Προς το περιεχόμενο

Intel Smart Response Technology ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Dell 17R 7720 SE και στο bios στην ρυθμιση SATA Operation εκτος απο ATA (IDE) και AHCI εχει και Intel Smart Response Technology τι ειναι αυτο;

Εγω ξερω οτι το βαζουμε στο AHCI

Μηπως ειναι νεα τεχνολογια και ειναι καλυτερο απο το AHCI?

Το μονο που βρηκα ειναι αυτο

Intel® Smart Response Technology Άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο

Το Ultrabook™ σας έχει αναβαθμισμένη απόκριση. Η τεχνολογία Intel® Smart Response αναγνωρίζει άμεσα τα αρχεία που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και τα αποθηκεύει με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να έχετε άμεσα πρόσβαση σε αυτά. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο αλλά και πολύτιμη ενέργεια (άρα, αυξημένη αυτονομία) αποκτώντας ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο που χρησιμοποιείτε και αγαπάτε περισσότερο.

Έξυπνη αποθήκευση, άμεση πρόσβαση!
Δημοσ.

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/smart-response-technology.html

Αν έχεις hybrid δίσκο με μικρό κομμάτι ssd ή αν έχεις έναν μικρό ξεχωριστό ssd μπορείς να τον δουλέψεις σαν cache για τον μεγάλο αργό συμβατικό δίσκο σου,αποθηκεύει δηλαδή αυτά που προσπερνάς συχνά στον ssd για να έχεις καλύτερη εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω εναν msata 120GB Intel 525 που εκει εχω τα Windows 8.1 + τα προγραμματα και εχω και εναν μηχανικο sata 750GB που τον εχω σαν αποθηκη (φωτογραφιες βιντεο τραγουδια κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...