Προς το περιεχόμενο

Αδικαιολόγητο πρόβλημμα των XP...

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
koita kai auto:

Control Panel --> System -->Advanced --> Startup & recovery --> Automatically restart (Apenergopoiise to)

Φιλαράκο δεν το ήξερα αυτό το κολπάκι. Λές να μήν το ξανακάνει τώρα; Και άμα δεν το ξανακάνει και γίνει αποτυχία συστήματος θα κολλήσει αντι να κάνει Restart;

Δημοσ.

meta tin energopoiisi twn xp.. mporeis na kaneis alli mia i 2 akoma energopoiiseis an thimamai kala.. kai emena mou kanei epanekkiniseis... etsi sta kala kathoumena i tin ora pou kanei load ta xp. .. mou emfanizei kapoies fores IRq_not_equal kai kati alla kinezika.. alla den ftiaxnei oute me format oute me allagi leitourgikou... kamia idea?

Δημοσ.

Καλησπερα σας ... Αν και μπαινω καιρο στη σελιδα ειναι η πρωτη φορα που γραφω ... Σχετικα με το προβλημα των ξαφνικων reboot το ειχα καποτε και εγω ...

ειχα αγορασει εναν WD 120 GB και με το που τον συνδεω ξεκινανε τα προβληματα τελικα μετα απο κατι μηνες και εφοσον αγορασα καινουρια μητρικη καταλαβα οτι το προβλημα ηταν hardware και οτι δεν μου υποστηριζε η μητρικη (MSI KT266 PRO) τοσο μεγαλο δισκο... Φιλε Dvs επειδη και εγω ειχα απενεργοποιηση τo automatically restart οταν ηταν να μου κανει reboot μοθ εβγαζε μια μπλε οθονη και κολαγε εκει ...

φιλικα Foudas!

Δημοσ.

Τώρα είναι μια χαρά πάντως και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορώ να πώ με σιγουριά πώς το Kazaa εφταιγε για το πρόβλημα αυτό. Καλύτερα χωρίς Kazaa παρά να μου κάνει συνέχεια Restart. Εξ'άλλου υπάρχει και το IMesh. Μπορεί να μήν ειναι σαν το Kazaa αλλά κάνει και αυτό την δουλειά του. Όσο για μπλέ οθόνη, δεν μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...