funbreaker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξεκίναγε από 165. η διεύθυνση; Πολύ κουλό... Ποιος την είχε βάλει έτσι; Έτσι νομίζω. Όταν είχε το πρόβλημα ήταν έτσι.
sakis92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συνδεσα ενα ρουτερ που βρηκα απο οτε αλλα ειναι υπερβολικα αργη η συνδεση στο internet συνδεσσα 2 pc. Φταει το router π ειναι παλιο? Edit: Ενταξει ολα καλ εκανα μια επανεκιννηση και εστρωσε το εργαλειο Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από sakis92
headbanger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 έχω την εντύπωση ότι το network awareness service του ρούτερ δεν είναι και το πιο αξιόπιστο. Δοκίμασε με καρφωτές IP και χρησιμοποίησε δικό σου DNS. βάλε την διεύθυνση του ρούτερ σαν gateway μόνο και πες μας αν εξακολουθείς να έχεις προβλήματα.
sakis92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Φιλε στο φεραν ? πιο ειναι? Εγω ακομα περιμενω απο Δευτέρα..
Pantelwolf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξεκίναγε από 165. η διεύθυνση; Πολύ κουλό... Ποιος την είχε βάλει έτσι; μαλλον εννοεί ο φίλος 169.x.x.x RFC 5735 169.254.0.0/16 - This is the "link local" block. As described in [RFC3927], it is allocated for communication between hosts on a single link. Hosts obtain these addresses by auto-configuration, such as when a DHCP server cannot be found.
funbreaker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φιλε στο φεραν ? πιο ειναι? Εγω ακομα περιμενω απο Δευτέρα.. Έλα φίλε, ναι το παρέλαβα και λειτουργεί μια χαρά. Δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο. Είναι αυτό. μαλλον εννοεί ο φίλος 169.x.x.x RFC 5735 169.254.0.0/16 - This is the "link local" block. As described in [RFC3927], it is allocated for communication between hosts on a single link. Hosts obtain these addresses by auto-configuration, such as when a DHCP server cannot be found. Ίσως, δεν είμαι σίγουρος.
rfc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 κολλαει ο dhcp server και δε μοιραζει ip's. Αν βαλετε στατικες θα βγαινετε ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα