Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα, σε λιγο καιρο θα εχω αναβθμιση ,και επειδη λογω δουλειας εχουμε καπως μεγαλους λογαριασμους πιστευω πως θα εχω τη δυνατοτηα να παρω σχετικα με μικρο κοστος ενα καλο κινητο. Εδω και 3,5 χρονια εχω το iphone 4 και οφειλω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος αν και μου κολλαει  τελευταια...Ο

Εμενα με νοιαζει να ειναι γρηγορο στα emails και να εχει μια καλη φωτογραφικη μηχανη. για να βγαζει καλες φωτογραφιες και βιντεο.. δε λεω να κερδιζεις και βραβειο..αλλα τουλαχιστον για να στελνεις φωτογραφιες και να διακρινονται 5 πραγματα...Το iphone 4 το σκετο (οχι το S)  δεν λες οτι ειχε και τη καλυτερη αναλυση..

Περιμενω τη γνωμη σας...

Δημοσ.

Note 4 για να στέλνεις αστεράτες φωτογραφίες και με bluetooth.

Τώρα αν θες να παραμείνεις σε Iphone, προτιμότερο το 6άρι με 4,7 ίντσες οθόνη ώστε να βλέπεις και κάτι στην οθόνη σου επαγγελματίας άνθρωπος.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη την παρεα, σε λιγο καιρο θα εχω αναβθμιση ,και επειδη λογω δουλειας εχουμε καπως μεγαλους λογαριασμους πιστευω πως θα εχω τη δυνατοτηα να παρω σχετικα με μικρο κοστος ενα καλο κινητο. Εδω και 3,5 χρονια εχω το iphone 4 και οφειλω να πω πως ειμαι υπερευχαριστημενος αν και μου κολλαει  τελευταια...Ο

Εμενα με νοιαζει να ειναι γρηγορο στα emails και να εχει μια καλη φωτογραφικη μηχανη. για να βγαζει καλες φωτογραφιες και βιντεο.. δε λεω να κερδιζεις και βραβειο..αλλα τουλαχιστον για να στελνεις φωτογραφιες και να διακρινονται 5 πραγματα...Το iphone 4 το σκετο (οχι το S)  δεν λες οτι ειχε και τη καλυτερη αναλυση..

Περιμενω τη γνωμη σας...

Για εμενα εφοσον ζητας απλα πραγματα πηγαινε ξανα σε iPhone.Προσωπικα θα πηγαινα στο Plus μιας και μου αρεσουν οι μεγαλες οθονες.Το Note 4 ισως να ειναι η καλυτερη συσκευη της αγορας αυτη τη στιγμη αλλα καλως η κακως η σαμμυ φορτωνει πολυ πραμα στις συσκευες της χωρις να ρωταει αν τα θελει ο κοσμος.Φετος σκοπευω να απαλλαγω απο τη σαβουρα των εταιριων και η iPhone θα παρω η κανα Nexus αν αξιζει το καινουριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...