saim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας....θελω να παρω ενα smartophone(βασικα πιο πολυ σε phablet κατευθυνομαι αλλα τελος παντων)που να πηγαινει πολυ γρηγορα στο ιντερνετ να μην τρωει καθολου κολληματα/lag και τετοια....να μπαινω ιντερνετ απο παντου(να εχει 3g σιγουρα και 4g ακομα καλυτερα)να ειναι αρκετα ευχρηστο ωραιο κτλ....να εχει καποια ετσι καλη καμερα...αυτα...δεν ειμαι τρελος gamer αλλα να παιζει και κανα παιχνιδακι...και να εχει και καλη μπαταρια...σκεφτομαι να αγορασω το Lumia 1320....εσεις τι λετε?εχω ακουσει οτι τα λουμια και ειδικα το συγκεκριμενο κινητο καλυπτει ολες αυτες τις απαιτησεις ακομα και αν μερικα χαρακτηριστικα του δεν ειναι τα τρελα specs αλλα επειδη ειναι wp εχω ακουσει οτι παει σφερα!ισχυει κατι τετοιο?στους αλλους τομεις πως παει?εχετε κατι αλλο να μου πρωτεινετε?μεχρι 220 ευρω παντα maximum....(τοσο το βρησκω το λουμια 1320 απο το πιο φθηνο σκρουτζομαγαζο..και αααα αν το παρω απο το πιο φθηνο θα εχω καποιο μειονεκτημα σε σχεση με τον κοτσοβολο πχ που το πουλαει 300???)
ektor7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Για να γλυτωσουμε χρονο και κοπο,απ'τα παιδια που θα σου απαντησουν. Καλο διαβασμα,γιατι θα σου γραψουν ακριβως τα ιδια!
annorax Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστός ο ektor7. Χαχα! Αφού σου αρέσει αυτό, γιατί δεν διαβάζεις μερικές reviews πριν το πάρεις; Και μην κολλάς στο λειτουργικό. Το google τι το έχουμε; https://www.google.com/search?client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t26&q=Lumia%201320%20review&gws_rd=ssl
saim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 κοιταξε να δεις....βασικα δεν κολλαω στο λειτουργικο...ισα ισα που μεχρι τωρα υποστηριζα android....απλα επειδη εγω θελω να μην κολλησει ποτε το τηλ...να εχει ενα βαθος στο μελλον απο αναβαθμισεις..γιατι δεν σκοπευω να παρω αλλο για 1-1μιση χρονο...μπορει και 2....και να τρεχει σφαιρα το ιντερνετ...να εχει και καμια καλη καμερα...νομιζω τα νοκια γενικα εχουν..να ειναι αξιοπιστο και να εχει καλη μεγαλη οθονη(στο λουμια 1230..ειναι 6αρα με 1280επι720)....απλα δεν ξερω αν για τις απαιτησεις μ υπαρχει αλλο καλυτερο....και μεχρι 220 ευρω..(τοσο το βρησκω σκρουτζ)....παρα πολυ καλη τιμη πιστευω για τετοιο τηλεφωνο!εχω δει reviews απο insomnia/techblog....θετικα τα βλεπω!
mpompo13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει και στα 198€: http://www.bestprice.gr/item/2153891228/nokia-lumia-1320.html?qid=2_QDA1N9CYW_fb6c0&seq=1 http://www.sellsmart.gr/search/smartphones/results/?keywords=lumia%201320
Grey Warden Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην μπλέκεις σε αγορές από Κίνα για android από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις wp, το 1320 θα σε καλύψει. Άλλωστε όπως λες θες phablet και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν μόνο κάτι Lenovo με ανάλογες ίντσες που δεν αξίζουν τόσο κατά την γνώμη μου. Οπότε προχώρα σε 1320. Η κάμερα του είναι ψιλομέτρια αλλά τα βασικά τα κάνει. Τώρα για τις αναβαθμίσεις έχω γράψει την άποψη μου στο τοπικ που πόσταρε ο ektor7.
saim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Grey warden....επειδή δεν το έχω διαβάσει όλο εκείνο το θέμα που μ έχει στείλει ο Εκτόρ μπορείς να μου γράψεις εδώ τις απόψεις σ????σκέφτομαι και για το 925... Πολύ ωραίο και με φανταστική κάμερα αλλά 4.5 ,ιντζες...
kostasff Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ θα αποφασίσεις για τις ίντσες. Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή και το 1320 ειναι χλμ μακριά από τα γούστα μου. Αλλά άλλο εγώ και άλλο εσυ όσον αφορά τις ανάγκες/προτιμήσεις. Πάντος μιας και ανέφερες το 925, στο λινκ που σου δόθηκε είναι το κύριο θέμα.....
saim Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οκ....δηλαδη εσυ πρωτινεις 925 και οχι 1320?ετσι?και για ποιους λογους?ποιες διαφορες αισθητες παρατηρεις?και εσυ εισαι χρηστης wp8?η εστω θα επερνες κινητο με windows 8?
kostasff Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σου εξήγησα παραπάνω πως είναι θέμα αναγκών/προτεραιοτήτων. Για μένα το μέγεθος του 1320 είναι τεράστιο μειονεκτήματα ενω για σένα τεράστιο πλεονέκτημα.... Το 925 το είχα. Τέλεια συσκευή, τρομερή ποιότητα και όπως όλα τα wp8 απροβλημάτιστο στη χρήση. Οθόνη φανταστική (διαβάζεις κατω σπο ντάλα ήλιο) και αρκετά δυνατή κάμερα. Το λάτρεψα. Βέβαια είχα πάρει το 32αρι μιας και τα 16gb είναι πολύ λίγα για μένα (αυτο πρέπει να το προσέξεις). Βέβαια τώρα η Ms δίνει 30gb στο onedrine.... Το έδωσα γιατί πήρα το 1020 αλλιώς δεν θα το άλλαζα εύκολα. 1
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 κι εγώ το 925 θα επέλεγα γιατί τα phablet δεν είναι για να τα χρησιμοποιείς εν κινήσει. Εδώ το nexus 5 που έχω με δυσκολεύει. Τα WP είναι μια χαρά πήγαινε άφοβα.
saim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μια ερωτηση!το 925 εχει αμολεντ οθονη!ολα καλα!μεχρι εδω..εχω ακουσει ομως οτι οι αμολεντ οθονες ζεσταινονται!ισχυει?
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) μια ερωτηση!το 925 εχει αμολεντ οθονη!ολα καλα!μεχρι εδω..εχω ακουσει ομως οτι οι αμολεντ οθονες ζεσταινονται!ισχυει? δεν ξερω αν ζεσταίνονται αλλά υπάρχει ο κίνδυνος burn in το οποίο δεν ξέρω αν φεύγει κάποια στιγμή ή όχι. Το έχω δει σε εκθεσειακό 925 και σε αρκετά εκθεσειακά galaxy. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από disqualified
saim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοεις το εχεις?πουλας κινητα?τελος παντων μαλλον θα καταληξω στο 1320!θα δω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα