staman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει νομιζω σ αυτά τα λεφτά!!!!! http://shop.fnatic.com/collections/monitors
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλη αρχικη τιμη αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι vfm να δωσεις τοσα λεφτα για FHD τη σημερον ημερα. 1
grmako Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Με τα μεταφορικά έρχεται ίδια τιμή με skroutz: https://www.skroutz.gr/s/5349231/Eizo-FS2434.html?keyphrase=FS2434 Όπου το Vision studio την είχε προσφορά λογικά στα 333 απότι βλέπω πριν μια βδομάδα και πίσω...
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Bγαζει ακομα οθονες αυτη; οθονάρες μάλιστα ίσως το καλύτερο quality control στην αγορά με απίστευτη ποιότητα υλικών και panel. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οθονάρες μάλιστα ίσως το καλύτερο quality control στην αγορά με απίστευτη ποιότητα υλικών και panel. Χάρη νομίζω πλάκα κάνει ο giorginho, δεν εξηγείται διαφορετικά.
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Χάρη νομίζω πλάκα κάνει ο giorginho, δεν εξηγείται διαφορετικά. oups busted 1
giorginho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Koιταχτε να δειτε, η ΕΙΖΟ ως γνωστον ηταν μαλλον η μοναδικη ποιοτικη και αξιοπιστη επιλογη οταν εβγαιναν οι πρωτες LCD οθονες σε 15 και 17" με τραγικη ποιοτητα, καμμενα/κολλημενα πιξελ κλπ... πανακριβη μεν αλλα ετσι κι αλλιως και τοτε μια 17αρα ειχε ενα 400ευρω... Κατα 95% το σχολιο μου ηταν χιουμοριστικο, αλλά ενα 5% υποννοει οτι με την εξελιξη γενικα των τιμων και της ποιοτητας και την παρουσια στην αγορα ποιοτικοτατων λυσεων (τυπου πχ dell ultrasharp) σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες.... δε ξερω αν εχω δει καν να ανοιγει αλλο θεμα για ΕΙΖΟ οθονη στα σχεδον 4 χρονια που παρακολουθω την ενοτητα (αντε να υπαρχει ενα θεμα ακομα?)... οποτε η ξαφνικη εμφανιστη στον "χαρτη" των προσφορων μου φανηκε καπως.... (Απο οτι θυμαμαι υπαρχουν και μονιτορ για επαγγελματιες πχ φωτογραφους ή μηχανικους με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οι οποιες ξεφευγαν απελπιστικα σε κοστος...)
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Koιταχτε να δειτε, η ΕΙΖΟ ως γνωστον ηταν μαλλον η μοναδικη ποιοτικη και αξιοπιστη επιλογη οταν εβγαιναν οι πρωτες LCD οθονες σε 15 και 17" με τραγικη ποιοτητα, καμμενα/κολλημενα πιξελ κλπ... πανακριβη μεν αλλα ετσι κι αλλιως και τοτε μια 17αρα ειχε ενα 400ευρω... Κατα 95% το σχολιο μου ηταν χιουμοριστικο, αλλά ενα 5% υποννοει οτι με την εξελιξη γενικα των τιμων και της ποιοτητας και την παρουσια στην αγορα ποιοτικοτατων λυσεων (τυπου πχ dell ultrasharp) σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες.... δε ξερω αν εχω δει καν να ανοιγει αλλο θεμα για ΕΙΖΟ οθονη στα σχεδον 4 χρονια που παρακολουθω την ενοτητα (αντε να υπαρχει ενα θεμα ακομα?)... οποτε η ξαφνικη εμφανιστη στον "χαρτη" των προσφορων μου φανηκε καπως.... (Απο οτι θυμαμαι υπαρχουν και μονιτορ για επαγγελματιες πχ φωτογραφους ή μηχανικους με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οι οποιες ξεφευγαν απελπιστικα σε κοστος...) αυτό είναι γιατί σπάνια έχουν κάποια έκπτωση. γενικά οι περισσότεροι enthusiast users καθώς και επαγγελματίες eizo προτιμούν γιατί προσφέρουν αρκετά καλύτερες λύσεις απο τον ανταγωνισμό. π.χ στα μεγαλύτερα τουρνουά esports έχουν eizo εδώ δεν τα προτείνουν πολλοί γιατί οι περισσότεροι έχουν χαμηλό budget οπότε πάνε σε κάποια ultrasharp που είναι vfm αλλα γενικότερα σχεδόν πάντα είχε καλύτερες προτάσεις η eizo από τον ανταγωνισμό. το ίδιο ισχύει και για τις nec αλλά είναι πανάκριβες οθόνες για επαγγελματίες γιαυτό σπάνια θα τις δείς εδώ. σε κάποιο φωτογραφικό φόρουμ όμως είναι first choice 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα