Choice! Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Λοιπόν τον περασμένο Μάρτιο είχα πάρει ένα tablet και χθες που το άνοιξα μου είχε διαγράψει όλες τις εφαρμογές ,τα παιχνίδια ,δεν αναγνώριζε το δικό μου δίκτυο , δεν με άφηνε να μπω σε κανέναν από τους λογαριασμούς μου και επιπλέον είχε ρυθμιστεί ως γλώσσα η πολωνική .Ξέρετε τι παίζει? Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2014 από Choice!
annorax Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον να καλέσουμε εξορκιστή???!!! Κάποιος σου το πείραξε, ή έφαγες πολύ ζόρικο ιό. Κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά, όπως καταλαβαίνεις, αν είχες προσωπικά δεδομένα στην εσωτερική μνήμη και όχι σε SD card, θα τα χάσεις... 1
Choice! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρουμε αν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα μπορώ να μπαίνω και πάλι στους λογαριασμούς μου γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο που δεν μπορούσα να μπω ούτε σε gmail ούτε facebook ?
annorax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ειλικρινά, δε μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις (εννοώ εκτός από το να το στείλεις για σέρβις...) Τουλάχιστον, με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα είναι (λογικά) το μηχάνημα όπως το αγόρασες. Θα βάλεις πάλι τους κωδικούς από την αρχή, κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα