Προς το περιεχόμενο

[TV]PANASONIC TX-42AS600 349€ @public[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέει πως έχει ενσωματωμένο wifi και διπύρηνο επεξεργαστή.

Όσο για το media player , γενικά δεν φημίζονται οι Panasonic για το φοβερό media player... Πάντως από την Panasonic της καλοκαιρινής προσφοράς που ήταν σαν αυτή εδώ αλλά χωρίς smart που την έχω δουλέψει μπορώ να πω ότι διάβασε όλα τα στικάκια και τους σκληρούς (2,5 ιντσων) που δοκίμασα. Έπαιζε κανονικά τις ταινίες (εκτός από κάποιες πολύ παλιές που δε θυμαμαι ακριβώς σε τι φόρματ ήταν, αλλά τις καινουριες 1080, 720 κλπ τις έπαιζε απροβλημάτιστα.)

Το μόνο προβληματάκι ήταν με τους υπότιτλους που για να παίξουν έπρεπε να γίνει αλλαγή κωδικοποίησης (δεν είναι δυσκολο, στο textpad το κάνεις) και το ότι όταν τελικά έπαιζαν ήταν αρκετά μικρό το μέγεθός τους χωρίς δυνατότητα να μεγαλώσουν. (Ενδεχομένως κάποιος να ξέρει πως να ξεπερνάει τέτοια ζητήματα) . Πάντως μια λύση σίγουρα είναι κάποιος να πάρει ένα media player και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Τελικά ποια κωδικοποίηση είναι η "σωστή"  ;

ANSI ή unicode ή UTF-8

Ρωτάει ένας φίλος και δεν είναι η τηλεόραση κοντά μου.

• Moderators
Δημοσ.

Διαχωριστηκαν τα ποστς σχετικα με το price match, μιας και αφενος εγινε ακριβως την ωρα που εξαντληθηκε από το mediam (12-12.30) ετσι είχαμε ένα θεμα που ειχε "τελειωσει" ο σύνδεσμος στο #1 ποστ, αλλα μια προσφορα που ετρεχε αλλου και καποιοι δεν ηξεραν που, και αφετέρου όταν θα αρχιζαν θεματα παραλαβων θα γινοταν ένα μπερδεμα για το ποιο μαγαζι αφορα το κάθε σχολιο.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο απο χτές διαδικτυακά κατέληξα και εγώ πώς είναι πολύ καλή περίπτωση για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις για το smart κομμάτι της (όπως ο υποφαινόμενος) - αν και εδώ που τα λέμε μια χαρά δουλειά κάνεις στα βασικά του 90% των χρηστών - ενώ δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το 3d.

Η tv είναι κάτι παραπάνω απο vfm λοιπόν για μένα και το brand "panasonic" επίσης.

Έφτασε ο καιρός λοιπόν η 40" samsung μου (μοντέλο 2009) να πάρει πόδι και η συναισθηματική φόρτιση είναι κάπως έντονη... :P

Σας ευχαριστώ όλους για την πληροφόρηση. :)

edit. παράδοση στο σπίτι απο Tρίτη 30/09 έως Πέμπτη 02/10. 

Δημοσ.

Όταν στη κατάσταση παραγγελίας γράφει  ''Σε εκτεταμένη αναζήτηση'' υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και να ακυρωθεί η παραγγελία;

Δημοσ.

Όταν στη κατάσταση παραγγελίας γράφει  ''Σε εκτεταμένη αναζήτηση'' υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και να ακυρωθεί η παραγγελία;

Χαλαρααα... μου εχει τυχει

Δημοσ.

ετοιμασου για τη γνωστη δικαιολογια ''προμηθευτη''και για κουπονακι 10% εκπτωσης στις τηλεορασεις

Δημοσ.

Όταν στη κατάσταση παραγγελίας γράφει ''Σε εκτεταμένη αναζήτηση'' υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει διαθεσιμότητα και να ακυρωθεί η παραγγελία;

Πότε παρήγγειλες?
Δημοσ.

Πότε παρήγγειλες?

Παρασκευή απόγευμα, όταν ακόμα έλεγε άμεση παράδοση 24-72 ώρες. Την έχεις παραγγείλει και εσύ;Σε τι κατάσταση είναι η παραγγελία σου; Και γενικά κανένας που παρήγγειλε από public και να έχει προχωρήσει η παραγγελία του από το στάδιο της συλλογής σε επόμενο υπάρχει;

Δημοσ.

Παρήγγειλα Παρασκευή βράδυ.

Σάββατο μεσημέρι παραδόθηκε στην ACS.

Στο site του public αναφέρεται ότι έχει αποσταλεί.

Δημοσ.

Σάββατο πρωι παρήγγειλε φιλος απο public ενώ υπήρχε διαθέσιμη και ολα οκ...χθες έλαβε μήνυμα στο Κιν οτι ακυρώθηκε η παραγγελία λόγω μη αποθέματος...τον ξενέρωσαν τρέλα

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...