Milkywaygrad Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδιά έχω κάνει όλα τα updates στα XP, εχω εγκαταστήσει τους πιο νέους Drivers για κάρτα γραφικών,μητρική (Bios,Chipset) και ότι τέλος πάντων έχει βγεί για προβλήματα σε Hardware και Software αλλά ακόμη κάνει "Έκτακτη ανάνηψη συστήματος" στα καλά καθούμενα. Τί στο καλό θέλει; Μου έρχεται να τον σπάσω! Μπορεί κανείς να μου πεί τι γίνεται; Υπόψην ότι τα XP(Home edition,Ελληνικά) είναι αυθεντικά και ότι εχω μέσα πάλι αυθεντικό!
Dreamstorm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 mporeis na theleis trofodotiko i na eisai stin spania periptosi pou oti kai na kaneis kati tha pigainei lathos...einai san ti metamosxeusi...iparxei megali periptosi na desei to mosxeuma me to soma alla kai pali iparxei mia mikri na min...etsi kai sto pc mporei kati na min kollaei kala.
or1onas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Epeidh den katalabainw ti akrivws shmainei auto (den exw doulepsei pote me ellhnika windows giati den katalabainw eilikrina tis metafraseis pou xrhsimopoiountai), mporeis na gineis ligo pio safhs?
Milkywaygrad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Άν ενοείς το "έκτακτη ανανηψη συστήματος" που εμφανίζεται, εννοώ ότι εκεί που οι υπολογιστής δουλεύει μια χαρα, ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο γίνεται Restart και όποια δουλειά κάνω εκείνη τη στιγμή χάνεται.
or1onas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Etsi apla ginetai restart? Oute mple o8onh, oute tpt allo? (To 'ektakth ananhpsh' emfanizetai logika otan xanabootarei to mhxanhma, etsi?) Poly koufo Exeis egkatasthsei tpt prosfata se h/w h s/w? Dld na sympiptei xronika me thn arxh tou problhmatos sou...?
Bspus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Den einai sigouro oti ftaine ta xp. Mporei to provlima na einai sto hardware opote oti drivers kai na valeis den allazei tipote. Px na ftaiei i ram, i kai i karta grafikon Tora an ola ta provlimata arxisan apo ti stigmi pou allaxes leitourgiko kai to hardware einai to idio ti na sou po.
Milkywaygrad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδιά πρίν βάλω τα αυθεντικά είχα αντιγραμμένα Windows και δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Με Update Λύθηκαν πολλά προβλήματα αλλα όχι αυτό. Μάλιστα ένα απο τα Updates έλεγε πώς διορθώνει την έκτακτη ανάνηψη συστήματος αλλα τίποτα δεν έγινε τελικά. Ram, VGA και τέτοια δέν πρέπει να έχουν κανένα προβλημα. Συμβατότητα υπάρχει σε ότι αφορα το Hardware. Η μόνη λύση είναι να κάνω επανεγκατάσταση των Windows, αλλά αμα το κάνω αυτό δεν ξέρω αν θα λυθεί το πρόβλημα και οχι μονο αυτο αλλά θα χάσω και ολα τα Updates που μου εκαναν το σύστημα γρηγορότερο, με καλύτερη συμβατότητα και πιό σταθερο σε μερικα πράγματα. Επειδή έχω ήδη δηλώσει το προιόν θα μου πεί πως δεν μπορώ να κάνω Updates γιατι υπάρχει ήδη το Serial Number στο σύστημα. Ο θεός βοηθός, τι άλλο να πω... Σας ευχαριστώ πάντως που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε!
damino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 :idea: Κοίταξες μην εχει αρπαξει κανενα virus? Νομιζω αυτα τα εκανε ο blaster worm
Milkywaygrad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δέν υπάρχει Virus, είναι πεντακάθαρος. Έχω Norton Antivirus και Norton internet security πλήρως ενημερωμένα. Πάντως τώρα που το έψαξα λιγάκι, 2 φορές που μου το έκανε σήμερα ήταν το Kazaa ανοιχτό. Λέτε να φταίει αυτό;
wert Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 dimmeneidis, Επειδή έχω ήδη δηλώσει το προιόν θα μου πεί πως δεν μπορώ να κάνω Updates γιατι υπάρχει ήδη το Serial Number στο σύστημα. Νομίζω εδώ κάνεις λάθος. Και εγώ νόμιμα και δηλωμένα τα έχω αλλά αυτό δεν πιστεύω να μας απαγορεύει μια επισκευή ή ένα φορμάτ. Επίσης για να μην κάνεις συνέχεια κάθε που θα κάνεις φορμάτ την διαδικασία του activation πηγαίνεις στο Windows\system32 και βρίσκεις το αρχείο WPA.DBL το οποίο κρατάει όλες τις πληροφορίες για το μηχάνημα και το activation. Αν το κάνεις backup και κάνεις format και το επαναφέρεις, δεν θα χρειάζεται να κάνεις activation συνέχεια. Μη βαράτε ρεεεε Μετανοώ Και για να εξιλεωθώ θα βάλω και τα pro γιατί τώρα έχω τα home.
Milkywaygrad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Οκ, θα το δοκιμάσω και θα σου πώ τι έγινε. Αν δεν απαντήσω μέσα σε 48 ώρες, σημαίνει πως ο υπολογιστής έχει πέσει απο το μπαλκόνι!
stone Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ενας φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο μηνυμα ανανηψης και τα τυχαια reboots απο την μερα που τον εχει παρει τον υπολογιστη.Εχοθμε δοκιμασει τα παντα.ΧΡ,ME,98 format και ξανα format αλλα τιποτα.Το προβλημα ειναι 99,9% στο hardware καθως στα διαγωστικα λαμπακια απο πισω του βγαζει το ενα κοκκινο που εχει να κανει με το INT 19H και προκαλει τις επανεκκινησεις.Τωρα το μηχανημα ειναι στο service και θα το παρει αυριο.Αν μαθω τιποτα θα σου πω φιλε παντως ψαξτην με το hardware σου.
Milkywaygrad Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μάγκες, το βρήκα. Δέν φταίει ούτε το Hardware αλλά ούτε τα Windows. Το Kazza έφταιγε και τωρα που το έκανα Unistall και το Ξαναέβαλα πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Άκου ρε πράγματα που συμβαίνουνε...
Dvs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 koita kai auto: Control Panel --> System -->Advanced --> Startup & recovery --> Automatically restart (Apenergopoiise to)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.