Προς το περιεχόμενο

Vane (Open-World Adventure )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vane-feature-672x372.jpg

Vane – Open-World Adventure Game Announced From Ex-members of ‘The Last Guardian’ Team

Νέο open-world adventure game που ανακοινώθηκε στη φετινή TGS το οποίο έρχεται για PC πρώτα.Το Vane είναι ένα single-player παιχνίδι το οποίο αναπτύσεται από πρώην μέλη της ομάδας του ''The Last Guardian''.Δεν έχουν ανακοινώσει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, αλλά υπάρχει ένα teaser trailer.Θα έχει εξερεύνηση, puzzle-solving και άλλα πολλά που θα ανακοινωθούν σύντομα.

• Like 2
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε σήμερα το είδα δεν είχα ιδέα για το παιχνίδι με την πρώτη το μυαλό μου πήγε στο ICO

ελπίζω να πρόκειται για διαμαντάκι όπως το ICO το the shadow of colossus και  ενδεχομένως  και το the last guardian το οποίο δεν έχω παίξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά Nick δεν με ενδιαφέρουν οι κριτικές και ειδικά για τέτοιου είδος παιχνίδια

αυτό που ειχα νιώσει όταν βγήκε το ICO και μετέπειτα το the shadow of colossus δεν το έχω νιώσει με άλλα παιχνίδια (του είδους )

το Vane το έχω παίξει πολύ λίγο για να βγάλω συμπεράσματα ένα απο τα αρνητικά είναι ότι δεν υποστηρίζει gamepad ελπίζω με κάποιο update

να το φτιάξουν. 

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Προσωπικά Nick δεν με ενδιαφέρουν οι κριτικές και ειδικά για τέτοιου είδος παιχνίδια

αυτό που ειχα νιώσει όταν βγήκε το ICO και μετέπειτα το the shadow of colossus δεν το έχω νιώσει με άλλα παιχνίδια (του είδους )

το Vane το έχω παίξει πολύ λίγο για να βγάλω συμπεράσματα ένα απο τα αρνητικά είναι ότι δεν υποστηρίζει gamepad ελπίζω με κάποιο update

να το φτιάξουν. 

τι controller εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, zvarthangalos said:

να το φτιάξουν. 

Και τα 2 όμως που αναφέρεις έχουν πάρει άριστες κριτικές. 

Ακόμα και το Last Guardian με ότι τεχνικά θέματα είχε έχει πάει πολύ καλά στις κριτικές. 

Στην περίπτωση του Vane και οι κριτικές του κοινού δίνουν αντίστοιχες βαθμολογίες. 

Όχι πως αν είχα την ευκαιρία δεν θα το δοκίμαζα αλλά κουβέντα να γίνεται. :P

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ιδέα του παιχνιδιού είναι πολύ καλή όμως είναι ελλιπής, πολύ μικρό σε διάρκεια με πολύ εύκολους αλλά λογικούς γρίφους

ελπίζω να δούμε στο μέλλον κάτι δυνατότερο απο αυτήν την ομάδα.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...