InTheEnd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα τελευταια μου κάνει κάτι κόλπα εχω 2 οθονες συνδεδεμενες στον υπολογιστη και η δευτερη αναβει οποτε γουσταρει κλεινει οποτε γουσταρει,δεν πιανει το κουμπι μια... Οταν ανοιγει ο υπολογιστης μετα απο 5λεπτα ανοιγει και η δευτερη και ανοιγοκλεινει οποτε τις καπνισει.. Επισεις μου σβηνουν και οι δυο για καποια φαση και εχω αυτο το Error.. http://prntscr.com/4e70r4
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 το πρόβλημα που έχεις είναι ότι Crashάρει ο driver της κάρτας γραφικών σου. Έχεις κάνει κάποια αλλαγή στο σύστημα; οι θερμοκρασίες της κάρτας είναι οκ;
InTheEnd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Έβαλα ψήκτρα στην κάρτα γραφικών.... τίποτα άλλο από βαθμούς είμαι 41.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καθάρισε τον driver απο safe mode με το DDU και πέρνα τον τελεύταιο για την κάρτα σου και δες πάλι.
black adder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καθάρισε τον driver απο safe mode με το DDU και πέρνα τον τελεύταιο για την κάρτα σου και δες πάλι.
InTheEnd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι το DDU? και πώς μπαίνω σε Safe Mode? F8?
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Αν έχεις 7ρια ναι.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το έκανα install,πως ανοίγει ρε παιδιά? Απλά extract μου έκανε.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 το κάνεις αποσυμπίεση(δεν είναι Installer αυτό που κατέβασες) και τρέχεις το DDU που δημιουργήθηκε(το exe) σου λέει οτι δεν είσαι safe mode αν το τρέξεις στην κανονική λειτουργία και σε ρωτάει αν θες να πας safe mode. αν του πεις οκ θα σε βάλει safe mode και θα ανοίξει το πρόγραμμα μόνο του. την πρώτη επιλογή πατάς clean and restart που λέει αν θυμάμαι καλά. Πρίν τα κάνεις αυτά όμως μπες και κατέβασε τον τελευταίο driver για την κάρτα σου μην τον ψάχνεις μετά.
InTheEnd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πιον να κατεβασω γιατι βγαζει κατι Beta drivers.. εχω τον nvidia drivers installer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα