Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω. Όπως και να έχει δεν καταλαβαίνω γιατί το πάτε προσωπικά. 

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι η κάθε ειδικότητα γιατροί, δικηγόροι και άλλα επαγγέλματα είναι τα μονά που περνούν λίγα χρήματα άλλα όταν έρχεται να πληρώσουν αυτά σε υπηρεσίες θέλουν να πληρώνουν ξεφτιλισμένα χρήματα γιατί ο άλλος δεν είναι γιατρός πχ.

Όχι αυτό δεν το δέχομαι και ούτε δέχομαι τα παλιά στερεότυπα τον εξουσιών, ο δάσκαλος, ο γιατρός, ο αστυνομικός και ο δήμαρχος. Αυτά ήταν τότε που ο κόσμος δεν είχε την δυνατότητα να σπουδάσει.

Έχω πολλά επιχειρήματα άλλα δεν έχει νόημα να το συνεχίσω γιατί είναι μια νοοτροπία που δεν μπορεί να ξεκολλήσει γιατί πολύ απλά 10+ σπούδαζε ο γιατρός και μετά πρέπει να βγάλει το άχτι του και τα σπασμένα.
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω. Όπως και να έχει δεν καταλαβαίνω γιατί το πάτε προσωπικά. 

Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι η κάθε ειδικότητα γιατροί, δικηγόροι και άλλα επαγγέλματα είναι τα μονά που περνούν λίγα χρήματα άλλα όταν έρχεται να πληρώσουν αυτά σε υπηρεσίες θέλουν να πληρώνουν ξεφτιλισμένα χρήματα γιατί ο άλλος δεν είναι γιατρός πχ.

Όχι αυτό δεν το δέχομαι και ούτε δέχομαι τα παλιά στερεότυπα τον εξουσιών, ο δάσκαλος, ο γιατρός, ο αστυνομικός και ο δήμαρχος. Αυτά ήταν τότε που ο κόσμος δεν είχε την δυνατότητα να σπουδάσει.

Έχω πολλά επιχειρήματα άλλα δεν έχει νόημα να το συνεχίσω γιατί είναι μια νοοτροπία που δεν μπορεί να ξεκολλήσει γιατί πολύ απλά 10+ σπούδαζε ο γιατρός και μετά πρέπει να βγάλει το άχτι του και τα σπασμένα.

Δεν είναι να βγάλει τα σπασμένα φίλε μου είναι να παρέχει το προϊόν του ο γιατρός σε τιμές που δεν είναι κάτω του κόστους τουλάχιστον.

Αλλιώς όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, να περιμένετε φραπελιές και όχι φορητούς τεχνητούς νεφρούς!

Έλεος.

Δημοσ.

Ξεφεύγεις, αλύπητα...

Για να δεις τα "σπασμένα" (γιατί το άχτι το αφήνω ασχολίαστο):

Υδραυλικός, σπίτι σου, 50€ μόνο η επίσκεψη, χωρίς αναλώσιμα κλπ. Κωτσόβολος, σύνδεση λευκής συσκευής, 30€ εκάστη.

Επίσκεψη στους Ιατρούς του ΕΟΠΥΥ...(ιδιωτικά, μη μπερδεύεσαι με τα Ε.Ι. Νοσοκομείου): 1.000€ για 200 ασθενείς το μήνα (3-18 μήνες για να αποζημιωθεί ο Ιατρός...η εφορία μπροστά, βέβαια).

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά τα κορόιδα (Ιατροί) που πάνε στα Δημόσια Νοσοκομεία και υπάρχει η εναλλακτική, ακόμα.

Αυτή τη στιγμή σε ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αττικής η λίστα αναμονής για ειδικευόμενους Αναισθησιολογίας είναι άδεια!

Τα μισά Νοσοκομεία της περιφέρειας δεν έχουν Ιατρούς! Δεν πάνε, απλά.

Κι αν περάσει και η εξίσωση Δημοσίου-Ιδιωτικού τομέα στα μισθολόγια (530-580, 6χχ€ σε νεοδιοριζόμενους), να σας δω να κράζετε γιατί δεν πάνε οι παραδόπιστοι φακελάκηδες Ιατροί (και Δάσκαλοι, και, και, και...) να  "βγάλουν τα σπασμένα" μακρυά από το σπίτι τους, σε όλη την Περιφέρεια (ξέρεις, αυτή που λέγαμε Επαρχία κάποτε), στήνοντας σπίτι με τα χρήματα αυτά...να βάζουν κι από την τσέπη τους.

Ας το κλειδώσει το νήμα κάποιος Mod παρακαλώ, γιατί με 1-2 posts σαν το παραπάνω βλέπω να μη το γλιτώνω το μπανάκι!

Δημοσ.

Μην συνεργάζεστε με ταμεία αν δεν σας αρέσει η αποζημίωση  που σας προσφέρουν σε κάθε ασθενή. Να διεκδικήσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν με τον κόπο σας όπως και ο υδραυλικός.

Πολύ απλό. 

Δημοσ.

Μην συνεργάζεστε με ταμεία αν δεν σας αρέσει η αποζημίωση  που σας προσφέρουν σε κάθε ασθενή. Να διεκδικήσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν με τον κόπο σας όπως και ο υδραυλικός.

Πολύ απλό. 

Απλούστατο! Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί! Ωραίος!

Οπότε, όσοι έχουν να πληρώσουν τα 20-30-50€ στους ανεξάρτητους ιδιώτες πλέον, και οι υπόλοιποι, το >70% του πληθυσμού δλδ με τα πολλαπλά κ χρόνια προβλήματα, στα Νοσοκομεία...σε >6 μήνες δλδ αφού είναι αδύνατον τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία να απορροφήσουν κάποια εκατομμύρια ασθενών/ασφαλισμένων.

Συγχαρητήρια και πάλι! Τέτοια επιχειρήματα είχες πολλά και δε μας τα έλεγες στο προηγούμενο μήνυμα?

Από όλα τα υπόλοιπα που έγραψα κι εγώ και οι υπόλοιποι, κουβέντα...στη διακδίκηση των χρημάτων μόνο...

Δημοσ.
Δεν σε ενδιαφέρουν τα επιχειρήματα μου γιατί εσύ έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά τα συντεχνιακά που λες είναι σωστά. Έχω μια εικόνα και άποψη που δεν είναι ο χώρος να την αναλύσω. Πιστεύω ότι αρκετοί γιατροί το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν την δουλεία τους σωστά. Μετά στο επόμενο επίπεδο να πληρώνεται αυτά που έχει ορίσει το κράτος γιατί πολύ απλά συμφωνήσαν σε αυτό τον μισθό. Άρα θα έχουμε Γιατρούς αρκεί να καταλάβουμε ότι δεν υποχρεώνει κανένα να είναι στο Δημόσιο. Άλλα οι Γιατροί θέλουν να αντλούν την πελατεία τους από το IKA και να παίρνουν την επίσκεψη από το IKA άλλα και στα ιδιωτικά ιατρεία.

Στην περιφέρεια δεν πάνε γιατί δύστυχος έχουμε κάνει μια χωρά σαν πόλη κράτος … όλα στην Αθήνα. 

Μην πιάσουμε τώρα συζήτηση για της επιδοτήσεις τον αγροτικόν προϊόντων που τελικά έγιναν jeep και δεν έγιναν πχ αρμέχτηκες μηχανές. Άλλα βλέπουμε μόνο τους αγρότες να ρίχνουν το γάλα στης πλατειές.

Άστα γιατί εδώ έχουμε καπιταλισμό με επενδύτες που δεν βάζουν δικά τους χρήματα άλλα μόνο κρατικό χρήμα λες και είμαστε σε κουμμουνισμό άλλα ταυτόχρονα όλα στο blender.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...