Προς το περιεχόμενο

Αγορά Subwoofer για Aiwa Hi-Fi

AMD Expert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!

έχω ένα παλιό Hi-Fi της Aiwa (20ετίας) το οποίο αποτελείται από τον ενισχυτή Aiwa NSX-V70 και δύο ηχεία Aiwa SX-FNV70L.

Ορίστε οι συνδέσεις :
 1970690_838333936207385_1383281117492150
10330446_838333952874050_338579831830663

Το έχω συνδέσει με ένα καλώδιο RCA --> 3.5mm στον υπολογιστή.

Έχει μια θύρα SuperWoofer στην οποία μπαίνει ένα απλό καλώδιο rca.

Μπορώ να βάλω ένα εξωτερικό subwoofer,έτσι; 

Γύρω στο 100άρικο, ποιο subwoofer είναι το καλύτερο (από skroutz ή e-shop θέλω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλεπω εχεις τον Aiwa NSX-V70 και την Creative Sound Blaster PLAY...εαν μπορεις βαλε και φωτο τον χωρο.

η εξοδο ειναι για sub αλλα χρειαζεσαι sub με ενισχυτη(ενεργο subwoofer) διοτι δεν εχει ενισχυση η εξοδος αυτη.

επισης πες μας τι μουσικες ακους και τι χρηση κανεις και τι ποιοτητα μουσικης ακους;απο cd απο youtube;mp3?

Τελος εγω αυτο που θα σου ελεγα απο μερους ειναι πως μπορεις να κανεις αλλα πραγματα που θα αναδειξουν τον ηχο σου.

Χανεις αρκετα απο την καρτα οποτε μπορεις να αγορασεις μια αλλη...επισης μπορεις να αλλαξεις τα καλωδια ηχου με καλωδια τυπου 5ευρο το μετρο(το καθε καλωδιο να μην ειναι πανω απο 2.5μετρα,οσο πιο λιγο τοσο καλυτερα...αλλα να μην ειναι τεντωμενο για να απλωσεις ρουχα).επισης μπορεις να παρεις εναν καλυτερο ενισχυτη και μετα να παρεις sub...βλεπεις το ενα φερνει το αλλο.

τωρα να χεριασεις ενισχυτη δεν νομιζω να γινεται και εαν γινεται δεν αξιζει.

εαν εισαι οκ με αυτο που ακους και θες απλα κατι να παιζει και τα χαμηλα ετσι απλα...και μετα αυτα τα χρηματα τοτε

Yamaha YST-SW012.

υπαρχει και ενα της pionneer αλλα ο yamaha παίζει πιο χαμηλες συχνοτητες.

http://4djpro.gr/index.php/eshop-el/home-av/home-speakers/pioneer-s-21w-detail

http://4djpro.gr/index.php/eshop-el/home-av/home-speakers/yamaha-yst-sw012b-subwoofer-detail

δες εαν μπορεις να τα ακουσεις και τα δυο σε καποιο καταστημα.

• Like 1

βλεπω εχεις τον Aiwa NSX-V70 και την Creative Sound Blaster PLAY...εαν μπορεις βαλε και φωτο τον χωρο.

η εξοδο ειναι για sub αλλα χρειαζεσαι sub με ενισχυτη(ενεργο subwoofer) διοτι δεν εχει ενισχυση η εξοδος αυτη.

επισης πες μας τι μουσικες ακους και τι χρηση κανεις και τι ποιοτητα μουσικης ακους;απο cd απο youtube;mp3?

Τελος εγω αυτο που θα σου ελεγα απο μερους ειναι πως μπορεις να κανεις αλλα πραγματα που θα αναδειξουν τον ηχο σου.

Χανεις αρκετα απο την καρτα οποτε μπορεις να αγορασεις μια αλλη...επισης μπορεις να αλλαξεις τα καλωδια ηχου με καλωδια τυπου 5ευρο το μετρο(το καθε καλωδιο να μην ειναι πανω απο 2.5μετρα,οσο πιο λιγο τοσο καλυτερα...αλλα να μην ειναι τεντωμενο για να απλωσεις ρουχα).επισης μπορεις να παρεις εναν καλυτερο ενισχυτη και μετα να παρεις sub...βλεπεις το ενα φερνει το αλλο.

τωρα να χεριασεις ενισχυτη δεν νομιζω να γινεται και εαν γινεται δεν αξιζει.

εαν εισαι οκ με αυτο που ακους και θες απλα κατι να παιζει και τα χαμηλα ετσι απλα...και μετα αυτα τα χρηματα τοτε

Yamaha YST-SW012.

υπαρχει και ενα της pionneer αλλα ο yamaha παίζει πιο χαμηλες συχνοτητες.

http://4djpro.gr/index.php/eshop-el/home-av/home-speakers/pioneer-s-21w-detail

http://4djpro.gr/index.php/eshop-el/home-av/home-speakers/yamaha-yst-sw012b-subwoofer-detail

δες εαν μπορεις να τα ακουσεις και τα δυο σε καποιο καταστημα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Μουσική κατεβάζω από YouTube στα 320kbps (όντως είναι 320,γιατί υπάρχει διαφορά με όταν επιλέγω 128kbps,και στην ποιότητα και στο μέγεθος)

Ακούω Deep House και Future House (πιο πολύ το πρώτο) 

πχ :

Η Sound Blaster Play δηλαδή δεν είναι καλή,ε; Εχώ και το ενσωματωμένο Realtek ALC892 Codec. Υπάρχει περίπτωση να'ναι καλύτερο; Αν όχι τι κάρτα θα πρότεινες;

Το καλώδιο σίγουρα παίζει ρόλο; Θέλω να πω είναι γύρω στο 1.5m και τα ηχεία δεν είναι και τόσο ενεργοβόρα. Δεν νομίζω πως αξίζει..

Χαχα καινούργιο ενισχυτή,sub και μετά και ηχεία :D

Προσωπικά για να καταλάβεις πόσο καλά είμαι μόνο το T-Bass (Bass booster) έχω στο τέρμα ενώ το BBE (Treble booster) είναι στο off. Από το sound panel της creative δίνω λιγάκι χαμηλά και ψηλά.

Μήπως αυτό είναι καλύτερο; http://www.skroutz.gr/s/335640/Yamaha-YST-SW030.html

Κάποια μέρα θα πάω στον Φίλιππο Νάκα στις Σέρρες να δω αν γίνεται να το δοκιμάσω!

καταλαβα εισαι ο φονιας της μουσικης...καλο προγραμμα για να βλεπεις τι 'ακους' ειναι το spek...ανοιγεις ενα αρχειο απο κει και βλεπεις τι ρολο βαραει ενα αρχειο.αλλα τους φορυβους που μπορει να υπαρχουν μονο εσυ μπορεις να τους καταλαβεις. επισης καλο προγραμμα για μουσικη ειναι το foobar...!

λοιπον φονια μου για καρτα ηχου προτεινω αυτη https://www.skroutz.gr/s/302023/Creative-Sound-Blaster-X-FI-Xtreme-Audio-PCI-E-Retail.html

θα σαι κομπλε.

απο κει και περα με ρωτας εαν τα καλωδια ηχου θα χουν διαφορα;χα!τα μαμα ειναι τα πιο χαλια...και εαν υπαρχει κατι που μπορεις να αλλαξεις και να ακουσεις αλλο αποτελεσμα ειναι τα καλωδια ηχου...τα οποια τα παιρνεις μια φορα και δεν τα αλλαζεις να κοιταξεις να εχουν διατομη 2χ2,5. αποτελεσμα μπορεις να βρεις απο κανενα φιλο σου να δοκιμασεις καποια καλωδια...και μετα ελα πες μου οτι ειχα δικιο αλλα σε ποιοτητες cd και πανω..αμα πας νακα πες του εαν μπορεις να δοκιμασεις καποια καλωδια ηχου...με την προυποθεση αμα δεν σου αρεσουν να τα επιστρεψεις. αλλα το τι αξιζει εσυ θα το πεις οχι εγω μιας και εσυ πληρωνεις.

αυτο που σου εδειξα ειναι κατω απο 100 ευρο...εκεινο που εδειξες εσυ ειναι πιο δυνατο...εχει βαση(το αλλο δεν εχει)(γενικα εναι καλο να εχει βαση) ειναι πιο ελαφρυ(κακο) και παιζουν στην ιδια συχνοτητα...πολυ φοβαμαι οτι αμα το παρεις θα ακους μονο το sub...ειδικα με τις ρυθμισεις που εχεις. Καλυτερα να παρεις το sub των 89 ευρο,τα καλωδια(20ευρο) και την καρτα ηχου(36ευρο) αντι να δώσεις 130 ευρο για ενα woofer.

αλλα απο την αλλη....

εαν σου αρεσει η μουσικη και γενικα γουσταρεις...μετα θα το βαρεθεις αυτο που εχεις και θα το αλλαξεις(ειναι θεμα χρονου).για να το αποφυγεις αυτο...

εγω θα σου προτεινα να χτυπησεις καποια ηχεια μονιτορ και μιας εισαι και houzas σου προτεινω τα krk rokit 6 g2 κοστος 140 ευρο (6αρι sub)και αργοτερα βαζεις ενα sub και μια καρτουλα. αυτη ειναι πιο σωστη κινηση απο ολες.

Πηγαινε ακου τα ο νακας τα εχει νομιζω. παρε την αγαπημενη σου μουσικη σε ενα στικακι...και συγκρινε τα με αυτα που εχεις...ή εαν εχεις κανενα οriginal cd ακομα καλυτερα... Και αμα τα ακουσεις στειλε μου πμ για εντυπωσεις...εγω πιστευω οτι θα μεινεις πραγματικα ευχαριστημενος.δεν εχεις να χασεις τπτ να τα ακουσεις τζαμπα ειναι...καντο πρωτου κανεις οτιδηποτε αλλο...

Περιμενω νεα σου

καταλαβα εισαι ο φονιας της μουσικης...καλο προγραμμα για να βλεπεις τι 'ακους' ειναι το spek...ανοιγεις ενα αρχειο απο κει και βλεπεις τι ρολο βαραει ενα αρχειο.αλλα τους φορυβους που μπορει να υπαρχουν μονο εσυ μπορεις να τους καταλαβεις. επισης καλο προγραμμα για μουσικη ειναι το foobar...!

λοιπον φονια μου για καρτα ηχου προτεινω αυτη https://www.skroutz.gr/s/302023/Creative-Sound-Blaster-X-FI-Xtreme-Audio-PCI-E-Retail.html

θα σαι κομπλε.

απο κει και περα με ρωτας εαν τα καλωδια ηχου θα χουν διαφορα;χα!τα μαμα ειναι τα πιο χαλια...και εαν υπαρχει κατι που μπορεις να αλλαξεις και να ακουσεις αλλο αποτελεσμα ειναι τα καλωδια ηχου...τα οποια τα παιρνεις μια φορα και δεν τα αλλαζεις να κοιταξεις να εχουν διατομη 2χ2,5. αποτελεσμα μπορεις να βρεις απο κανενα φιλο σου να δοκιμασεις καποια καλωδια...και μετα ελα πες μου οτι ειχα δικιο αλλα σε ποιοτητες cd και πανω..αμα πας νακα πες του εαν μπορεις να δοκιμασεις καποια καλωδια ηχου...με την προυποθεση αμα δεν σου αρεσουν να τα επιστρεψεις. αλλα το τι αξιζει εσυ θα το πεις οχι εγω μιας και εσυ πληρωνεις.

αυτο που σου εδειξα ειναι κατω απο 100 ευρο...εκεινο που εδειξες εσυ ειναι πιο δυνατο...εχει βαση(το αλλο δεν εχει)(γενικα εναι καλο να εχει βαση) ειναι πιο ελαφρυ(κακο) και παιζουν στην ιδια συχνοτητα...πολυ φοβαμαι οτι αμα το παρεις θα ακους μονο το sub...ειδικα με τις ρυθμισεις που εχεις. Καλυτερα να παρεις το sub των 89 ευρο,τα καλωδια(20ευρο) και την καρτα ηχου(36ευρο) αντι να δώσεις 130 ευρο για ενα woofer.

αλλα απο την αλλη....

εαν σου αρεσει η μουσικη και γενικα γουσταρεις...μετα θα το βαρεθεις αυτο που εχεις και θα το αλλαξεις(ειναι θεμα χρονου).για να το αποφυγεις αυτο...

εγω θα σου προτεινα να χτυπησεις καποια ηχεια μονιτορ και μιας εισαι και houzas σου προτεινω τα krk rokit 6 g2 κοστος 140 ευρο (6αρι sub)και αργοτερα βαζεις ενα sub και μια καρτουλα. αυτη ειναι πιο σωστη κινηση απο ολες.

Πηγαινε ακου τα ο νακας τα εχει νομιζω. παρε την αγαπημενη σου μουσικη σε ενα στικακι...και συγκρινε τα με αυτα που εχεις...ή εαν εχεις κανενα οriginal cd ακομα καλυτερα... Και αμα τα ακουσεις στειλε μου πμ για εντυπωσεις...εγω πιστευω οτι θα μεινεις πραγματικα ευχαριστημενος.δεν εχεις να χασεις τπτ να τα ακουσεις τζαμπα ειναι...καντο πρωτου κανεις οτιδηποτε αλλο...

Περιμενω νεα σου

Χαχαχαχα γιατί με λες φονιά της μουσικής :D ?

ok,την καρτούλα θα την έχω στο πρόγραμμα. Ο πατέρας μου έχει σ'έναν ενισχυτή Kenwood ένα ζευγάρι B&W με χοντρό,χάλκινο καλώδιο. Θα το δοκιμάσω και αν είναι θα αγοράσω κι εγώ.

Άρα δλδ καλύτερα να αγοράσω το sub των 89€? Αν των 130€ είναι αρκετά καλύτερο ίσως να'κανα την υπέρβαση

B&W...μεγαλε εδω ειμαστε...εισαι και απο σερρες(Δραμα εγω)

Ναι δοκιμασε αξιζει μια δοκιμη και θελω αποτελεσματα και εντυπωσεις.πια B&W έχει; :D :D :D καλα τι μπαμπας ειναι αυτος αφησε τον γιο του με τα aiwa.

Ναι πιστευω δεν αξιζει...εξαλλου δεν εχεις δυνατα πριμα είναι υπερβολη. μπορεις τα χρηματα που περισευουν να τα βαλεις στην ακρη και να παρεις κατι αλλο αργοτερα.

και οσο αφορα την καρτα ηχου μια Creative Sound Blaster Z αξιας 75 θα ειναι κομπλε και για οτιδηποτε μελοντικο.

αλλα σου ξαναλεω πριν πας και παρεις το sub ακου πρωτα τα krk που σου ειχα πει πιο πανω...ισως σε καλυψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...