Razor333 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Η επίσημη απάντηση της apple είναι: "iphone έχεις το φυσικό περιβάλλον του είναι το τραπεζάκι, δεν χρειάζετε να το κλείνεις σε τσέπες" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darky299 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικο δεν ειναι αν βαλεις δυναμη να λυγισεις ενα κινητο τηλεφωνο δε θα στραβωσει?ελεος δηλαδη το κανανε θεμα οσοι ψαχνονται να ορμήξουν στην apple.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethemeliotis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Στο γερμανικό βιντεάκι που μπήκε, μια χαρά λυγισμένο είναι και το Note 3. Φαίνεται ξεκάθαρα προς το τέλος. Φυσικά, λιγότερο, είναι και πιο χοντρό, άλλωστε. Φίλε μου να ξέχασες μια πολυ μικρή λεπτομέρεια οτι το Samsung Galaxy Note 3 είναι απο πλαστικό και ειναι φυσιολογικο να λυγίσει. Αν το iphone 6 plus ηταν απο πλαστικο θα ηταν το καλυτερο Videoclip για το τραγουδι Κοπηκα στα δυο του Μακρόπουλου...Κι αν έχω κάψει ότι σε θυμίζει απο smartphone κι αν έχουν κλείσει τις apple οι πληγές, πάντα σε γυρνάει κάτι απ’ το χτες.... Τραγική apple. Απο την στιγμή που έφυγε ο Jobs η apple για μενα πέθανε...Να γνώριζεις οτι ημουν και παλιος iphonakias μεχρι το 5 δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια μετα απο τοοοσα χρονια κοντρας δεν εχετε καταλαβει οτι ποτε μα ποτε ουτε οι του ανδροιδ/windows,ββ δεν θα αλλαξετε γνωμη στους αππλ ουτε αυτοι σε εσας! δηλαδη αυτο που γινετε ειναι απλα παράνοια! εγω πχ να εδινα 800 για κινητο δεν παιζει!ποσο μαλιτσα οταν το χαρντγουερ του ειναι ξεπερασμενο και φυσικο οταν μου πλασαρει εφαρμογες σαν νεα feature του κινητου ενω οι αλλες πλατφορμες τα εχουν εδω και χρονια.. ποτε δεν ηθελα αιφον αλλα ηθελα αιμακ/μακμπουκ πλεον με περισσοτερες γνωσεις και με τις παπατζες που κανει η απλ με εχει κανει να μην θελω ουτε αυτα. (στο θεμα οθονης στους υπολογιστες και στην ποιοτητα ηχου στα ιποδ της βγαζω το καπελο) που θελω να καταληξω? εμενα για τους δικους μου λογους δεν με καλυπτει και δεν την παω σαν εταιρεια και για αυτο δεν θα την επιλεξω. Σιγουρα θα "κραξω" καποιον οταν μου πει οτι θελω/εχω αιφον γιατι ειναι καλυτερο (απο καποιο αλλο κινητο) και οταν τον ρωτησω γιατι δεν ξερει τι να μου απαντησει αλλα μεχρι εκει! τα λεφτα δικα του τα κανει οτι γουσταρει! Το μονο που θελω ειναι να μην μου το μοστραρει με καθε ευκαιρια σαν να εκανε κατι εξωπραγματικο που αγορασε αιφον! Τελος για να κλεισω γιατι εγραψα και πολλα Σε ολες τις πλατφορμες υπαρχουν features τα οποια ειναι φτιαγμενα για την Αμερικη και εδω δεν δουλευουν οποτε ειναι καλο να μην λεμε "ε τι να το κανω αυτο ας μην το εβαζε και να εβαζε κατι αλλο". Δεν φταιει η απλ και η καθε εταιρια αν ειμαστε 100χρονια πισω και πολλα πραγματα δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη επί του θέματος. Σύμφωνα με αυτή, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το εξωτερικό μέταλλο, αλλά η θέση μιας βίδας στην εσωτερική ενίσχυση!!! Επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στα πιο ευάλωτα σημεία λειτουργεί σαν άξονας περιστροφής όταν η δύναμη ασκηθεί τοπικά εκεί και όχι ομοιόμορφα στον οριζόντιο άξονα (τη στενή πλευρά) της συσκευής). Αν δούμε τα βίντεο με το λύγισμα, πραγματικά, το ένα δάχτυλο είναι κάτω από αυτό το σημείο και λειτουργεί εκεί σαν μοχλός. http://m.imgur.com/gallery/FBegH Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2014 από efstratios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ορίστε και ένα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΣΤ. Όντως το iphone 6 και 6 plus λυγίζουν πιο εύκολα από τα άλλα. Αλλά υπήρξε και ένα κινητό στο τεστ, το m8, που λύγισε πιο εύκολα. Πάντως ούτε κατά διάνοια δεν συγκρίνονται με Note 3. http://www.techgear.gr/consumer-reports-iphone-6-and-iphone-6-plus-bend-tests-92896/#more-92896 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω Ότι θα μας πρήξουν ξανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω Ότι θα μας πρήξουν ξανά... Μπα το ξεπερασαμε και δεν έχει πλέον ούτε καν πλάκα. Δεν θα γινόταν με τίποτα όλες οι συσκευές να έχουν τις ίδιες αντοχές στο λύγισμα έχοντας διαφορετικά υλικά, μεγέθη κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ορίστε και ένα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΣΤ. Όντως το iphone 6 και 6 plus λυγίζουν πιο εύκολα από τα άλλα. Αλλά υπήρξε και ένα κινητό στο τεστ, το m8, που λύγισε πιο εύκολα. Πάντως ούτε κατά διάνοια δεν συγκρίνονται με Note 3. http://www.techgear.gr/consumer-reports-iphone-6-and-iphone-6-plus-bend-tests-92896/#more-92896 Μέσα στο βίντεο, ο ίδιος που κάνει τα τεστ αναφέρει ότι ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι παραφουσκωμένος.Και λέει ότι όλα τα τηλέφωνα που τεστάρισε είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Το ότι ένα τηλέφωνο λυγίζει πιο εύκολα από ένα άλλο είναι τελείως διαφορετικό από το να θεωρούμε ότι λυγίζει εύκολα γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 2 συμπεράσματα βγαίνουν από αυτή την ιστορία: 1) Η Apple πουλάει και όλοι την περιμένουν στη γωνία. 2) Όσο πιο λεπτά και πιο... αλουμινένια γίνονται τα κινητά, τόσο πιο εύκολα παραμορφώνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 2 συμπεράσματα βγαίνουν από αυτή την ιστορία: 1) Η Apple πουλάει και όλοι την περιμένουν στη γωνία. 2) Όσο πιο λεπτά και πιο... αλουμινένια γίνονται τα κινητά, τόσο πιο εύκολα παραμορφώνονται. ανακαλυπτεις το κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ανακαλυπτεις το κοσμο Κι εσύ απλα τον τρολλάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εσύ απλα τον τρολλάρεις. ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ανακαλυπτεις το κοσμο Αυτό είναι το 3ο συμπέρασμα. Ότι ξανα-ανακαλύψαμε τον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Android αλουμινένια έχουν βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα