Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ, από την άλλη, άρχισα να ξανανοίγω την τηλεόραση μόνο τώρα με την Nova. Είτε θα βάλω κανένα κανάλι Novasports, είτε το Novalife που έχει υπέροχες σειρές και ταινίες, είτε τίποτα BBC απλά για να περνάει η ώρα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Alpha κάθε δεύτερη Κυριακή στις 14:10 όπου έχει Formula 1.

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

star για καμμια ταινια το βραδυ , σκαι για κανα ντοκιμαντερ και παπαλα !

εγω μια 7ετια σερι με την νοβα τον χρονο που βλεπω τηλεορ τον διαθετω μονο για καναλια οπως το national το discovery το history κ.α μονο αυτα βλεπω  !

Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι μία χαρά όπως είναι. 

Εάν δεν ήταν τότε δεν θα "πωλούσε" και έτσι θα άλλαζε. Εφόσον "πουλάει", τότε κάποιοι αγοράζουν. Εφόσον αγοράζουν αρκετοί, τότε για τους αρκετούς είναι μία χαρά. 

Επισης ποσο τραγικο μπορει να ειναι , ολες αυτες τις παρατηρησεις  να τις κανουν νεοι ανθρωποι  που δεν εχουν την ικανοτητα καν  να συμμετάσχουν  αξιοπρεπως σε ενα φορουμ , στο οποιο  οι διαχειριστες τους  διαγραφουν συνεχως και εκεινοι επιστρεφουν με διαφορετικους λογαριασμους !!!??!!!!

Όταν ξεπεράσεις το πάθος σου για μικρά αγοράκια (όπως είχες ομολογήσει σε άλλο thread) τότε ξαναγράψε. 

Πάντως έχει πολύ γέλιο να με κυνηγάς σε κάθε thread απλά για να σου δώσω λίγη σημασία. 

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω (είσαι και άρρωστος άνθρωπος) δεν ξέρω εάν θα σου ξαναδώσω τόση σημασία... 

• Like 1
Δημοσ.

εγω μονο για ειδήσεις την ανοίγω ολα τα υπόλοιπα ειναι απλα κατάντια

Βλέπεις δηλαδη ότι χειρότερο μπορεί να παίξει η τηλεόραση, πρώτα και πάνω απο ολα καψ' τε τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές είναι σαν να σου κάνουν λοβοτομή.

Δημοσ.

οχι ρε φιλε απλα γελαω με αυτα που γραφεις -εξου και το gifακι- κακο ειναι ? 

σταματαω εδω το οφ -για σενα ειναι ενα ακομη Ban (τι 4 τι 5 τι 15 το ιδιο σου κανει) εγω ομως δε γουσταρω- !

Δημοσ.

Βλέπεις δηλαδη ότι χειρότερο μπορεί να παίξει η τηλεόραση, πρώτα και πάνω απο ολα καψ' τε τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές είναι σαν να σου κάνουν λοβοτομή.

ίσα ισα για το παίζει για φόρους-μετρα βλέπω σιγα μην ασχολούμαι με κωλοενημερωτικες εκπομπές και καθε παπαρια που λεει καθε πικραμένος

Δημοσ.

Η τηλεόραση (συσκευή) είναι για mkv, άντε και κανα αθλητικό.

πηγα να το γραψω στον πρωτο που λεει κλειστε την τηλεορ!  και που θα βλεπουμε τα εργα ρε φιλος στην ταμπλετα? :-)

• Like 1
Δημοσ.

Για να ανοιξω τηλεοραση πρεπει να βαριεμαι τρελα ,να βαριεμαι και την ζωη μου που λενε.Βλεπω απλως μια δυο τρεις πολιτικες εκπομπες ( και αυτες μεσω   ιντερνετ περισσοτερο).Εξαιρουνται φυσικα τα μεγαλα αθλητικα γεγονοτα.

Η τηλεόραση είναι μία χαρά όπως είναι. 

