Gongor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός toshiba qosmio x500 something ( Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο ) , το οποίο έχω συνδέσει με 24" οθόνη ( 1920χ1080) . Παρατηρείται έντονο fps drop στα games και συγκεκριμένα στο Lol ( όπου παίζω στα medium ) - ξεκινάω με 140 fps και τελειώνω στα 40-50 . Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στο csgo ! Τα games είναι εγκατεστημένα σε έναν samsung ssd 830 ( 2 ετών ) ο οποίος έχει υποστεί clean windows installation- με secure erase όχι φορμάτ) ( όχι defrag) και επίσης κατα την διάρκεια του installation έχει σπάσει σε 2 κομμάτια C:/ , και D:./ ( Χωρητικότητας 119 , και 118 gb each- Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο !) . Από gpu temp δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο αν και θα κάνω και ένα τεστ τώρα! Πώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα ?! :D Edit#1 : Επίσης έχω κάνει Unpark τον cpu ( core i7 something)
johnbond Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 frame drop εννοείς οτι ξεκινάς να παίζεις καλά και μετά απο ώρα πέφτουν τα frames; Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers της Gpu(ή και καινούριους να υπάρχουν) αφού πρώτα καθαρίσεις καλά τους παλιούς.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 κατέβασε το hwinfo και αφού αρχίσει τα κολλήματα δες τις μέγιστες θερμοκρασίες που έχει καταγράψει. Μάλλον κάτι ψήνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα