Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας δεν μπορω να συνδεθώ με το wifi ενώ μου δείχνει οτι υπάρχει σήμα κανονικά μόλις πατάω σύνδεση μου λέει οτι δεν ειναι δυνατή η σύνδεση.

Δημοσ.
Οι υπόλοιπες συσκευές έχουν συνδεθεί κανονικά δεν νομίζω οτι χρειάζεται να αλλάξω κανάλι στο router.

Κάποια αλλη λύση μπορείς να σκεφτείς ;;

Δημοσ.

Θα μπορουσες να δοκιμασεις και το εξης:

Control Panel >> Device Manager >> Wireless Adapter >> 
δεξι κλικ >> απενεργοποιηση >> δεξι κλικ παλι >> ενεργοποιηση. 

Troubleshooting εκανες?

Δημοσ.

Troubleshooting εκανες?
Στα ελληνικά ;;

Troubleshooting εκανες?
εντάξει ευχαριστώ το ρύθμισα
Δημοσ.

Για να μην δημιουργήσω νέο θέμα, θα γράψω και εγώ το δικό μου πρόβλημα εδώ. Αφού σχετίζεται, πιστεύω πως «είμαι» στο σωστό «μέρος».

Κι εγώ έχω πρόβλημα σύνδεσης με το wifi του laptop μου. Από χθες το έχω το πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση.

Καταρχήν να σας πω, ότι έχω windows 8.1, το laptop είναι ένα turbox από το πλαίσιο.

Το πρόβλημα έχει ως εξής: ανοίγω το laptop, μπαίνω κανονικά και σερφάρω και μετά από 1-2 λεπτά οι σελίδες πλέον δεν φορτώνουν. Είναι σαν να μην έχω internet. Το περίεργό είναι πως το σήμα ( κάτω δεξιά) δείχνει να μην έχω πρόβλημα. Ελέγχω το router και όλα μια χαρά (με το κινητό συνδέομαι και σερφάρω κανονικά). Έχω καταλήξει ότι δεν φταίει η σύνδεση (αφού επικοινώνησα και με τον πάροχο).

Το περίεργό εδώ είναι. Σβήνω το wifi από το laptop και το ξανανάβω και αρχίζω και σερφάρω κανονικά και πάλι, αλλά για 1 με 2 λεπτά. Δηλαδή συνέχεια το ίδιο γίνεται. Σαν ένας φαύλος κύκλος. (Αυτή τη στιγμή σας γράφω από το laptop με ενσύρματη σύνδεση).

Δεν έκανα καμία αλλαγή που να δικαιολογεί αυτό που γίνεται. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον έχει χαλάσει το wifi.

Εδώ είναι που ζητάω τα φώτα σας. Από που μπορώ να δω αν έχει χαλάσει το wifi; Στο device manager μου δείχνει ότι αναγνωρίζει το wifi και ότι δουλεύει κανονικά.

Πείτε μου τι να κάνω. Βοηθήστε με παρακαλώ :( .

Δημοσ.

Εκτός απο τις σελίδες που εχεις το πρόβλημα σε αλλες υπηρεσίες που θέλουν internet μπορείς να μπείς οπως skype καποιο messenger κτλπ ;

Δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers του wifi

Δημοσ.

Εκτός απο τις σελίδες που εχεις το πρόβλημα σε αλλες υπηρεσίες που θέλουν internet μπορείς να μπείς οπως skype καποιο messenger κτλπ ;

Δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers του wifi

Δεν δουλεύει τίποτα που έχει σχέση με το internet, ούτε skype ούτε τίποτα. Κοίταξα και τους drivers και μου λέει ότι είναι ενημερωμένοι.

Δημοσ.

Δεν εχη σημασία κανε uninstall και ξανα πέρνα τους drivers οπως επίσης κλείσες αν εχεις ανοιχτό καποιο firewall γιατι καμιά φορά μπλοκάρουν τα πάντα , δοκίμασε επίσης αν εχεις την δυνατότητα να συνδεθείς και σε καποιο αλλο wireless να δουμε εκει αν κρατάει την σύνδεση

Δημοσ.

Δεν εχη σημασία κανε uninstall και ξανα πέρνα τους drivers οπως επίσης κλείσες αν εχεις ανοιχτό καποιο firewall γιατι καμιά φορά μπλοκάρουν τα πάντα , δοκίμασε επίσης αν εχεις την δυνατότητα να συνδεθείς και σε καποιο αλλο wireless να δουμε εκει αν κρατάει την σύνδεση

Έκανα αυτό που μου πρότεινες και μέχρι στιγμής δουλεύει (φτου φτου να μην το ματιάξω). Δεν ξέρω όμως, τι έδωσε τη λύση. Το λέω επειδή την πρώτη φορά που έκανα unistall το driver, το έκανα χωρίς να απενεργοποιήσω το firewall και δεν δούλεψε. Τη δεύτερη φορά που δοκίμασα, απενεργοποίησα το firewall και έκανα unistall-reinstall το driver και μέχρι στιγμής δουλεύει.

Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσης να αφαιρέσεις το Turbo x Internet security που εχει το λαπ τοπ δοκιμαστικο,το όποιο παίζει να σου κάνει νούμερακια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Troubleshooting εκανες?
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά έκανα troubleshooting αλλα τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...