AKISHELLAS1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια αυτη κανει για να μπει αναμεσα σε επ,στη κ ψυκτρα κ αν ναι γιατι ειναι σε part 1 k part 2 ?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/arctic-silver-premium-silver-thermal-adhesive-p-PER.811364 ΔΕΝ προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ της CPU και την ψήκτρα της CPU Αποτελείται από δύο σύριγγες που περιέχουν συνολικά 7 γραμμάρια συγκολλητικού (3,5 γραμμάρια το καθένα από τα μέρη Α και Β) και ένα πλαστικό ραβδί ανάμιξης. ας μπορει καποιος να βοηθησει για τι την εκανα την πατατια σε ενα core 2 duo ,δεν ειχα δει τις οδηγιες κ μου εκανε αισθηση το part 1 κ part 2 μεχρι που διαβασα αυτο κ ξενερωσα .
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να σου κάνουμε τώρα; Αν κόλλησε, κόλλησε. Αν σκοπεύεις να κρατήσεις το cooler πάνω άστο όπως είναι. Την επόμενη φορά βεβαιώσου πως ξέρεις τι αγοράζεις. 2
AKISHELLAS1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 δεν τον δουλεψα τον υπ.στη, αυτη ειναι οχι η premium http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017874 απλα ρωταω να ξερω τι ειναι αυτο που εβαλα,που απο τι καταλαβα... ειναι κολα , το θεμα ειναι το εξης μπορω να την αφησω ετσι πανω αλλωστε παλιο μηχανημα κ να δουλευει μια χαρα ?διοτι εβαλα μονο Part 1 κ οχι Part 2(γιατι τα χωρζει?) , μηπως τελικα μπορει να βγει η κολα αυτη ευκολα διοτι δεν μου φανηκε κολα κολα οταν την απλωνα απλα σαν παστα αλλα πιο συμπαγης ,υποψιν τελικα δεν ειναι η Premium που ειχα ανεβασει στο πρωτο λινκ . Πειτε μου καποιος γνωστης απο την πατατια που εκανα να ξερω τι να κανω .
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Θερμικά αγώγιμη κόλλα είναι (εποξική). Δεν σχεδιάστηκε για να βγαίνει. Οπότε δεν ενδείκνυται για επεξεργαστές. Δε θα σου συνιστούσα να ρισκάρεις να αφαιρέσεις τη ψήκτρα διότι στην καλύτερη θα την αχρηστεύσεις (εννοείται πως δε θα βγει η κόλλα από τη ψήκτρα) και στη χειρότερη θα κάμεις ζημιά στο cpu. Ποιός είναι ο επεξεργαστής; Αν είσαι αποφασισμένος να το κάνεις έτσι κι αλλιώς βεβαιώσου πως η ψήκτρα είναι όσο πιο παγωμένη γίνεται (πχ βάλτη στη κατάψυξη). Ναι δουλεύει αν τη κόλλησες σωστά. Οι εποξικές είναι 2 μερών. Δεν τα ανακάτεψες; δεν τον δουλεψα τον υπ.στη, αυτη ειναι οχι η premium http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017874 απλα ρωταω να ξερω τι ειναι αυτο που εβαλα,που απο τι καταλαβα... ειναι κολα , το θεμα ειναι το εξης μπορω να την αφησω ετσι πανω αλλωστε παλιο μηχανημα κ να δουλευει μια χαρα ?διοτι εβαλα μονο Part 1 κ οχι Part 2(γιατι τα χωρζει?) , μηπως τελικα μπορει να βγει η κολα αυτη ευκολα διοτι δεν μου φανηκε κολα κολα οταν την απλωνα απλα σαν παστα αλλα πιο συμπαγης ,υποψιν τελικα δεν ειναι η Premium που ειχα ανεβασει στο πρωτο λινκ . Πειτε μου καποιος γνωστης απο την πατατια που εκανα να ξερω τι να κανω . Από τύχη διάβασα το ποστ σου που το άλλαξες ολόκληρο χωρίς να ειδοποιήσεις, ενώ είχα απαντήσει στο αρχικό σου μήνυμα. Δεν έχει σημασία αν έβαλες premium ή όχι. Η κόλλα είναι κόλλα. Αν δεν έκανες ανάμιξη από την άλλη τότε δεν είναι... κόλλα. Οδηγίες χρήσης δε διάβασες; Αφού δεν ήξερες τι ήταν. 2
AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω καταρχην για την βοηθεια,οταν λοιπον μπηκα στο eshop κ εψαχνα να βρω διαθεσιμη εμθερμοεπαγωγικη παστα πατησα silver μιας που ειχα ακουσει καλα λογια. Στο λινκ το δευτερο που δνν εινακ η premium ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ CPU κ ετσι την πατησα,οταν ρωτησα δε το πωλητη γιατι(μιλουσα απο το τηλ) γιατι ειναι 1+1 παστες δεν ηξερε ουτε αυτος κ ετσι φανταστηκαμε πως απλα σου δινει παραπανω ποσοτητα .... ενω λοιπιν περνω το ενα σωληναριο κ βαζω κ κουμπωνω επ.στη κτλ μου εκανε εντυοωση το παρτ 1 κ ειδα στην αλλη παρτ 2 κ ετσι φτασαμε στις ερωτησεις μου. Οποτε την πατατια που δεν το πηρα χαμπαρι απο τη μερια μου απο την αρχη την παραδεχομαι,για τις οδηγιες γιατι κολησες δεν μπορω να καταλαβω, ποιες οδηγιες δυο σωληναρια πηγα αγοραζοντας τα ως θερμοαπαγωγικη παστα, μπες στο eshop κ δες τι λεει η περιγραφει. Λοιπον δεν εκανα αναμιξη κ ειναι προφανης ο λογος γιατι δεν εκανα αναμιξη,οποτε μιας που ξερεις κ βοηθας βγαινει ευκολα μκας που δεν ειναι κολα; πρεπει να προσεξω κατι; Ρε παιδια σορρυ τωρα αλλα τι γραφει εδω http://www.e-shop.gr/arctic-silver-alumina-thermal-adhesive-5g-set-p-PER.811361 ; Αυτη πηρα γραφει κατι για κολα; σε αλλα γιατι γραφει οτι δεν κανει ενω εδω γραφει οτι κανει για επεξεργαστςς κ καρτες γραφικων; Aν ξερει καποιος τι ειναι κ εμενα ας μου πει αυτη που παραγγειλα στο eshop στην περιγραφη λεει οτι κανει πηρα κ φωτο για καλο κ για κακο,αν δεν κανει μιας που δεν τα ανακατεψα διοτι δεν υπηρχε λογος ,να την καθαρισω την cpu ?
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις ποστάρει 3 διαφορετικά προϊόντα και όλα είναι adhesive (=κόλλα). Από τη στιγμή που δεν έκανες ανάμιξη δεν έγινε κόλλα, στο είπα & νωρίτερα. Φαντάζομαι θα βγαίνει εύκολα. Κατάλαβα πως την πάτησες & δεν έκανες ανάμιξη. Ευτυχώς για σένα δλδ. Οδηγίες εννοώ στη συσκευασία του προϊόντος φίλε μου. Όσο για τον υπάλληλο του e-shop, ασχολίαστος. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω δεν ηξερα οτι σημαινει κολα, διαβασα αυτα που γραφει το λινκ του eshop που λεει οτι κανει για cpu κτλ οποτε μπερδευτηκα κ η συσκευασια του ηταν η εξης ενα χαρτοκουτι ορθογονιο πλακε του eshop κ μεσα ενα σακουλακι που περιειχε μεσα της δυο σκολλες κ το πλαστικο αυτο που το παλωνει ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΙΕΣ . Ευχαριστω κ παλι καλη σας μερα .
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ δεν ήξερα πως ήταν χύμα. Την αφαίρεσες; 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ακομα ,πρεπει να βιαστω ? λεω να αλλαξω κ επ.στη γιαυτο δεν το εχω κανει ακομα,ρε γαμοτο κ εστρωνε αψογα .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα την βγαλω μια κ καλη μολις παρω τον αλλον επ.στη ,σε ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια σου .
άδικος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Και θα την χρησιμοποιείς έτσι μέχρι τότε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα