταίει ο λαός :P

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι άκρως υποτιμητικό και προσβλητικό, αλλά λέγεται κατά κόρον.

Πάντα ψάχνουμε κάποιον "κακό" ή "πουλημένο" ενώ ο καθρέπτης μας φωνάζει.

Δημοσ.

Σε όλη την Ευρώπη με το περασμα στην ψηφιακή εποχή της τηλεορασης προστέθηκαν κανάλια δωρεάν θεματικά (ντοκυμαντέρ , αθλητικά ,ιστορία,ταινίες,αθλητικά,καρτούν κτλ κτλ ) Υπάρχει και η σαβουρα αλλά υπάρχει κ η επιλογή για ποιότητα .Στην Ελλαδα.......υπάρχει η επιλογή για σαβουρα μονο...

Ηταν αυτο που λέγαμε κάποτε και μας έκραζαν εδω κάποιοι. Οτι η ψηφιακη τηλεόραση θα ειναι η αρχη της συνδρομητικής. Σε καμία περίπτωση δεν ακολουθουμε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οποιος έχει φράγκα βάζει συνδρομητική. Οποιος δεν έχει θα βλέπει αηδίες η απλά δε θα βλέπει καθόλου.

Ζητω η νέα ψηφιακη τηλεόραση.

Δημοσ.

Ενώ αν είχαμε μείνει με την αναλογική, ε;

Θα ειχες γλιτωσει τα 30 ευρω για τον αποκωδικοποιητή. Κατα τα άλλα καμια διαφορά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...