Εάν δεν ήταν τότε δεν θα "πωλούσε" και έτσι θα άλλαζε. Εφόσον "πουλάει", τότε κάποιοι αγοράζουν. Εφόσον αγοράζουν αρκετοί, τότε για τους αρκετούς είναι μία χαρά. 

Βεβαια αυτο μια χαρα ισχυει.

Κι αφου υπαρχει το τα παντα ολα ιντερνετ προς τι ο προβληματισμος.Επιλογη,κλασιμο στα υπολοιπα,σβησιμο τηλεκουτιου και τελος.

Δημοσ.

Σκεφτήτε απλά ότι όσο λιγότεροι βλέπουν τηλεόραση τόσο πιο πολύ πέφτει το επίπεδο γιατί οι σοβαροί θεατές έχουν αντικαταστήσει την τηλεόραση με το διαδίκτυο.

Δημοσ.

Διαβασα στο παλιο μπλογκ του mikieus κατι με το οποιο συμφωνω. Η τηλεοραση ειναι το πουτανακι της μεσης ελληνιδας νοικοκυρας-υποαπασχολουμενης. Ολα εκει απευθυνονται. Κουτσομπολιο, ζωδια, μαγειρικες, ξανα κουτσομπολιο, τουρκικες και ελληνικες σειρες με ανεκπληρωτους ερωτες τριγωνα και πολυγωνα. Για να δεις καινουρια ταινια και οχι 15η επαναληψη πρεπει να ανεχτεις μιση ωρα διαφημισεις στο συνολο. Τα αθλητικα πλεον γινονται συνδρομητικα ή εχουν τοσο κακη εικονα που σιχτιριζεις ( βλεπε Αντ1 το καλοκαιρι με το μπασκετ)

Ολα αυτα σε συνδυασμο με το διαρκως επιδεινουμενο επιπεδο παιδειας του ελληνικου λαου(τα καναλια δειχνουν αυτο που θελουν οι πολλοι), ειναι η καταδικη σε θανατο της ελληνικης τηλεορασης.

τι εννοεις?

δε καταλαβαινω?

εγω μια χαρα εβλεπα

mundobasket-2014-greek-tweets-565x480.jp

• Like 9
Δημοσ.

Απλά δεν ασχολείσαι και τελειώνει εκεί η υπόθεση.

Από την άλλη μην νομίζεις ότι και τα Ευρωπαϊκά κανάλια είναι καλά,προσωπικά δεν αγόρασα ποτέ συσκευή και,αν και ψήθηκα μια περίοδο λόγω ανάγκης εκμάθησης γλώσσας,δεν θα το κάμω στο ορατό μέλλον.

Το μόνο που βλέπω,και ψιλοεμπιστεύομαι, όταν πάω στο πατρικό είναι το BBC News(και φυσικά τρώω κράξιμο συγυρισμένο από γονείς που δεν καταλαβαίνουν γρι).

Δημοσ.

Ακόμα, δεν είναι κατάντια της κοινωνίας να μην μπορούν νέοι άνθρωποι να γράψουν ένα αξιοπρεπές κείμενο σε ένα forum και αντ' αυτού να βλέπει κανείς τοίχο από λέξεις χωρίς ένα σημείο στίξης; 

Και εάν είναι κατάντια της κοινωνίας το γεγονός πως νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν γραπτώς, τότε πόσο πιο χαμηλά πέφτει η ίδια οι κοινωνία όταν αυτοί οι νέοι άνθρωποι αντί να δούνε τις, βασικότατες, ελλείψεις τους κατακρίνουν τους άλλους; 

Μια χαρά είναι το κείμενο. Κλασσική γκρίνια κομπλεξικού με γονείς μάλλον φιλόλογους που του τα έπριζαν στο σχολείο να μην κάνει λάθος γιατί θα φάει ξύλο και δεν θα πάρει χαρτζιλίκι για να βγεί έξω το σαββατοκύρικο. Κοίταξε να είσαι καλός εσύ και άσε το πόσο καλοί είναι άλλοι. Μας έβαλες τώρα και το σήμα του αντίχριστου στο προφίλ για να τρολλάρεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...