Προς το περιεχόμενο

Yakuza 0 [PS3][PS4]

red1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dat soundtrack...HHNNNGGG

Prequel, διαδραματίζεται τέλη 80's...

Kρίμα που δεν θα το δούμε μάλλον κατα Ευρώπη/Αμερική μεριά ποτές...Κλασσική SEGA...
Στο PS4 θα είναι 1080p/60fps

Eχω παίξει απο το 1 μέχρι το 4, εκείνο με τα Ζόμπι δεν μπήκε ποτέ στο drive (το demo μου είχε φανεί άθλιο) και προφανώς τα υπόλοιπα 2 (ιshin) καθώς δεν τα μετέφεραν ποτέ στις Αγγλόφωνες χώρες...

Τίποτα το φανταστικότατο σαν gameplay καθώς παίζουν ακόμα σαν (μέτρια) action/beat 'em up PS2 εποχής, απλά, μου άρεσαν για την ατμόσφαιρα που προσφέρουν, τους χαρακτήρες και τις κουλο-καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται αυτοί...

Εν αναμονή για το 0 - αν φυσικά αξιωθούνε...

• 2 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μα τι νεκρά είναι αυτή σε αυτό thread;;

Δεν το παίζει κανένας; Λοιπόν έχω φτάσει chapter 13 (από τα 16) και έχω να πω ότι το παιχνίδι είναι έπος, αξίζει με τα χίλια αν και παράξενο για τους δυτικούς.

Από μόνο του θα ήταν λόγος να πάρω τη κονσόλα και φυσικά θα παρθεί άμεσα το 6 μόλις βγει του χρόνου

Η ιστορία έχει αρκετό βάθος, το gameplay στο θέμα μαχών αν και φαίνεται απλό έχει αρκετό βάθος για τα δεδομένα της κατηγορίας, πάρα πολύ περιεχόμενο, side missions που αν και τέρμα περίεργα είναι πολύ ευχάριστα και φουλ στα καλοδουλεμένα mini games.

Γενικά πολύ καλή δουλειά, για μένα ήταν η πρώτη επαφή μου με τη σειρά αλλά με άφησε πολύ ικανοποιημένο, δεν περίμενα να είναι τόσο καλό παιχνίδι και με διάρκεια που δεν σε αφήνει παραπονεμένο

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεκρανάσταση θέματος like a rising dragon! 

Χρόνια ήθελα να ξεκινήσω τη σειρά όμως πάντα κάτι τύχαινε. 

Τελικά με την είσοδο τους στο gamepass το πήρα απόφαση και ύστερα από 65+ ώρες είδα τους τίτλους τέλους του παιχνιδιού. Φυσικά με μόλις 37% completion rate έχει πολύ περιεχόμενο ακόμα να δώσει. 

Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα γιαπωνέζικο σε όλα του και ευτυχώς από όσο ξέρω δεν έχει κοπεί τίποτα κατά τη μεταφορά του εκτός Ιαπωνίας. 

Τι να πρωτοπώ! Για τους χαρακτήρες, την ατμόσφαιρα, την απεικόνιση της περιοχής, το σενάριο, το voice acting, τα αμέτρητα mini games, τα substories, την όλη παρουσίαση του παιχνιδιού, τα cut scenes. 

Ακόμα και στη μάχη έχει περισσότερο βάθος από ότι θα περίμενε κανείς με 3 διαφορετικά στυλ για κάθε χαρακτήρα ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όπλα. 

Νιώθω πραγματικά ότι τους έχω κλέψει που το έπαιξα μέσω game pass ενώ είναι σίγουρο πως θα αγοραστεί και στο PS4 σε φυσική μορφή ώστε να μπει στη συλλογή. 

Πραγματικά όποιος δεν το έχει παίξει έστω ας το δοκιμάσει μέσω του gamepass είτε σε Xbox είτε στο PC. 

Να πω επίσης πως ακόμα και στο απλό Xbox One το παιχνίδι δείχνει υπέροχο. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Νεκρανάσταση θέματος like a rising dragon! 

Χρόνια ήθελα να ξεκινήσω τη σειρά όμως πάντα κάτι τύχαινε. 

Τελικά με την είσοδο τους στο gamepass το πήρα απόφαση και ύστερα από 65+ ώρες είδα τους τίτλους τέλους του παιχνιδιού. Φυσικά με μόλις 37% completion rate έχει πολύ περιεχόμενο ακόμα να δώσει. 

Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα γιαπωνέζικο σε όλα του και ευτυχώς από όσο ξέρω δεν έχει κοπεί τίποτα κατά τη μεταφορά του εκτός Ιαπωνίας. 

Τι να πρωτοπώ! Για τους χαρακτήρες, την ατμόσφαιρα, την απεικόνιση της περιοχής, το σενάριο, το voice acting, τα αμέτρητα mini games, τα substories, την όλη παρουσίαση του παιχνιδιού, τα cut scenes. 

Ακόμα και στη μάχη έχει περισσότερο βάθος από ότι θα περίμενε κανείς με 3 διαφορετικά στυλ για κάθε χαρακτήρα ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όπλα. 

Νιώθω πραγματικά ότι τους έχω κλέψει που το έπαιξα μέσω game pass ενώ είναι σίγουρο πως θα αγοραστεί και στο PS4 σε φυσική μορφή ώστε να μπει στη συλλογή. 

Πραγματικά όποιος δεν το έχει παίξει έστω ας το δοκιμάσει μέσω του gamepass είτε σε Xbox είτε στο PC. 

Να πω επίσης πως ακόμα και στο απλό Xbox One το παιχνίδι δείχνει υπέροχο. 

Κορυφαίο παιχνίδι! Ειδικά για τους λάτρεις της γιαπωνέζικης κουλτούρας είναι must! Κι εγώ το τερμάτισα (σε 32 ώρες), αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί θέλω να δω την ιστορία των Kiwami 1 & 2 και μετά να πάρω το Dragon! Ελπίζω να βγουν και τα υπόλοιπα!

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω και εγώ να προχωρήσω στα υπόλοιπα αλλά θα προσπαθήσω να ξεκλειδώσω μερικά πράγματα ακόμα στο 0.

Εννοείται πως έχω ήδη κατεβάσει τα 2 Kiwami αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως τα βάλω στο PC τελικά αντί για το Xbox. 

Τα μόνα που δεν έχω αυτή τη στιγμή είναι το 6 και το Judgment αλλά θα αγοραστούν και αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παίξει ολα τα Yakuza πλην του dead souls, Ishin, 5 και 6.
Το 0 ειναι το αγαπημένο μου λόγω απίστευτα καλογραμμένου μελωδικού hard rock soundtrack, ανάπτυξη χαρακτήρων (Μajima και Kuze, αγαπώ σας) και γενικής (80's) ατμόσφαιρας.
Για να ειμαι ειλικρινής όμως, αυτο που θα βγει τώρα (like a dragon), δεν ξέρω, δεν υπήρξα ποτέ fan των turn-based μαχών και για να είμαι (γι'αλλη μια φορά) ειλικρινής , με έχει κουράσει η όλη φάση με το Kamurocho.

To Yakuza 0 πάντως παραμένει ενα απο τα καλύτερα της σειράς - αν οχι το καλύτερο.

Κάργα υποχρεωτική OST-αρα :

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...