Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ήθελα μια βοήθεια θέλω έναν υπολογιστή ο οποίος δεν θα κλείνει ποτέ.. Τον θέλω για ενα 24ωρο μαγαζί το οποίο θα χρειάζεται ανοιχτό τον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο.. Θα πρέπει να αγοράσω server η έναν απλό υπολογιστή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν τρέχει εφαρμογές server (βάσεις δεδομένων-website κλπ) τότε ναι θα πάρεις σερβερ...

Αν αναφέρεσαι σε ένα pc που θα εκτελεί π.χ ρόλο ταμείου παίρνεις ένα pc με καλή ποιότητα υλικών ή καλύτερα ένα επώνυμο (dell με 5 ετή εγγύηση).

Δημοσ.

Γεια σας,θα ήθελα μια βοήθεια θέλω έναν υπολογιστή ο οποίος δεν θα κλείνει ποτέ.. Τον θέλω για ενα 24ωρο μαγαζί το οποίο θα χρειάζεται ανοιχτό τον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο.. Θα πρέπει να αγοράσω server η έναν απλό υπολογιστή;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν το θες για απλη εργασια, τοτε αγορασε το παρακατω συστηματακι .

35hpsih.jpg

Τετραπύρηνη AMD KABINI soc (επεξεργαστής με κάρτα γραφικών, northbridge και southbridge σε ένα !  Με κατανάλωση 10watt σε κατάσταση  idle  (όλο το σύστημα)  και 28watt σε κατάσταση load  (πάλι όλο το σύστημα)!

Με USB III και SATA III  !

Σε σύστημα με 4GB DDR3 και 120GB SSD για λειτουργικό και λοιπές εφαρμοφές  = ταχύτητα = σπιρτάδα = χαμηλή κατανάλωση.

Ποιοτικό τροφοδοτικό, ποιοτικότατη μητρική  και ποιοτικό κουτί ! :-D

Δυνατότητα να βάλεις 3,5" σκληρό δίσκο για αποθηκη !!!

Αλλά εγώ στην θέση σου θα αγόραζα το παρακάτω το οποίο παίρνει μόνο έναν 2,5" σκληρό ή ssd και θα το έπαιρνα με SSD επάνω. :

20rjpna.jpg

το οποίο έχει πιο δυνατό επεξεργαστή και μπαίνει σε mini itx κουτί  το οποίο κουμπώνει πίσω απ` την οθόνη σου !

PER.813164_3.jpg

Πάλι με SSD , 4GB DDR3 , και τετραπύρηνο SOC ATHLON X4 5150  με ίδιες καταναλώσεις !

Εδώ το κουτί έχει επάνω του το τροφοδοτικό. Είναι ποιοτικό της inwimin και εν τέλη το συστημά σου θα είναι όπως το παρακάτω

20901322042_In-Win_BQ656_3.jpg

Το συγκεκριμένο κουτί μπορείς να το βιδώσεις οποουδήποτε , ακόμα και κάτω από το γραφείο χωρίς να φαίνεται !

Μια όμορφη οθόνη και είσαι έτοιμος ! :-D  χωρίς να πιάνει χώρο, καταναλώνει ή γεμίζει τον κόσμο καλώδια.

Καλές αγόρές !

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε αυτο το εξαιρετικο κουτακι και με αυτη την συνθεση θα βαζατε Intel m/b, cpu, ποια θα ηταν αυτα?

PER.528767.jpg PER.528767

ASROCK H81M-ITX RETAIL

product_wishlist_small.jpg
67.40 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 67.40 € basket_delete.png PER.558460.jpg PER.558460

INTEL CELERON G1820 2.70GHZ LGA1150 - BOX

product_wishlist_small.jpg
34.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 34.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 102.30 € basket_delete.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...