Technology fan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε ηρεμισε λιγο και μην αρπαζεσαι ....ο καθενας προγραμματιζει οπως ξερει ειδικα οταν εισαι νεος και εχεις πολλα κενα στον προγραμματισμο την κριτικη μια χαρα την δεχομαι εσυ αρπαζεσαι χωρις λογο και αρχισες να λες 100 πραγματα χωρις καμια ουσια οποιος θελει απανταει στο θεμα μου αλλα πανω στο θεμα μου οχι να λεει ασυναρτισιες τα λαθη θελω να τα βρισκω μονος μου το να μου τα πει καποιος δεν μπροκειται να μαθω προγραμματισμο νομιζεται οτι βοηθατε αλλα δυστυχως κανεται το αντιθετο Προφανώς και δεν διάβασες το ποστ μου... Λυπάμαι .. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι οτι όντως δεν θα έπρεπε να σου δώσει την λύση, καλύτερα να παιδευόσουν εσύ. Καλή συνέχεια στο πρόβλημα σου το οποίο δεν είναι προγραμματιστικό αλλά περισσότερο ηλικίας και ανωριμότητας. Δεν θα ξαναπαντήσω.
gon1332 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε ηρεμισε λιγο και μην αρπαζεσαι ....ο καθενας προγραμματιζει οπως ξερει ειδικα οταν εισαι νεος και εχεις πολλα κενα στον προγραμματισμο την κριτικη μια χαρα την δεχομαι εσυ αρπαζεσαι χωρις λογο και αρχισες να λες 100 πραγματα χωρις καμια ουσια οποιος θελει απανταει στο θεμα μου αλλα πανω στο θεμα μου οχι να λεει ασυναρτισιες τα λαθη θελω να τα βρισκω μονος μου το να μου τα πει καποιος δεν μπροκειται να μαθω προγραμματισμο νομιζεται οτι βοηθατε αλλα δυστυχως κανεται το αντιθετο Programmer μόνο ανούσια δεν ήταν αυτά που σου επισήμανε ο Technology Fan. Αν μάθεις να σέβεσαι αυτά τα points που σου επέδειξε θα καλύψεις και πολλά κενά. Αναρχία και προγραμματισμός μόνο αυτοκτονία είναι. 1
programmer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Programmer μόνο ανούσια δεν ήταν αυτά που σου επισήμανε ο Technology Fan. Αν μάθεις να σέβεσαι αυτά τα points Που σου επέδειξε θα καλύψεις και πολλά κενά. Αναρχία και προγραμματισμός μόνο αυτοκτονία είναι. οτι πεις!
gon1332 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οτι πεις! Ξεκινήσαμε τα ίδια με πιο παλιά βλέπω. Ειρωνία στο full. 1
programmer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς και δεν διάβασες το ποστ μου... Λυπάμαι .. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι οτι όντως δεν θα έπρεπε να σου δώσει την λύση, καλύτερα να παιδευόσουν εσύ. Καλή συνέχεια στο πρόβλημα σου το οποίο δεν είναι προγραμματιστικό αλλά περισσότερο ηλικίας και ανωριμότητας. Δεν θα ξαναπαντήσω. ναι την αναγκη σου ειχα να απαντησεις εσυ ..... Ξεκινήσαμε τα ίδια με πιο παλιά βλέπω. Ειρωνία στο full. δεν εχω κατι με σενα φιλε μου με νευριαζει το πραγμα οτι δεν καταλαβαινουν καποια πραγματα βοηθεια ζηταω εδω οχι λυσεις αυτη ειναι βοηθεια ?...αμα ειναι ετσι να μην σπαταλαω το χρονο μου καυγαδιζοντας με ανθρωπους ανοριμους λες και θα γινω ρεζιλι σε καποιον που στην τελικη δεν με ξερει δεν το ξερω...και 2 οταν ξεκιναει μια απαντηση σε ενα θεμα μονο το πατερ ημον δεν λετε πολλα πραγματα λενε χωρις ουσια αλλο θεμα ξεκιναει αλλο θεμα καταλιγη
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ορθογραφία...σύνταξη...τελείες...ψιλά γράμματα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα