Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να αναφέρω ότι είμαι παντελώς αδαής σε θέματα που αφορούν routers, συνδέσεις και τα συναφή.

Πριν 2 μέρες διακόπηκε το συμβόλαιο που είχαμε με τον ΟΤΕ και ενεργοποιήθηκε αυτό της WIND. Στάλθηκε με sms username και password και από ότι μου είπαν πρέπει να μπω στο setup του router, να βάλω αυτά τα στοιχεία στη θέση των παλιών και είμαι κομπλέ. Έλα όμως που το setup wizzard (το router μου είναι netgear) κολλάει (το αφήνω για 10 λεπτο και ακόμα ψάχνει για συνδέσεις κτλ.) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το έχω κάνει reset, έχω δοκιμάσει να το κάνω και με το ethernet καλώδιο, αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ μου ανοίγουν οι μισές σελίδες αν και έχω κατεβάσει αρχείο από torrent με όση ταχύτητα είχα και πριν. Αν έχετε καμιά ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.

Καταρχήν να αναφέρω ότι είμαι παντελώς αδαής σε θέματα που αφορούν routers, συνδέσεις και τα συναφή.

Πριν 2 μέρες διακόπηκε το συμβόλαιο που είχαμε με τον ΟΤΕ και ενεργοποιήθηκε αυτό της WIND. Στάλθηκε με sms username και password και από ότι μου είπαν πρέπει να μπω στο setup του router, να βάλω αυτά τα στοιχεία στη θέση των παλιών και είμαι κομπλέ. Έλα όμως που το setup wizzard (το router μου είναι netgear) κολλάει (το αφήνω για 10 λεπτο και ακόμα ψάχνει για συνδέσεις κτλ.) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το έχω κάνει reset, έχω δοκιμάσει να το κάνω και με το ethernet καλώδιο, αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ μου ανοίγουν οι μισές σελίδες αν και έχω κατεβάσει αρχείο από torrent με όση ταχύτητα είχα και πριν. Αν έχετε καμιά ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. 

Δοκίμασε το router σε άλλο pc. Αν δουλέψει κανονικά σε άλλο τότε έχεις πρόβλημα με το pc. Αν πάλι δεν δουλέψει και εφόσον έχεις κάνει reset οπως αναφέρεις, τότε αλλάζεις ρούτερ.

Δημοσ.

Αυτό έτυχε προφανώς. Τι σχέση έχει ο ΟΤΕ με το τοπικό δίκτυο σου στο σπίτι; Ο ΟΤΕ μόνο με το ιντερνετ σου έχει σχέση όχι με το LAN σου. Πες ότι το είχες σαν απλό router χωρίς να έχεις βάλει σύνδεση στο ιντερνετ, ο ΟΤΕ θα έφταιγε τότε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...