Προς το περιεχόμενο

[TV]PANASONIC TX-42AS600 349€ @public[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν η κινηση είναι απλα για να κερδισει εντυπώσεις, επειδή ένα φορουμ εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα όμως, να το βρασω. Μην βλέπετε το δεντρο και χανετε το δασος.

• Like 4
  • Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απροβλεπτος ο ομιλος...........λες να ξεμεθυσε για λιγο ο προμηθευτης..... :-D

Όσο βλέπω αυτό μάλλον μέθυσε το you...

www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/smart-led-tv-panasonic-%286%29?utm_source=nl02102014&utm_medium=email&utm_term=Smart_3D_TV_LED_Panasonic_42%27%27_&utm_content=284778&utm_campaign=NEWSLETTER

Δημοσ.

απροβλεπτος ο ομιλος...........λες να ξεμεθυσε για λιγο ο προμηθευτης..... :-D

φαντάζομαι μιλάς για τον προμηθευτή που έχει κάποιο πρόβλημα εδώ και χρόνια και που πάντα φταίει αυτός, σωστά;

τι αμαρτίες πληρώνουν και οι έρμοι οι προμηθευτές...

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα την Tv σε άσπρο χρώμα. Πολύ ευχαριστημένος απο αυτή σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα.

Οι ρυθμίση true cinema είναι όντως η καλύτερη out of the box. Οταν βρώ χρόνο θα την ψάξω περισσότερο να την φέρω στα μέτρα μου.

Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση. :)

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο φίλος. Η Panasonic πήρε απλά μια καλή πρώτη ύλη (Turbo-X) και την βελτίωσε στα σημεία. Δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.

Δημοσ.

Εσείς με την 650 μην χαίρεστε... Πάλι σαβούρα πήρατε, και μάλιστα με IPS panel!!! Το βραδάκι, θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τη σαβούρα σας. Ίσως τελικά να είναι χειρότερη επιλογή, παρά την επιπρόσθετη δυνατότητα 3D και τον καλύτερο επεξεργαστή, αφού η 600 δεν έχει κανένα πρόβλημα στην κίνηση, ακόμα και με απενεργοποιημένες όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις εικόνας.

Όταν εγώ έλεγα ότι μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο της Panasonic και μόνο να είναι σαβούρα, κάποιοι πέσατε να με φάτε. Τώρα έγινε ελαφρώς βελτιωμένη Turbo-X; Μου αρέσει όμως που παρήγγειλα αργότερα από πολλούς, και παρέλαβα αμέσως. Ίσως να έχει σχέση με την ενσωματωμένη χρέωση των μεταφορικών ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης, οπότε το κατάστημα να εξυπηρέτησε πρώτα αυτούς με το μικρότερο μεταφορικό κόστος, ίσως όμως και να είναι τυχαίο.

Λοιπόν, η σαβούρα έχει αρκετά ξεπλυμένα χρώματα, και για αυτό προφανώς έγινε αναφορά ότι φαινότανε χειρότερη δίπλα στην αντίστοιχη LG, όπως επίσης ότι είναι τελείως απαράδεκτη μπροστά στην plasma. Όμως, η σαβούρα, λόγω VA panel, έχει εντυπωσιακό μαύρο. Όταν το βράδυ μέσα στο απόλυτο σκοτάδι αλλάζεις κανάλι και όταν ανοίγεις μενού που έχει μαύρο φόντο, στιγμιαία νομίζεις ότι έχουν σβήσει τα led. Καμία σχέση με το IPS panel της LG. Είναι μόλις ένα κλικ φωτεινότερο από το απόλυτο μαύρο, αλλά καθόλου ενοχλητικό, και πολλές φορές δύσκολο να το εντοπίσεις. Επίσης, δεν έχει πολλές ανομοιομορφίες στην εικόνα, τουλάχιστον όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Για αυτό και μόνο το λόγο, σίγουρα αξίζει 300 ευρώ. Ίσως και να αξίζει και τα πραγματικά 350 ευρώ, λόγω του καλού μαύρου και μόνο. Επίσης, η όλη αίσθηση του περιβάλλοντος χρήσης είναι εξαιρετική.

Ο media player μασάει σίδερα. Έπαιξε όλα τα αρχεία, υποστηρίζει ήχο Dolby Digital και DTS, ακόμα και DTS-HD HR και DTS-HD MA, όχι όμως Dolby TrueHD. Όμως, το κουμπί subtitles ισχύει μόνο για τα τηλεοπτικά προγράμματα και όχι για τον media player, και κάθε φορά για να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους, πρέπει να φορτώσεις το μενού option, οπότε χάνεις 5 δευτερόλεπτα, και άλλα τόσα όμως για να ρυθμίσεις τη γλώσσα τους, που δεν παραμένει σταθερή. Επίσης, ο media player δεν αναγνωρίζει τα tags για bold, italic, underline και color, τα οποία τα εμφανίζει μαζί με τους υπότιτλους ως κείμενο, και το μέγεθος των υποτίτλων είναι αρκετά μικρό. Με μερικές βελτιώσεις, θα ήταν κορυφαίος media player.

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο φίλος. Η Panasonic πήρε απλά μια καλή πρώτη ύλη (Turbo-X) και την βελτίωσε στα σημεία. Δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.

What?

Δημοσ.

What?

Ο ποιητής προφανώς εννοεί ότι οπτικά η εικόνα του panel είναι μετριότατη, και συνειρμικά θυμίζει φθηνή κινέζικη τηλεόραση, όπως για παράδειγμα η Turbo-X, με μόνη διαφορά ότι τη συγκεκριμένη τηλεόραση την έχει συναρμολογήσει η Panasonic χρησιμοποιώντας καλύτερα υλικά και πιο προσεγμένο σχεδιασμό, οπότε εάν η Turbo-X κοστίζει 300 ευρώ, η συγκεκριμένη Panasonic αξίζει λόγω καλύτερης ποιότητας το πολύ 350 ευρώ, και ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Εάν είναι να δώσεις περισσότερα χρήματα, πηγαίνεις οπωσδήποτε σε τελείως διαφορετική επιλογή.

Δημοσ.

Το ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι "κελεπούρι" δε σημαίνει ότι δεν είναι και καλό value for money. Για τα λεφτά που δίνεις συγκριτικά δε βρίσκεις με τα ίδια χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή. Σίγουρα το θέμα με τις γωνίες θέασης είναι σημαντικό αλλά μη το παρουσιάζουμε ως προβληματικό, ως entry μοντέλο έχει και αυτό τα μειονεκτήματα του.

Δημοσ.

Ξέρετε τι λένε οι Αμερικανοί για τις απόψεις...

Θα σχολιάσω μόνο τα χρώματα τα οποία επειδή την είδα δίπλα σε μοντέλα άλλων εταιριών μου φάνηκαν μακράν τα πιο ρεαλιστικά σε σχέση με τα υπερκορεσμένα και τα ξεπλυμένα των άλλων.

Μετά τις ρυθμίσεις που άλλαξα έφτιαξαν κι άλλο προς το καλύτερο.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον παραπανω για τις αποψεις των Αμερικανων. Η τηλεοραση ειναι τρελο vfm και με ψαξιμο και ρυθμισεις η εικονα της βελτιωνεται παρα πολυ. Εχω sammy σειρα 6 μοντελο του 2009 40αρα (1400 ευρω τοτε), πολυ καλη η συγκεκριμενη για την εποχη της και ακομα και σημερα απο θεμα χρωματων, μαυρου κλπ και ομολογω οτι φοβομουν την μεταβαση. Μετα ομως απο τις ρυθμισεις η pana ειναι ανωτερη της χαλαρα.

Πολυ καλη αγορα.

Δημοσ.

Καμια ιδέα πως κάνουμε calibration στην τηλεόραση ?δεν έχω android ios κινητο με laptop θέλω να το κάνω η με το smart της τηλεόρασης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...