k_skidrow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα,εχω αγανακτησει με το συγκεκριμενο θεμα...καλη χρυση η wind σε μενα προσωπικα αλλα οταν πιανουν οι βροχες λογω του οτι εχουν τις χειροτερες γραμμες αρχιζει και σε πεταει συνεχως. Λενε οτι θα το φτιαξουν,αλλα οταν ξαναπιανουν παλι τα ιδια. Λεω να αλλαξω σε cyta,να μου φερει και ενα καινουργιο ρουτερακι να ειμαστε σιγουροι και ολα καλα. Το θεμα ειναι οτι λογω του οτι εχω οικογενειακο συμβολαιο στην wind με κινητα κτλπ,ειδα οτι η cyta εβαλε και προγραμματα για κινητα. Εχει δοκιμασει κανεις; το σημα της ειναι καλο; διοτι βλεπω και αρκετα χαμηλες τιμες στην τηλεφωνια της.
black adder Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο που ξέρω να σου πω,είναι πως η cyta έχει voip τηλεφωνία.No ρεύμα,no phone. Τα προγράμματα της που κοίταξα πάντως,δεν λένε και τίποτα το εντυπωσιακό. Απεριόριστα σταθερά και κάτι κινητά με 26 ευρώ,είναι πολλά.
k_skidrow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα η voip τηλεφωνια ειναι το λιγοτερο απο τι στιγμη που εχω και το κινητο για να εποικηνωνησω οποτε θα εχω μια ολιγοωρη διακοπη σπιτι. Για τα κινητα το πολυ πολυ τους λεω στην wind πληρωνω τοσα,θα μου κανετε συμβολαιο με τα ιδια για να ερθω σε εσας αλλιως δεν παω. Το θεμα ειναι να αξιζει η μεταφορα στο ιντερνετ πιο πολυ.
peeperman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Και στη CYTA να πάς τα καλώδια θα είναι τα ίδια, οπότε το πρόβλημα που έχεις στην WIND οταν βρέχει θα το έχεις και στη CYTA. 2
k_skidrow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οι γραμμες δεν ειναι διαφορετικες καθε εταιρειας;
peeperman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οι γραμμες δεν ειναι διαφορετικες καθε εταιρειας; Όλοι στο δίκτυο του ΟΤΕ πατάνε. Μπορέι μέν η CYTA να έχει δικά της DSLAM αλλά χρησιμοποιεί τον χαλκό του ΟΤΕ. Όταν λένε ιδιόκτητο δίκτυο εννοούν τα μηχανήματα και όχι τον χαλκό.
k_skidrow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλιστα,θα ζητησω νεο ρουτερ απο την wind γιατι αυτο το εχω πανω απο 3 χρονια. Αν συνεχισουν τα προβληματα με το θεμα της βροχης τι προτεινεις να κανω;
leonidas_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Το πρόβλημα βρίσκεται στο χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ. Μπορεί να είναι κάποιο οποιοδήποτε σημείο πχ το κουτί σε κάποια ξύλινη κωλόνα, σε περίπτωση που τα καλώδια έρχονται εναέρια, να είναι εκτεθιμένο, μπορεί κάποιο ξεχαρβαλωμένο καφάο να μπάζει νερά, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Υπάρχουν 2 λύσεις. Η μία είναι να βάλεις VDSL από καφάο σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου. Έτσι "καταργείς" το χαλκό από το καφάο μέχρι το ΑΚ κ έχεις χαλκό μόνο από το καφάο μέχρι το σπίτι σου. Έτσι θα είναι ευκολότερο να εντοπιστεί η βλάβη σε περίπτωση που συνεχιστεί. Η δεύτερη λύση είναι πηγαίνοντας στη Cyta, η στην όποια άλλη εταίρία, να ζητήσεις κ αριθμοδότηση. (Στην περίπτωση της προσφοράς με τα 22 ευρώ η αριθμοδότηση κοστίζει 20 εύρω, ένα αρκετά χαμηλό κόστος). Όταν ζητάς αριθμοδότηση κατασκευέζεται νέος βρόχος. Αυτό ενδέχεται να λύσει το προβήμά σου, μπορεί κ όχι. Είναι ένα ρίσκο που εσύ θα αποφασίσεις αν αξίζει να πάρεις. ΠΡΟΣΟΧΗ. Επειδή λες ότι όταν βρέχει έχεις αποσυνδέσεις αυτό σημαίνει πως δε θα έχεις κ τηλέφωνο με τη CYTA. 1
k_skidrow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ok ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα