Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 12840 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 2 db Upstream Margin: 8 db Downstream Line Attenuation: 27 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 18 db

Αυτα δείχνει τωρα το router μου αλλα το internet ειναι παρα πολυ αργο.. 13mbps δεν ειναι χαμηλη ταχυτητα αλλα ουτε ενα βιντεακι στο youtube δεν μπορει να παιξει σε 360p... Τι στο καλο φταίει;; (ειμαι στην wind)

Δημοσ.

Καταρχήν το margin είναι υπερβολικά χαμηλά. Ποιο ρούτερ έχεις; Εσύ το έριξες τόσο;

Κατα δεύτερον. Έκανες κάποια αλλαγή στη συνδεσμολογία σου; Μήπως κάποιος στο σπίτι σου κούμπωσε κάποιο τηλέφωνο χωρίς φίλτρο εν αγνοία σου;

Τρίτον είσαι συνδεμένος με ασύρματό; Επίσης δοκίμασες με άλλο PC?

Δοκίμασε με το ρούτερ απευθείας συνδεδεμένο στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα σου κ χωρίς καμμία τηλεφωνική συσκευή συνδεδεμένη σε καμμία άλλη πρίζα. Επίσης δοκίμασε κ με κάποια άλλη συσκευή πέραν αυτής που δοκιμάζεις κ κολλάει. Να κάνεις κ ένα restart το ρούτερ σου το margin στο down θα πρέπει να είναι στα 9db, εκτός κ αν έχεις ζητήσει 6 από wind. Επίσης αν μετά απ όλες τις παραπάνω δοκιμές δεν δεις κάποια διαφορά κάνε δοκιμές κ με κάποιο άλλο ρουτερ. Τέλος, τηλέφωνο στον πάροχο...

Δημοσ.

Καταρχήν το margin είναι υπερβολικά χαμηλά. Ποιο ρούτερ έχεις; Εσύ το έριξες τόσο;

Κατα δεύτερον. Έκανες κάποια αλλαγή στη συνδεσμολογία σου; Μήπως κάποιος στο σπίτι σου κούμπωσε κάποιο τηλέφωνο χωρίς φίλτρο εν αγνοία σου;

Τρίτον είσαι συνδεμένος με ασύρματό; Επίσης δοκίμασες με άλλο PC?

Δοκίμασε με το ρούτερ απευθείας συνδεδεμένο στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα σου κ χωρίς καμμία τηλεφωνική συσκευή συνδεδεμένη σε καμμία άλλη πρίζα. Επίσης δοκίμασε κ με κάποια άλλη συσκευή πέραν αυτής που δοκιμάζεις κ κολλάει. Να κάνεις κ ένα restart το ρούτερ σου το margin στο down θα πρέπει να είναι στα 9db, εκτός κ αν έχεις ζητήσει 6 από wind. Επίσης αν μετά απ όλες τις παραπάνω δοκιμές δεν δεις κάποια διαφορά κάνε δοκιμές κ με κάποιο άλλο ρουτερ. Τέλος, τηλέφωνο στον πάροχο...

Τα έχω κάνει όλα αυτα που μου είπες αλλα έχω ακόμα αργό ίντερνετ.. Ωστοσο παρατηρώ ότι με το που ανοίγω το 2ο PC αρχίζει και κολλάει το net.. ( είναι απλά κάτι που παρατήρησα και μπορει να μην ισχύει.. Αλλά δεν ξέρω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...