sodimitris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καλησμερα στην παρεα,εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη μου που εχει windows 7 τον vmware player και εχω βαλει και δουλευει το beini ή το backtrack στο εικονοκο linux.το θεμα μου ειναι οτι εχω το usb στικακι που λεει ο τιτλος και googlaronτας βλεπω πολλους που το δουλευουν!τι μπορω να κανω για να το δει το beini?εχει τσιπακι της atheros.παρακαλω οποιος μπορει να βοηθεις γτ ειμαι λιγο αρχαριος με το θεμα linux!σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις κανει την θυρα usb στην οποια ειναι συνδεδεμενη η ασυρματη καρτα σου στο virtual machine που τρεχει το beini? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodimitris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 πως ακριβως γινεται αυτο?ειμι αρχαριος οπως ειπα αυτο λες?μοις ανιγει αυτο βγαινει: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Virtualbox ειναι αυτο? Δεν μπορω να σε βοηθησω τοτε, δεν ξερω τις ρυθμισεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sodimitris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καποιος αλλον τοτε που μπορει να με βοηθεισει να δουλεψει το στικακι με το beini? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις teamviewer να το προσπαθησω? Αν ναι, και εφοσον δεν συνδεεσαι στο ιντερνετ με το 722n, στειλε τους κωδικους με πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα