Προς το περιεχόμενο

BendGate. Επίσημη απάντηση της Apple σχετικά με το iPhone 6 Plus που... λυγίζει

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά, είμαστε σοβαροί; Στην κωλοτσέπη το iphone; Για εκεί προορίζεται; Ή μήπως η χρήση του είναι να τσαλακώνεται; Δηλαδή και οι κάρτες γραφικών αν σπάσουν όταν τις λυγίσουμε είναι μάπα το προϊόν;

Εγω ποτε δεν το βαζω στην κωλοτσεπη το τηλεφωνο, παντα στην μπροστινή γιατι ειμαι σιγουρος οτι στον πρωτο πελάτη που θα παω θα εχω θεμα μολις σκυψω να δω υπολογιστή...η κρακ το τηλεφωνο η χρατς η κωλοτσεπη...μαλιστα το βαζω παντα με την οθονη προς το σωμα ωστε οταν χτυπησει να το πιασω και να φαινεται αμεσως η οθονη, ενω οταν παω να κατσω, εαν το τζην ειναι λιγο εφαρμοστο, παντα το γυριζω καθετα αλλιως δεν διπλώνει το πόδι(οχι, δεν ειμαι 200 κιλά).

οσο για το αν μπαινει στην κωλοτσεπη το iPhone,δεν εχεις δει πιτσιρικες στον δρομο που γραφουν σαν μανιακοι και το καρφωνουν στην κωλοτσεπη, το μισο προεξεχει για να ακουγεται εαν ερθει μηνυμα απο την κολλητη η τον γκομενο και δεν ακουστει?

φυσικα, γινεται ως επι το πλειστον απο πιτσιρικες, οχι μονο ομως...ομοιως και το καλοκαιρι με τα σορτσακια που φορανε, οπου με μπλουζακι 5 ποντους και ομοιο σορτς, δεν ταιριαζει μια τσαντα, οποτε βαζεις το τηλεφωνο στην κωλοτ (γιατι με 2 ποντους μήκος δεν μπορεις να το πεις τσεπη) και απορεις 1) γιατι επεσε 2) γιατι στραβωσε 3) γιατι το βουτηξαν απο την κωλοτσεπη του παιδιου, ποιος ανωμαλος του εβαλε χερι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

iPhone 6 Plus: The Bend Uncut

Πλάκα μας κάνει. Μήπως τα ζεσταίνει στο φούρνο πριν τα λυγίσει; Και μετά μένουν έτσι λυγισμένα; Έλεος.

Ευχαριστούμε για το βίντεο, φίλε.

Ας αλλάξουμε τον τίτλο σε Htc One M8 bend-gate!

(μιλάμε ότι από το πολύ το hate δε βλέπετε τί βάζετε!)

aMyOirM.jpg

• Like 3

aMyOirM.jpg

Αυτο ακριβως, εβαλε το βιντεο και νομιζει οτι απεδειξε οτι η Apple διαψευδευται...

• Like 1

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά, πατέρα;

Γιατί τούτη την ημέρα, λύγισα το iPhone!

Φοβερός τρόπος να δοξαστείς....

Και να ξοδέψεις τα λεφτά σου, επίσης.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα. :P

Βρες μου έναν φυσιολογικό άνθρωπο που θα έκανε το bending test στη συσκευή του...

:)

κανενας,γι αυτο υπαρχουν προθυμοι τυποι που το κανουν για σενα και ανεβαζουν το βιντεακι Online για να ξερεις τι πατατα θα αγορασεις.

• Like 1

aMyOirM.jpg

ποιο hate φιλε μου ειλικρινα κατοχος ipad 1,2,3,4 και 3g καθως και iphone 4,5  δεν εχω hate εχω ωστοσο αλλεργια στις ατακες που υποτιμουν την νοημοσυνη μου ,αν εκανες τον κοπο στο τελος λεει οτι η μηχανη που τεσταρει της apple ασκει πιεση μεχρι 55lb οποτε το ολο ποιοτικο ελεγχο κλπ δεν υφισταται ,και στοιχειωδες φυσικη το σημειο που λυγιζει ειναι το ποιο αδυνατο στο κινητο ,λογω ατομων σαν εσενα που δοξαζουν ακομα και τα λαθη ειναι που δεν παει μπροστα η ανελιξη της κινητης γιατι σου λενε οτι και να κανω θα το συγχωρεσουν ,ε οχι παρατησα apple και samsung διοτι κανουν τα ιδια αλλα hate δεν εχω βλεπω ορθολογιστικα

• Like 2

ποιο hate φιλε μου ειλικρινα κατοχος ipad 1,2,3,4 και 3g καθως και iphone 4,5  δεν εχω hate εχω ωστοσο αλλεργια στις ατακες που υποτιμουν την νοημοσυνη μου ,αν εκανες τον κοπο στο τελος λεει οτι η μηχανη που τεσταρει της apple ασκει πιεση μεχρι 55lb οποτε το ολο ποιοτικο ελεγχο κλπ δεν υφισταται ,και στοιχειωδες φυσικη το σημειο που λυγιζει ειναι το ποιο αδυνατο στο κινητο ,λογω ατομων σαν εσενα που δοξαζουν ακομα και τα λαθη ειναι που δεν παει μπροστα η ανελιξη της κινητης γιατι σου λενε οτι και να κανω θα το συγχωρεσουν ,ε οχι παρατησα apple και samsung διοτι κανουν τα ιδια αλλα hate δεν εχω βλεπω ορθολογιστικα

Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις καμιά τελεία γιατί πονάει το κεφάλι μου; Στο θέμα μας, το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα σύγχρονα λεπτά, αλουμινένια smartphones λυγίζουν πολύ περισσότερο από όσο θα θέλαμε, όχι μόνο της Apple. Το γιατί στεκόμαστε μόνο στην Apple, νομίζω ότι είναι προφανές. Και το M8 δεν το λες και φθηνό, 700 ευρώπουλα κοστίζει.

• Like 1

Μαλλον δεν παρατηρησε κανεις τους χρονους που ηταν λυγισμενο το τηλεφωνο...ξαναδειτε το βιντεο του κυριου με τα 33 μυρια ....κ δειτε τιυς χρονους οτι η ωρα ειναι διαφορετικη...καλημερα

Προς επιβεβαίωση: http://www.slate.com/blogs/business_insider/2014/09/26/iphone_6_apple_bendgate_truthers_think_media_exaggerated_new_iphone_6_plus.html

Μπορείς σε παρακαλώ να βάζεις καμιά τελεία γιατί πονάει το κεφάλι μου; Στο θέμα μας, το συμπέρασμα είναι ότι όλα τα σύγχρονα λεπτά, αλουμινένια smartphones λυγίζουν πολύ περισσότερο από όσο θα θέλαμε, όχι μόνο της Apple. Το γιατί στεκόμαστε μόνο στην Apple, νομίζω ότι είναι προφανές. Και το M8 δεν το λες και φθηνό, 700 ευρώπουλα κοστίζει.

Άκριβώς: http://www.consumerreports.org/cro/news/2014/09/consumer-reports-tests-iphone-6-bendgate/index.htm
  • Like 1

• Super Moderators

κανενας,γι αυτο υπαρχουν προθυμοι τυποι που το κανουν για σενα και ανεβαζουν το βιντεακι Online για να ξερεις τι πατατα θα αγορασεις.

Αντε να έρθει επιτέλους η πατάτα μου όμως! Βαρέθηκα να περιμένω.

Και αν κάνω την εξυπνάδα και κάτσω πάνω του και στραβώσει, σας επιτρέπω να με δέσετε στο Σύνταγμα γυμνό και να μου βάλετε πίσσα και πούπουλα και ταμπέλα "FanBoy". :P

• Like 1

μπορεις σε παρακαλω να διαβασεις εδω για το πρωτο σκελος που μου κανεις παρατηρηση.http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm. Οσο αφορα το δευτερο σκελος αναφερομαι στο γεγονος οτι προσπαθει να το διαψευσει και το οτι ενω ο ελεγχος ο ποιοτικος ειναι στα 55lb εμμενει να μην αναγνωριζει εστω ενα κατασκευαστικο τζογο ,οπως αλλωστε εκανε τοτε και με το προβλημα στην κεραια,φυσικα στηριζεται παντα στα ατομα που παντα θα την υποστηριζουν με φανατισμο λες και ειναι αλαθητη .

Και αν κάνω την εξυπνάδα και κάτσω πάνω του και στραβώσει, σας επιτρέπω να με δέσετε στο Σύνταγμα γυμνό και να μου βάλετε πίσσα και πούπουλα και ταμπέλα "FanBoy". :P

θα ελεγα οτι απο την στιγμη που ο μακαριτης ελεγε οτι οτιδηποτε μεγαλυτερο των 4 ιντζων αναιρει τη χρηστικοτητα  οτι αυτα δεν θα πρεπε να μπουν στη φαρετρα της aple ωστοσο φοβαμαι οτι με τον νεο ceo θα δω πολλα ατοπηματα σε μια περιοδο που ο ανταγωνισμος φουντωνει σε χαμηλοτερες τιμες

Αλάθητη δεν είναι η Apple, όπως δεν ήταν ούτε ο "μακαρίτης". Είναι όμως καλύτερη από τον ανταγωνισμό κατά τη γνώμη μας, γι' αυτό και την επιλέγουμε.

Όποιος θεωρεί ότι ικανοποιείται περισσότερο με άλλα προϊόντα, με γεια του και χαρά του.

Από εκεί και πέρα, όμως, μέχρι του να επιχειρείται να εμφανιστεί ως άχρηστη, και οι καταναλωτές της από χαζοί έως επιδειξίες, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

• Like 1

μπορεις σε παρακαλω να διαβασεις εδω για το πρωτο σκελος που μου κανεις παρατηρηση.http://www.teicrete.gr/users/kutrulis/Glosika/Stixi.htm.

Έλα ρε φίλε, νομίζεις ότι είμαι κανένας grammar nazi να τη λέω σε αγνώστους στα φόρα για ένα ξεχασμένο κόμμα (edit: ή για τους τόνους), όπως αυτό που λείπει πριν από το δικό μου "γιατί"; Από αυτό, όμως, μέχρι το να μην υπάρχει πουθενά τελεία και κεφαλαία σε 4 σειρές, υπάρχει χάος. Προσπαθούμε να γράφουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία, όχι για να περάσουμε στις πανελλήνιες. Ξεκίνα, λοιπόν, να βάζεις τελείες, ερωτηματικά και κεφαλαία και θα προσέχω ακόμα περισσότερο τα κόμματα.

• Like 3

ε ναι γιατι φανταζομαι αμα στραβωσει θα το γραψεις εδω...

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...