u7timus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας,θα ήθελα μια βοήθεια θέλω έναν υπολογιστή ο οποίος δεν θα κλείνει ποτέ.. Τον θέλω για ενα 24ωρο μαγαζί το οποίο θα χρειάζεται ανοιχτό τον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο.. Θα πρέπει να αγοράσω server η έναν απλό υπολογιστή; Sent from my iPhone using Insomnia
The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν τρέχει εφαρμογές server (βάσεις δεδομένων-website κλπ) τότε ναι θα πάρεις σερβερ... Αν αναφέρεσαι σε ένα pc που θα εκτελεί π.χ ρόλο ταμείου παίρνεις ένα pc με καλή ποιότητα υλικών ή καλύτερα ένα επώνυμο (dell με 5 ετή εγγύηση).
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας,θα ήθελα μια βοήθεια θέλω έναν υπολογιστή ο οποίος δεν θα κλείνει ποτέ.. Τον θέλω για ενα 24ωρο μαγαζί το οποίο θα χρειάζεται ανοιχτό τον υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο.. Θα πρέπει να αγοράσω server η έναν απλό υπολογιστή; Sent from my iPhone using Insomnia Αν το θες για απλη εργασια, τοτε αγορασε το παρακατω συστηματακι . Τετραπύρηνη AMD KABINI soc (επεξεργαστής με κάρτα γραφικών, northbridge και southbridge σε ένα ! Με κατανάλωση 10watt σε κατάσταση idle (όλο το σύστημα) και 28watt σε κατάσταση load (πάλι όλο το σύστημα)! Με USB III και SATA III ! Σε σύστημα με 4GB DDR3 και 120GB SSD για λειτουργικό και λοιπές εφαρμοφές = ταχύτητα = σπιρτάδα = χαμηλή κατανάλωση. Ποιοτικό τροφοδοτικό, ποιοτικότατη μητρική και ποιοτικό κουτί ! Δυνατότητα να βάλεις 3,5" σκληρό δίσκο για αποθηκη !!! Αλλά εγώ στην θέση σου θα αγόραζα το παρακάτω το οποίο παίρνει μόνο έναν 2,5" σκληρό ή ssd και θα το έπαιρνα με SSD επάνω. : το οποίο έχει πιο δυνατό επεξεργαστή και μπαίνει σε mini itx κουτί το οποίο κουμπώνει πίσω απ` την οθόνη σου ! Πάλι με SSD , 4GB DDR3 , και τετραπύρηνο SOC ATHLON X4 5150 με ίδιες καταναλώσεις ! Εδώ το κουτί έχει επάνω του το τροφοδοτικό. Είναι ποιοτικό της inwimin και εν τέλη το συστημά σου θα είναι όπως το παρακάτω Το συγκεκριμένο κουτί μπορείς να το βιδώσεις οποουδήποτε , ακόμα και κάτω από το γραφείο χωρίς να φαίνεται ! Μια όμορφη οθόνη και είσαι έτοιμος ! χωρίς να πιάνει χώρο, καταναλώνει ή γεμίζει τον κόσμο καλώδια. Καλές αγόρές ! 1
pettakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σε αυτο το εξαιρετικο κουτακι και με αυτη την συνθεση θα βαζατε Intel m/b, cpu, ποια θα ηταν αυτα?
Teojesper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σε αυτο το εξαιρετικο κουτακι και με αυτη την συνθεση θα βαζατε Intel m/b, cpu, ποια θα ηταν αυτα? PER.528767ASROCK H81M-ITX RETAIL 67.40 € Αλλαγή 67.40 € PER.558460 INTEL CELERON G1820 2.70GHZ LGA1150 - BOX 34.90 € Αλλαγή 34.90 € Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 102.30 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα