Pireotis88 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή σε λίγο καιρό θα λήξει η διετία που εχω με τη wix , τι μου προτείνετε σαν εταιρεία η έστω σελίδα με έτοιμα templates για κάνω μια περίπου ίδια σελίδα με τη τωρινή μ (pireaspiraeus.com) Η τωρινή δε μ αρέσει τόσο και ειδικότερα στο θέμα του blog/νέων. Δύσκολα βρίσκει κανεις στο google τις ειδήσεις ούτε καν τις σελίδες με τα βίντεο και τις φωτογραφίες ... Αμα μπείτε στη σελίδα μ θα δείτε πως εχω θέμα με τις υπό σελίδες αφού εχω μια κεντρική και απο εκει με τα κουμπιά γίνεται ανακατευθυνση ... Συνολικά μέχρι στιγμής για 2 χρονια εχω πληρώσει 400 ευρώ και δεν ειμαι ευχαριστημένος . Με νοιάζει κατα κύριο λόγο να ειναι "δημοσιογραφικό" και μετά "αφιερωματικο"
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω ένα wordpress με ένα όμορφο template θα είναι αρκετό .
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει και το Site: squarespace το οποίο είναι σαν το Wix με έτοιμα templates κτλπ.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά το ακούω παντού! Επειδή ακούω πολλά podcasts παίζει πολύ διαφήμιση και μου έχει κινήσει την περίεργεια...Βέβαια είναι πολύ minimal τα templates λογικά για κάτι δημοσιογραφικό θα θέλεις πιο "πλούσια" πράγματα...Η λύση του Wordpress ή Joomla! με κάποιο έτοιμο template είναι αρκετά καλή και εύκολη για να το κάνεις μόνος σου ακόμη και αν δεν έχεις πολλές γνώσεις.
dEACTIVATEb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 400 euro γιατι τα πληρωσες τοσα ? wordpress template ωραιο οπτικα με μερικα Plugin για βιντεο και image gallery slider θα σου παει κανα 40 εuro..
toweb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τον Deactivated, με ένα απλό Wordpress Template μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς να δώσεις 400 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα