antreaslam Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ψαχνω tablet, 7, το πολύ 8 ιντσες, οπωσδήποτε λειτουργικό Android. Κύριες χρήσεις του, είναι διάβασμα e-books, πολύ skype, πολύ wifi / browsing. Ιδανικά, θέλω ΠΟΛΥ δυνατή μπαταρία, καλή δευτερεύουσα κάμερα (για skype, να βλέπω τα παιδιά μου τουλάχιστον μέσα από εκεί) και δυνατό wi-fi. Θέλω να σηκώνει κάρτα 32αρα τουλάχιστον, και να υπάρχουν θήκες, όπως αυτές που το στερεώνεις σε τραπέζι, και μαγνητική ταυτόχρονα. Από εκεί και πέρα, ταχύτητα απόκρισης, και οθόνη, παίζουν σημαντικό ρόλο μεν,αλλά όχι κυρίαρχο... Τώρα για λεφτά, δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα να είναι το πολύ στα 150-200, αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάτι σοβαρό σε αυτό το range. ΥΓ: Εχω το nexus 2012 το 7αρι. Πολύ καλό τάμπλετ, αλλά η μπαταρία του, πέφτει αισθητά με τη χρήση...Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτό!!! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2014 από antreaslam
annorax Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Για πολύ δυνατή μπαταρία με τέτοιο budget, μόνο κινέζικο παίρνεις. Κάτι τέτοιο ας πούμε: http://www.pandawill.com/fnf-ifivemini-4-tablet-pc-rk3288-79-inch-android-44-retina-ips-screen-2gb-32gb-blue-p92892.html
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 to samsung 8.4, δε λέει τιποτα?
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εχει μικροτερη οθονη, μοκροτερη ραμ, λιγοτερους πυρηνες απο το samsung...και ειναι και πιο ακριβο ..
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ναι, αλλα ουτως ή αλλως θελω κ δευτερο ταμπλετ
annorax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 to samsung 8.4, δε λέει τιποτα? Μπαταρία στα 4800 mAh. Και αν λάβουμε υπόψη μας αυτό το review (http://www.engadget.com/2014/03/12/samsung-galaxy-tab-pro-8-4-review/), πάλι θα γκρινιάζεις για τη μπαταρία... Μήπως να σκεφτείς να αγοράσεις ένα power bank και να το έχεις μαζί σου, οπότε να μη σε απασχολεί το θέμα "μπαταρία". Λέω τώρα εγώ...
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 τι ειναι power bank? με ενδιαφερει να κραταει για διαβασμα ebooks & browsing, να κραταει περιπου εφτα με οχτω ωρες, που ειναι τα ταξιδια μου. συμφωνα με το review, κραταει τοσο σιγουρα...
dobro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μια εξωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία (Power Bank) σχετικά μεγάλης χωρητικότητας που να μπορεί να φορτίσει τη συσκευή μας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.
annorax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Έχουν και τα Ελληνικά καταστήματα power banks. Ψάξε στο skroutz ή στο bestprice.gr.
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 θενκς!!! για το ταμπλετ σα μηχανημα, τι λετε?
annorax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εννοείς το Galaxy Tab Pro 8.4, κατά τη γνώμη μου είναι από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις σε αυτές τις ίντσες (αν προσπεράσουμε το θέμα της μπαταρίας...). Αν έκανες την έρευνα αγοράς σου και έχεις αποκλείσει ipad, κλπ, τότε προχώρα το. Πάρε κι ένα power bank βέβαια...
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 annorax, το ipad για πολλούς και διάφορους λόγους δεν το θέλω. το galaxy,το έχεις δουλέψει? Βγάζει, με browsing ας πούμε, 7ωρο σερι?
annorax Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, δεν το έχω δουλέψει, μιλάω βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά, διαβάζοντας πολλές καλές κριτικές εδώ: https://www.google.com/search?client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t26&q=Galaxy%20Tab%20Pro%208.4%20user%20opinions&gws_rd=ssl#safe=off&affdom=maxthon.com&channel=t26&q=Galaxy+Tab+Pro+8.4 ...και μπορείς εδώ να διαβάσεις 308 (!) γνώμες αγοραστών του μηχανήματος από το Amazon: http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-8-4-Inch-Tablet-White/dp/B00HWMPRNY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα