hawking Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά Καλησπέρα. Εχω μια χαζη απορία. Εχω σκληρό απο σταθερό υπολογιστή εσωτερικό. Μπορώ με κάποιο τρόπο να τον συνδέσω στο λαπτοπ?
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Με διάφορους τρόπους. Αν μας πεις πρώτα τι είδους ή ποιος δίσκος είναι. Όπως και να'χει μπορείς να τον συνδέσεις εξωτερικά με caddy ή μετατροπέα σε usb. Αν είναι 2.5άρης & το λαπτοπ παίρνει και άλλο δίσκο ή δε χρειάζεσαι οπτικό drive τον βάζεις & εκεί.
hawking Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.html αυτός είναι ο σκληρός Και... http://www.computeruniverse.net/products/90553707/msi-gp60-2pei585fd-v2.asp?sr=msi+gp+60 Αυτο είναι το λαπτοπ.
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Διαλέγεις θηκούλα αν θες ή αν σου φαίνονται τσιμπημένα και μπορείς να πάρεις από ebay κοίτα για sata to usb να δεις τι υπάρχει (υπάρχουν και σε στυλ αντάπτορα με καλώδιο χωρίς θήκη, αλλά για δίσκο 3,5" θα θες εξωτερική τροφοδοσία οπότε δεν κάνουν αυτά) και αν θες θήκη βάλε kai to case στην αναζήτηση Έχε στο νου σου ότι αν θες θήκη να κοιτάς για δίσκους 3.5" και όχι για 2.5". 1
άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εσωτερικά δε μπαίνει. Εξωτέρικά όπως είπα μπορείς να τον συνδέσεις βάζοντας το σε μια τέτοια θήκη δίσκου.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια να μην ανοιγω αλλο θεμα επειδη ειναι σχετικο με αυτο η ερωτηση μου.εχω παρει ενα dock station για δισκους ειτε 2.5 ειτε 3.5 ομως το πισι μου δεν τους δειχνει ,μονο τον 2.5 δειχνει οτι τον εχω συνδεσει σαν συσκευη usb αλλα στον υπολογιστη μου δεν δειχνει κατι μονο τον C ,την δισκετα και το DVD RW.τι παιζει γιατι εχω τρελαθει?
hawking Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια. Γτ δν θα τομ χρησιμοποιουσα καθόλου
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ατ Βρωμιάρης : Δώσε του γράμμα από τη διαχείριση δίσκων. Κι αν έχει ήδη γράμμα, κάνε του φορμάτ. Κι αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το φορμάτ, πέτα τον από το παράθυρο. Κι αν τον πετάξεις από το παράθυρο, πες που μένεις για να προσέχουμε αν περάσουμε από κάτω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα