Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2η φόρτιση 6,5 ώρες ανοιχτή οθόνη και wifi οι οποίες ήταν με μπόλικο multitasking,μισή ώρα gaming,1 ώρα hd ταινία και όλες τις υπόλοιπες browsing,youtube,facebook κτλπ.

Αυτή τη στιγμή το Pro είναι το καλύτερο value for money εφόσον δε θες να στραφείς σε κινέζικα..

Από εκεί και πέρα εφόσον δε σου φτάνει η μπαταρία τσιμπάς και ένα powerbank όπως σου έχουν ήδη προτείνει..

Δημοσ.

εντάξει, όσο περνούν οι μέρες, τόσο ψήνομαι η αλήθεια είναι για το samsung.

Παίδες, προτάσεις για:

1) Power bank

2) Θήκη που να στερεώνεται στο τραπέζι, και να κλείνει και ως μαγνητική

3) Συμπαθητικά screen protector?

Εχω βρει από όλα αυτά στο ebay, αλλά όταν πήρα για το nexus, η θήκη ήταν μια χαρά, τα screen protectors όμως χάλια...

Δημοσ.

Θεός!!

Θήκη, μάλλον θα πάω σε καμία κινέζικη (ebay), απλά ψάχνω να βρω και stand, και μαγνητική!

Power banks, από ελληνικό σίγουρα, για να μπορώ να το ελεγξω (και πιθανώς αλλάξω), μια που δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει!

• Like 1
Δημοσ.

Το παρήγγειλα το samsung τελικά. Αύριο στα χέρια μου.

επισης, παρήγγειλα καρτούλα 32αρα sd,

και τώρα, μένει η θήκη (εχω παραγγείλει μια φθηνή από ebay, αλλά θα αργήσει να έρθει, και θέλω και μια πιο καλή για αύριο-μεθαύριο, αλλά χωρίς να με τσακίζουν στα 30-40 ευρώ ρε πουστη μου)!

Power bank, μόλις επιστρέψω από το ταξίδι, να δω ποσο κρατάει η μπαταρία πρώτα....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θενκς.

το μόνο πακέτο με τη θήκη, είναι οτι έρθει σε κανά μήνα! γιαυτό ψάχνω και 2η, Ελλάδα, αλλά χωρίς να μου πιάσουν τον...πωπό!

any suggestions?

Επεξ/σία από antreaslam
Δημοσ.

Θενκς.

το μόνο πακέτο με τη θήκη, είναι οτι έρθει σε κανά μήνα! γιαυτό ψάχνω και 2η, Ελλάδα, αλλά χωρίς να μου πιάσουν τον...πωπό!

any suggestions?

Με γεια σου! Αλλά μας βάζεις δύσκολα...από Ελλάδα και φτηνά για θήκη...ψάξε μόνο από skroutz ή bestprice...

Δημοσ.

Με γεια σου! Αλλά μας βάζεις δύσκολα...από Ελλάδα και φτηνά για θήκη...ψάξε μόνο από skroutz ή bestprice...

εψαξα, η φθηνότερη 30 ευρω ρε συ!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με πεντε ωρες διαβασμα και μιαμιση ωρα παιχνιδι, η μπαταρια ηταν στο 36%.

Αρκετα ικανοποιητικα.

Ταχυτητα αποκρισης, πολυ ικανοποιητικη...

Δημοσ.

Με πεντε ωρες διαβασμα και μιαμιση ωρα παιχνιδι, η μπαταρια ηταν στο 36%.<br>

Αρκετα ικανοποιητικα.<br>

Ταχυτητα αποκρισης, πολυ ικανοποιητικη...

Αν έχεις απενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις gmail ή facebook, όπως και πρόσβαση τοποθεσίας από τις ρυθμίσεις και αποφύγεις τα πολλά widgets - ειδικά πρόγνωσης καιρού - θα έχεις και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανέρχομαι σε αυτό το θέμα, γιατί θέλω ακριβώς το ίδιο tablet!!!

δηλαδή, ίδιες ίντσες, ίδιο ποσό, και καλή μπαταρία. Αδιάφορη η κάμερα και καθόλου 4g, η κύρια χρήση του θα είναι παιχνίδια online (στυλ κάντι κρας), και ταινίες Online .

Budget 150, το πολύ 200.

Από χωρητικότητα, νομίζω 8-16gb είναι καλά, αν παίρνει κάρτα SD και να μπορείς να μεταφέρεις και κάποια παιχνίδια εκεί.

Το samsung s 8,4 ήταν μια εξαιρετική επιλογή τελικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Αυτό το samsung 9,7, λέει τιποτα? Από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι χειρότερο από το samsung s 8,4, αλλά μπορεί από τεχνολογία να είναι καλύτερο...

Το lenovo 8αρι?

ή το Asus zenpad 10.1?

Επεξ/σία από antreaslam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...