Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ειπε ολα. ΜΗΝ κανεις το λαθος και παρεςι τηλεοραση για χργηση PC. Στην αρχη μπορει να σου φενετε οκ αλλα σε λιγο καιρο θα παρατηρισεις οτι θα αρχισουνε να παραπονιουνται τα ματια σου. Οχι τοσο στα Games αλλα στο σερφαρισμα και γενικα οταν θα διαβαζεις κατι. 10 φορες καλυτερα 24αρα με full hd. 

TV μόνο αν το Pc χρησιμοποιείται σαν home cinema λογικά ε;

Δημοσ.

Ναι ετσι δεν εχεις θεμα. Το καλυτερο βεβαια ειναι να εχεις ενα μονιτορ και το PC και στο δωματιο καμια 50νταρα ξερω γω σαν δευτερη η 3η συνδεδεμενη και απολαμβανεις ταινιες εκει. Εκει θα πω ΝΑΙ με 1000.

Δημοσ.

Ναι αγόρι μου, ωραία τα λες αλλά....Το input lag των τηλεοράσεων το ξέχασες?

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια μια FLATRON LG TV για μόνιτορ στο PC. Δεν παίζω συχνά παιχνίδια αλλά όσες φορές έπαιξα δεν θυμάμαι να είχα ποτέ πρόβλημα Input Lag. Η απόκριση ήταν άμεση και έπαιζα FPS χωρίς απολύτως κανένα κόλλημα. Και μιλάμε για τεχνολογία διετίας. Βέβαια η συγκεκριμένη τηλεόραση φέρει την ένδειξη + Monitor από την LG που σημαίνει πως έχει προβλεφθεί και για χρήση σε PC. Σίγουρα λοιπόν θα υπάρχουν στην αγορά παρόμοια μοντέλα και μάλιστα ποιο εξελιγμένα.

Για το θέμα των Hz όντως χρειάζεται Display port για παραπάνω Hz. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν φτηνά μοντέλα τηλεοράσεων με αυτή την θύρα. Όλες οι 4k από ότι ξέρω έχουνε Display Port αλλά για φθηνά FHD TV μοντέλα δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω μια οθονη 17 και μια tv οθονη 21

Ποια να προτιμησω για σερφαρισμα μονο

Απο πλευρας υγειας των ματιων τι γινεται ?

Δημοσ.

Εχω μια οθονη 17 και μια tv οθονη 21

Ποια να προτιμησω για σερφαρισμα μονο

Απο πλευρας υγειας των ματιων τι γινεται ?

Μοντέλα πες μας.

Λογικά όμως είναι και τα δυο παλιά με PWM dimming οπότε δεν είναι ότι καλύτερο για τα μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

η οθονη ειναι αρκετα παλια

http://www.e-shop.gr/philips-170x6fb-p-PER.156296

Η τηλεοραση αυτη και ειναι 23''

http://www.e-shop.gr/lg-m2362d-pc-23-lcd-tv-p-PER.169396

Με ενδιαφερει το ποια ειναι λιγοτερο βλαβερη στο ματι

Την lg προτίμησε, και ψαξε να βρεις αν είναι flicker free από κάποια τιμή φωτεινότητας και πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...