farcry2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας παιδια εχω φτιαξει ενα συστημα απο το eshop που δεν εχω βαλει gpu μου την εδωσε ενας φιλος την http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270-r9-270a-cnfc-core-edition-2gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519782θα μπορουν αυτη απο το eshop που στηνουν τα pc να τo τεσταρουν χωρις καρτα γραφικων?
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να σου πω..δεν έχω πετύχει γυναίκα ποτέ και έχω ανέβει πάμπολλες φορές στο Μενίδι..ζήτησες να στο συναρμολογήσει αυτή αποκλειστικά; Αν έχει έξοδο dvi/hdmi η μητρική ,λογικά θα δουν αν δίνει σήμα. 2
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μπορείς να τους ρωτήσεις. πιθανότατα να βάλουν άλλη κάρτα πάνω για να γίνει το boot test. 1
herkul Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ρωτησε τουσ λογικα μπόρουν θα βαλουν μια καρτα δικη τους για να δουν αν δινει σημα οπωσ ειπε και ο Xristaras12
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οτι σου ειπαν παραπανω...αλλα εγω αλλο θελω ν ρωτησω...ο φιλος σου δεχεται νεους φιλους για να τους κανει τετοια δωρα? :PP
Physiciant Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βάλουν δική τους κάρτα επάνω και θα το δοκιμάσουν, μην ανησυχείς. Φαντάσου όλα τα pc τα ελέγχουν με δικό τους σκληρό, δεν χρησιμοποιούν τον δικό σου, μόνο αν έχει πρόβλημα. Οπότε δεν υπάρχει θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα