Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας προσπαθώ να φτιάξω λογαριασμο και δεν μπορω, εχω δει αρκετά βίντεο απο το you tube αλλα κανένα δεν με βοήθησε γιατί σε όλα έδειχνε οτι υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όπως οταν συμπληρώνεις την χώρα διαμονής, την γλώσσα υπάρχει και η ημερομηνία γέννησης κάτι που σε μένα δεν υπάρχει όπως και η επιλογη επόμενο (δεν εμφανίζεται) μια άλλη διαφορά ειναι στο μενού εγγραφής , στα βίντεο γράφει playstation network ενώ στο δικό μου μενού γράφει psn.

Δημοσ.

Τι σε δυσκολεύει ή προβληματίζει ακριβώς;

Συμπλήρωσε απλώς τα στοιχεία που σου ζητάει, δεν υπάρχει κάποιο "τρικ" στο πώς φτιάχνεις λογαριασμό για να το ψάχνεις σε βίντεο.

Δημοσ.

Τι σε δυσκολεύει ή προβληματίζει ακριβώς;

Συμπλήρωσε απλώς τα στοιχεία που σου ζητάει, δεν υπάρχει κάποιο "τρικ" στο πώς φτιάχνεις λογαριασμό για να το ψάχνεις σε βίντεο.

Σας εξήγησα το πρόβλημα.
Δημοσ.

Πηγαινε εδω

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/reg/account/create-account!input.action

βαλε ενα valid email. 

δωσε ενα password που θα θυμασαι

Χωρα βαλε Ελλαδα

Γλωσσα Αγγλικα

θελει και τους αριθμους captcha που θα σου δωσει στην φωτογραφια

και προχωρα

Δημοσ.

Πηγαινε εδω

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/reg/account/create-account!input.action

βαλε ενα valid email. 

Χωρα βαλε Ελλαδα

Γλωσσα Αγγλικα

και προχωρα

Πηγαινε εδωhttps://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/reg/account/create-account!input.action

βαλε ενα valid email. 

Χωρα βαλε Ελλαδα

Γλωσσα Αγγλικα

και προχωρα

Περίμενε δλδ αν κανω την εγγραφή απο το link που μου έστειλες δεν θα χρειαστεί η εγγραφή μεσα απο την κονσόλα του PS3 απλώς θα επιλέξω το user για να συνδεθώ και κάτι άλλο τι ειναι το captcha;;
Δημοσ.

θα δεις το captcha οταν στο βγαλει

συνηθως ειναι μια φωτογραφια που εχει κατι αριθμους η γραμματα που πρεπει να γραψεις οταν κανεις εγγραφη και καλα σαν επαληθευση οτι εισαι υπαρκτο προσωπο.

Αφου κανεις απο εκει την εγγραφη μετα οταν βαλεις ακριβως τα ιδια στοιχεια στο PS3 θα σε βαλει κανονικα.

Κατα 99% θα σου ζητησει να δηλωσεις διευθυνση ισως τηλεφωνο κλπ.

Στο PS3 θα επιλεξεις login to PSN (PSN η Playstation Network ειναι το ιδιο)

Μπορεις να βαλεις τα επιπλεον στοιχεια και απο το pc αφου ομως κανεις την εγγραφη και κανεις κανονικα login.

Δημοσ.

θα δεις το captcha οταν στο βγαλει

συνηθως ειναι μια φωτογραφια που εχει κατι αριθμους η γραμματα που πρεπει να γραψεις οταν κανεις εγγραφη και καλα σαν επαληθευση οτι εισαι υπαρκτο προσωπο.

Αφου κανεις απο εκει την εγγραφη μετα οταν βαλεις ακριβως τα ιδια στοιχεια στο PS3 θα σε βαλει κανονικα.

Κατα 99% θα σου ζητησει να δηλωσεις διευθυνση ισως τηλεφωνο κλπ.

Στο PS3 θα επιλεξεις login to PSN (PSN η Playstation Network ειναι το ιδιο)

Μπορεις να βαλεις τα επιπλεον στοιχεια και απο το pc αφου ομως κανεις την εγγραφη και κανεις κανονικα login.

Οταν κανω sing στο ps3 θα επιλέξω να γινει η σύνδεση με το user που εχω ήδη η με καινούργιο ;;;
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

το e-mail που θα βάλω στην αρχή πρέπει να το εχω φτιάξει πρώτα σε ενα απο τα (hotmail, gmail κτλ?)

φτιαξε στο pc ενα email οπως και yahoo ας πουμε και μετα 

κανεις sign in σε ηδη υπαρχων λογαριασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...