Προς το περιεχόμενο

[TV]PANASONIC TX-42AS600 349€ @public[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ειμαι απο τους τυχερους που πειραν την 650 η τηλεοραση ειναι φοβερη οσον αφορα το vfm και ασ λενε οτι θελουν οι αλλοι εχω την samsung es-8000 διπλα διπλα με την 650, οκ εχει καλυτερα χρωματα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο που να δικαιολογουν τα 1600 που ειχα σκασει για την σαμυ...ειχε μεσα και δευτερο remote control και 3d glasses...και ολα αυτα χωρις να εχω κανει καμια ρυθμιση ακομα

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα τη τηλεόραση μετά από μία βδομάδα βέβαια, αλλά άξιζε αφού τη πήρα και με επιπλέον έκπτωση που είχα. Ήθελα να ρωτήσω για τους υπότιτλους στο συγκεκριμένο μοντέλο για να τους παίξει τι πρέπει να κάνω; Τους έβαλα το ίδιο όνομα αρχείου (.srt) αλλά δεν τους βλέπει καν από το usb που του βάζω. Και κάτι ακόμα, ασύρματο πληκτρολόγιο άμα αγοράσω και το συνδέσω θα λειτουργεί;

Edit. Βρήκα τελικά πως παίζουν αλλά το πρόβλημα είναι το μέγεθος τους. Γίνεται να μεγαλώσουν;

Δημοσ.

Καμια ιδέα πως κάνουμε calibration στην τηλεόραση ?δεν έχω android ios κινητο με laptop θέλω να το κάνω η με το smart της τηλεόρασης.

Κάποιος συμφορουμιτης ανέβασε ένα ποστ με οδηγίες για ρύθμιση εικόνας κάνε μια αναζήτηση στο νήμα ή στο αντίστοιχο του MM και θα το βρεις

Εγώ που ακολούθησα τις οδηγίες ομολογώ πως είδα μια κάποια διαφορά προς το καλύτερο

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η tv υποστηριζει κανονικα χρήση ασυρματου πληκτρολογιου (λογικά και mouse combo, θα δοκιμασω και το mouse οταν του βαλω μπαταρίες).

To ανωτέρω προς απαντηση σε αυτους που ρωταγαν για χρήση πληκτρολογιου. Μπορει να αργει καπως στο φορτωμα των σελιδων, σε σχεση με ενα pc, ο browser της αλλα με πληκτρολογιο -mouse την δουλεια σου την κανεις σχετικά εύκολα. ;)

(Προς Μπαμπαδες: :D

Γλυτωσα και το laptop -απο τα αδέξια χέρια - που το ειχα μονιμα συνδεδεμενο με την tv προκειμενου η μικρη να βλέπει peppa pig. :P

Μπαινεις στα app > youtube > search και καθαρισες. Εν τω μεταξυ με χρήση powerlines την συνδέεις και ενσύρματα μεσω lan και περιοριζεις και την ακτινοβολια στο χώρο σου απο την χρήση του wifi) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

έχω κρατημένη μια TV (της αρχικής προσφοράς, όχι την W ή την 650) στα public Αγ. Παρασκευής, αφού εγώ τελικά δεν θα την πάρω λόγω μη ανάγκης αυτή την στιγμή.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος και δεν πρόλαβε, μου στέλνει pm να του δώσω στοιχεία να την παραλάβει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μόνο εγω εκανα τις ρυθμισεις που προτινονται και μου φαινεται η εικονα καλυτερη πριν παρα με τις ρυθμισεις;με τις ρυμθισεις ειναι καπως σαν ποιο θολη η εικονα...

επισης θα ηθελα να ρωτησω τι ενοειτε με τον ορο Out of box , ο οποιος εχει γραφτει κανα 2 φορες στο νημα;

Δημοσ.

επισης θα ηθελα να ρωτησω τι ενοειτε με τον ορο Out of box , ο οποιος εχει γραφτει κανα 2 φορες στο νημα;

Out of the box (κυριολεκτικά: έξω από το κουτί, σημασία: όπως τη βγάζεις από το κουτί) είναι μία λειτουργία/ιδιότητα που έχει μια συσκευή από το εργοστάσιο, δηλαδή όπως τη βγάζεις από το κουτί.

Πχ. αν ένα κινητό που αγόρασες έχει πλήρη μπαταρία (δε συμβαίνει, υποθετικό σενάριο), λες "είναι φορτισμένο out of the box"

αν μια τηλεόραση υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να χρειαστεί να της περάσεις καινούριο firmware, λες "δείχνει ελληνικούς υπότιτλους out of the box"

• Like 1
Δημοσ.

2 παραγγελίες για φίλους. Σήμερα παρέλαβα και τη δεύτερη 650 (αφού η αρχική της προσφοράς δεν είχε διαθεσιμότητα) στα 349 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

2 παραγγελίες για φίλους. Σήμερα παρέλαβα και τη δεύτερη 650 (αφού η αρχική της προσφοράς δεν είχε διαθεσιμότητα) στα 349 ευρώ.

ρυθμισεις για την 650 υπαρχουν????

ειναι οι ιδιες την 600????

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά οι ρυθμίσεις ανάμεσα σε δύο 600 δεν είναι ίδιες και περιμένεις να είναι ίδιες με την 650? :P

Δημοσ.

<p>Παίζει κανονικά και το ποντίκι μαζί με το πληκτρολόγιο. Απο αυτό σας γράψω τώρα μέσω της τηλεόρασης. :)</p>

Είχα διαβάσει ότι δεν υποστηρίζει ποντίκι ενώ πληκτρολόγιο παίρνει κανονικά εσύ ποια χρησιμοποιείς;

Αξίζει η εμπειρία του browser με πληκτρολόγιο και ποντίκι;

όπως αναφέρεται για την εφαρμογή του YouTube μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ενώ και application panasonic είναι εξίσου καλό

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...